Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Carlo
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Carlo » 24 okt 2011, 21:06

Baš me muči još od utakmice sa Unitedom što nije igrao u prvoj već mjesec dana. Taman je dao gol Evertonu i očekivalo se da počne protiv Uniteda, pa ako ništa protiv Norwicha... Stvarno bih volio čuti odgovor Kinga.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 24 okt 2011, 21:25

Trebao je dobiti šansu protiv Norwicha, ako smo već igrali preofanzivno, a jesmo, onda nam je trebao klasičan CF da sve to trpa u mrežu. Nažalost, Kenny nije tako razmišljao i uz manjak sreće, prokockali smo +2 boda.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 24 okt 2011, 22:12

Pa ako Kenny ne računa ozbiljno na Andya onda nema razloga zadržavati ga na klupi.

Jbga,ako je ovo istina onda će klub opet biti u minusu zbog transfera,a i pitanje je da li je moguće naći neko adekvatno pojačanje u januaru jer znamo da takvim igračima treba dosta vremena da se naviknu (pogotovo ako dolaze iz druge lige,Suarez je izuzetak).Mislim da je Andy nepravedno izostavljen u posljednja 2 meča jer je prije toga prikazivao naznake boljih dana,pa i protiv Norwicha je imao onu sjajnu šansu u posljednjim sekundama meča.

Iskreno neću da se zamaram previše tim špekulacijama jer je prelazni rok još uvijek daleko,nadam se da će Kenny i klub odraditi dobar pos'o u januaru i dovesti bar još jedno pojačanje kao backup.
FK Pjetlovi

Bezimeni
Kontakt:

Post Postao/la Bezimeni » 24 okt 2011, 22:18

Monolog je napisao/la:I vi biste svakog igrača Newcastlea. :mrgreen: Mislim da je dosta sa Carrollom i Enriqueom, a vi? :mrgreen: Btw, pročitah i ja to za Coloccinija, al' nešto ne vjerujem u to. Ok, činjenica je da imate problema sa stoperima, al' vjerujem da ukoliko bude dolazio neko, to će biti ipak veće ime u svijetu fudbala od Coloccinija. Mada, ja i dalje mislim da je ovdje problem neuigranost, a ne manjak kvaliteta (dobro, činjenica je da oba Manchestera, i Chelsea imaju mnogo bolju odbranu, al' nije ni Liverpoolova u rangu sa QPR-ovom pa da prima svakakve golove). No, ono što je jako čudno i loše po Liverpool su pojačanja. Niko (ne računajući Enriquea) nije pokaz'o zašto je doveden u 2. najveći engleski klub. Niko.
Adam ?

LS7
Kontakt:

Post Postao/la LS7 » 24 okt 2011, 22:34

carroll stvarno mora biti u prvih 11..jer doveden je da cini tandem koji je trebao bit
ubojit..da je carroll blizu onog sto je bio u newcastleu(aBd ce uskoro bit',pa cak i bolji),boj'o bih
se za sve premijerligaske klubove.jer bilo bi gazanja..ko bi ih zaustavio,al ipak su oni vrijedni oko 65 miliona
eura..barem su za toliko dosli....valjda pocnu i oni redovno zabijat'....
"Neki ljudi misle da je fudbal pitanje života i smrti. Vjerujte mi, fudbal je puno ozbiljniji od toga." - Bill Shankly

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 24 okt 2011, 22:37

-----------------Reina---------------
Glen--Carragher--Agger--Enrique
-----------Lucas----Adam-----------
----------------Gerrard--------------
----Suarez--------------Downing----
-----------------Carroll---------------

Iskreno se nadam da ćemo napokon zaigrati u ovoj formaciji.

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 24 okt 2011, 22:40

Shanks je napisao/la:
Monolog je napisao/la:I vi biste svakog igrača Newcastlea. :mrgreen: Mislim da je dosta sa Carrollom i Enriqueom, a vi? :mrgreen: Btw, pročitah i ja to za Coloccinija, al' nešto ne vjerujem u to. Ok, činjenica je da imate problema sa stoperima, al' vjerujem da ukoliko bude dolazio neko, to će biti ipak veće ime u svijetu fudbala od Coloccinija. Mada, ja i dalje mislim da je ovdje problem neuigranost, a ne manjak kvaliteta (dobro, činjenica je da oba Manchestera, i Chelsea imaju mnogo bolju odbranu, al' nije ni Liverpoolova u rangu sa QPR-ovom pa da prima svakakve golove). No, ono što je jako čudno i loše po Liverpool su pojačanja. Niko (ne računajući Enriquea) nije pokaz'o zašto je doveden u 2. najveći engleski klub. Niko.
Zasto 2. molim te? :mrgreen:
zato sto ne zna racunat :mrgreen:

slika

2 mjeseca ima ovoj vjecnoj tabeli al nebitno

1. liverpool 5118

2. arsenal 5030

3. everton 4944

4. scum 4806
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 24 okt 2011, 22:40

Doni,Kelly/Flano,Coates,Agger,Enrique/Aurelio,Lucas,Spearing,Henderson,Maxi,Bellamy,Carroll = moja želja ali sumnjam da će zaigrati u ovom sastavu.Zaista bih volio da se konačno osvoji neki od kup takmičenja ali ipak liga je prioritet i mislim da se igrači trebaju odmoriti za duel sa WBA-om.
FK Pjetlovi

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 24 okt 2011, 22:41

OTNYS_YNWA je napisao/la:-----------------Reina---------------

ovo je i moja želja...

