FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

miki 90
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la miki 90 » 24 okt 2011, 21:13

Seahawks Boy je napisao/la:Joooj, kako se bliži derbi sve sam uzbuđeniji :) Uredu, prvo Slavija pa onda Giants From North al' nekako imam osjećaj da će Željo razbit' Slavljenike Današnje :)
i ja imam neki osjecaj da cemo ih srusit :D iako nikad nisam za derbi bio nesto preoptimistican a sad ... :? :D 8-)
ŽELJEZNICAR 1921
La Vecchia Signora 1897

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 24 okt 2011, 21:23

Mislim da nismo odavno usli u derbi s jacom formom sad je vrjem da ih klepimo i to dobro po usima da se prekine ona serija razultata po 0:0
svoj ti pos'o !

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 24 okt 2011, 21:29

Jako je bitna utakmica protiv Slavije, tu su mnogi pokupili bodove, moramo i mi.. Ta tri boda bi donijela totalni mir u ekipi pred derbi. Zato, prvo Slavija pa onda ćemo o derbiju.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Seahawks Boy
Kontakt:

Post Postao/la Seahawks Boy » 24 okt 2011, 21:40

Neka Sir Osim odmori pola ekipe i neka tu lagano da prednost da' ovim mlađim :)
Arsenal FC <3
Željo 1921 <3

Victoria Concordia Crescit !

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 24 okt 2011, 21:46

Onaj Savić izgleda stvarno više neće zaigrati ni sekunde za Želju!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 24 okt 2011, 21:52

Bianconeri1988 je napisao/la:Onaj Savić izgleda stvarno više neće zaigrati ni sekunde za Želju!
Jamak je za njega Prince Boateng,hvala mu na vaznim golovima lani,ali frajer izgubi 100 lopti na utakmici,sjebe svaku kontru,razigrali smo se bez njega,ipak hvala mu na svemu...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 24 okt 2011, 22:09

bistrikboy je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:Onaj Savić izgleda stvarno više neće zaigrati ni sekunde za Želju!
Jamak je za njega Prince Boateng,hvala mu na vaznim golovima lani,ali frajer izgubi 100 lopti na utakmici,sjebe svaku kontru,razigrali smo se bez njega,ipak hvala mu na svemu...
jeste vala otkad nema savica sve bolje ide i tecnije nema vise ko da melja loptu ...

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 24 okt 2011, 22:27

Baš tako, otkako igramo sa klasičnim destruktivcem na sredini mnogo smo učinkovitiji...

Ali svakako treba pohvalit i Jamaka koji je možda i u životnoj formi!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 24 okt 2011, 22:37

ocekujem sutra borac u kupu :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 24 okt 2011, 22:52

Covjek "poslovno" u Mostaru
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

madridista
Kontakt:

Post Postao/la madridista » 24 okt 2011, 23:06

a igrač kola je....... ELDIN ADILOVIĆ!!!!!!!!!!!!! :)

plava lokomotiva
Kontakt:

Post Postao/la plava lokomotiva » 24 okt 2011, 23:18

Treba Amara otjerati stvarno, dosta i njega i njegovih pojacanja, doveo Adilovica kloca, Selimovic istrosen, Smajic 0 bodova.. Guso nam brani eee, pa stvarno... katastrofa... o upravi da ne pricam, cuj pripreme u Sloveniji, ko jos tamo ide... Amar strucnjak gura Svraku i Jamaka, a Stanceski i Savic mu na klupi... ja msilim da je vrijeme da ode.. Dzelo i Buki lopovi, Zujo ce nas sve pokrasti... Stanemo kad damo 4 gola, umjesto da natrpaju po 12-13.. :D :D otkad nismo vidjeli ovakav jedan post.. :D samo me zanima gdje je onaj zaboravio sam mu nick, ugl furo se da je stari navijac i pljuvao po svemu, apitice hvalio... FORZA ZELJO!! ;) ;)

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 24 okt 2011, 23:57

plava lokomotiva je napisao/la:Treba Amara otjerati stvarno, dosta i njega i njegovih pojacanja, doveo Adilovica kloca, Selimovic istrosen, Smajic 0 bodova.. Guso nam brani eee, pa stvarno... katastrofa... o upravi da ne pricam, cuj pripreme u Sloveniji, ko jos tamo ide... Amar strucnjak gura Svraku i Jamaka, a Stanceski i Savic mu na klupi... ja msilim da je vrijeme da ode.. Dzelo i Buki lopovi, Zujo ce nas sve pokrasti... Stanemo kad damo 4 gola, umjesto da natrpaju po 12-13.. :D :D otkad nismo vidjeli ovakav jedan post.. :D samo me zanima gdje je onaj zaboravio sam mu nick, ugl furo se da je stari navijac i pljuvao po svemu, apitice hvalio... FORZA ZELJO!! ;) ;)
i ja danas bas kontam gdje su ovakvi postovi i bas taj jedan (bio je jedan karakteristican bas) sto je pljuvao,nikako mu se nika sjetiti,al pozz ga ovom prilikom :lol: :lol: :lol: :lol:

nanek

Post Postao/la nanek » 25 okt 2011, 00:02

da se moze kako igrati sa 12 igraca,zao mi onog stanceskog strasan je igrac ! 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 25 okt 2011, 00:05

nanek je napisao/la:da se moze kako igrati sa 12 igraca,zao mi onog stanceskog strasan je igrac ! 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
ma zao ga svima,ima extra zadnji pas,tehnicar,pokupio je finih aplauza sad s juga,ali fino se i vidjelo sto ne igra,kad zijani loptu,stane,nema trke,nista.steta

sandokan_TM87
Kontakt:

Post Postao/la sandokan_TM87 » 25 okt 2011, 00:27

plava lokomotiva je napisao/la:Treba Amara otjerati stvarno, dosta i njega i njegovih pojacanja, doveo Adilovica kloca, Selimovic istrosen, Smajic 0 bodova.. Guso nam brani eee, pa stvarno... katastrofa... o upravi da ne pricam, cuj pripreme u Sloveniji, ko jos tamo ide... Amar strucnjak gura Svraku i Jamaka, a Stanceski i Savic mu na klupi... ja msilim da je vrijeme da ode.. Dzelo i Buki lopovi, Zujo ce nas sve pokrasti... Stanemo kad damo 4 gola, umjesto da natrpaju po 12-13.. :D :D otkad nismo vidjeli ovakav jedan post.. :D samo me zanima gdje je onaj zaboravio sam mu nick, ugl furo se da je stari navijac i pljuvao po svemu, apitice hvalio... FORZA ZELJO!! ;) ;)
joj drug dobro si prosao sto si napomenuo da je ironija u pitanju, ja sam nesto slicno u ironacnom fazonu napisao i ljudi mi dodijelise milion "ljupkih epiteta"
dobro je pa nam ide u zadnjih 7-8 kola a sta bi bilo da ne ide i to nakon zrinjskog?
pa naslo bi se bruku pljuvaca i kvazistrucnjaka unistili bi nam temu
26.05.2010-TITULA

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 25 okt 2011, 00:50

Nikad nisam pljuvao na Amara, i kad je islo i kad nije. Mi nismo svjesni koliko smo sretni sto ga imamo.

Svi oni koji su pljuvali Amara su ili ograniceni ili su dusmani FK Zeljeznicar! (trece ne postoji)

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 25 okt 2011, 01:00

SamoZeljo je napisao/la:
Svi oni koji su pljuvali Amara su ili ograniceni ili su dusmani FK Zeljeznicar! (trece ne postoji)
a vidi ja prvi sam vazda za amara i kad nas ide i kad nas ne ide al jbga nije amar zeljo ima ljudi koji nisu toliko ludi za njim neki dan se bas raspravljam sa rodjakom koji ne gotivi bas amara te nemogu ja njega sad nazivati dusmanom zelje jer znam da je posto je stariji podosta od mene pratio zelju vazda i kad je bio u drugoj ligi tako da je glupo nazivati dusmanima onim koji ga ne gotive ...

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 25 okt 2011, 08:49

Sta je sa Stanceskim?Nece se on hljeba najesti od igranja fudbala...

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 25 okt 2011, 09:15

jubitubi je napisao/la:
Sta je sa Stanceskim?Nece se on hljeba najesti od igranja fudbala...
koliko se sjecam usao je sad protiv veleza ih i zaboravio sam kako izgleda to je onaj celo sto pred kraj dvojcu baci na guzicu :D

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.