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 24 okt 2011, 22:43

Nekako je tim skroz izbalansiran, idealan da Andynator proradi i opravda svaku funtu.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 24 okt 2011, 22:44

OTNYS_YNWA je napisao/la:Nekako je tim skroz izbalansiran, idealan da Andynator proradi i opravda svaku funtu.
čisto sumnjam da će King igrati 4-3-3... ne znam zašto to do sada nije probao, siguran sam da bi urodilo plodom!

LS7
Kontakt:

Post Postao/la LS7 » 24 okt 2011, 22:47

Carlo je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:-----------------Reina---------------

ovo je i moja želja...
ovo je trenutno najaci sastav,aa protiv WBA bi ovako trebalo da pocne..jer su valjda svi
spremni 100%.i ne bi trebalo biti nikakvih problema protiv istih..samo da nam i ovde sreca ne okrene ledja..
"Neki ljudi misle da je fudbal pitanje života i smrti. Vjerujte mi, fudbal je puno ozbiljniji od toga." - Bill Shankly

LS7
Kontakt:

Post Postao/la LS7 » 24 okt 2011, 23:26

sportsport.ba: Liverpool sprema ponudu za Marka Marina, veznjaka Werder Bremena, piše Daily Mail.

Pored Liverpoola, navodno Marinove igre prate Arsenal, Chelsea i Tottenma, međutim tim Kennyja Dalglisha je favorit za dovođenje playmakera Bremena.

Marin je u Bremenu od 2009. godine, a nekoliko puta je izjavljivao da je sretan u ovom njemačkom klubu, no sve je izvjesnije da će promijeniti sredinu u januaru.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 24 okt 2011, 23:43

LS7 je napisao/la:sportsport.ba: Liverpool sprema ponudu za Marka Marina, veznjaka Werder Bremena, piše Daily Mail.

Pored Liverpoola, navodno Marinove igre prate Arsenal, Chelsea i Tottenma, međutim tim Kennyja Dalglisha je favorit za dovođenje playmakera Bremena.

Marin je u Bremenu od 2009. godine, a nekoliko puta je izjavljivao da je sretan u ovom njemačkom klubu, no sve je izvjesnije da će promijeniti sredinu u januaru.
Vidjeli da smo se o njemu na forumu raspisali pa objavili (gl. temu Arsenala). :lol:

Iskreno, on će biti sigurno pojačanje ma ko da ga dovede (osim za one koji imaju WC igrače na tim pozicijama).
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 25 okt 2011, 01:01

King neće dovoditi igrače van engleske. Valjda je to svima jasno.
Lee Probert sudi utakmicu protiv Stoka.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 25 okt 2011, 01:03

Da li to znači da ćemo se okomiti npr. na nezadovoljne igrače Citya?
Adam Jonhson, Milner?, ... :)

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 25 okt 2011, 01:07

OTNYS_YNWA je napisao/la:Da li to znači da ćemo se okomiti npr. na nezadovoljne igrače Citya?
Adam Jonhson, Milner?, ... :)
Za Johnsona ne znam ali Milner? Nema sanse da ga City pusti, on je po mom misljenju jedan od najboljih Engleskih igraca. Covjek igra nevjerovatno dobro a City bas i ne mari za parama sve i da nije toliko dobar.
Tako da mislim da je sansa da Milner ode negdje drugo jako mala (citaj minimalna).

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 25 okt 2011, 01:09

Zadnje dvije utakmice je igrao, ali je prvobitno izjavljivao kako je nezadovoljan, što je razumnjivo. Vidjećemo, uglavnom ako je tačno ovo što Rizo govori ( A 70% da jeste ) onda ćemo se "okomiti" na Nebesko Plave. :mrgreen:

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 25 okt 2011, 01:28

Milner je igrao 7 utakmica u Premier Ligi. To nije malo.

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 25 okt 2011, 11:08

Adam Johnson, reče mi jedan prijatelj englez da 80% dolazi u januaru. Kakav Milner.

A ovo je za wats tapp: http://www.blic.rs/Vesti/Svet/285417/Ga ... K-Liverpul" onclick="window.open(this.href);return false;
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.