A jasta je, nemoj me vise ispravljat

Cim bude odgovor, stavicu ovdje.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Znas kakav sam ja bio fanatik,vjeruj mi svaki derbi snimljen,i onda naravno uvijek ulazis u polemike sa rajom,i onda ih odvedem kuci pustaj usporeni snimak,ovog ofsida,ovog faula,ma do u detalje sam pratio.Onda kad nekad vidim neke kako pametuju i seru ,dodje mi da ih popisam.Haj bolan prebroj,da vidim da mi ne fali koji listsarajlija89 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
A jasta je, nemoj me vise ispravljatDobro, jbg, tesko se sjetit tih detalja, ne zamjeri, pokusao sam
...dobar si ti, pamtis i poraze
![]()
![]()
![]()
Cim bude odgovor, stavicu ovdje.
Penaltik je napisao/la:Sarajevo ce biti,sve drugo ce proci...Sretan rodjendan voljenom klubu
Tako se to radi , na proslavu zovi najvece neprijatelje.Sarajlijc@ je napisao/la:[img]
PS Fuj **** ti proslavu i sve kad oni Bevandu zovu na proslavu [/img]
ne prelazi niko ni preko cega, nemojte tako. svi sportski radnici i klubovi su bili pozvani( da bogdo nisu ali eto)... i ovaj idiot (djon obraz) se odazvao i po meni, prilicno pokvario ukupni dojam o inace fenomenalno organiziranoj veceri. Kaze Plisek - svasta sam prosao po evropi, ucestvovao na mnogim svecanostima, ali ovakve menifestacije, i na ovakvom nivou nisam nigdje dozivioSarajlijc@ je napisao/la:Gledaj mu vugle
![]()
On i ovaj kaplan deb.il
![]()
Kako smo samo pogani ljudi fuj preko svega predjemo
To mi je kroz glavu proslo upravo sad, kontam kup je sutra mora da je to jedan od razloga a i Dino jadan neiskusan trudi se prema svima biti dobrica a i sigurno je da nije zelio unistiti svecanost koja je sigurno(bez tog detalja) bila savrsena.UPS je napisao/la:Ljudi moji, sutra je izvlacenje parova Kupa, predstavnici svih klubova su tu i zato su neki dosli na svecanost. na zalost i gad je bio tu i dosao je... sta da se radi... mislim da je dino premlad momak da moze u takvim trenutcima reagovati... ovaj se pojavio, ovaj ga ugostio, vjerovatno nije zelio da pravi skandal, da kvari proslavu. Ja mu licno ne bih dozvolio da udje da sam ja direktor ali... ja nisam direktor pa ne znam kako je to
Gdje si vidio Bevandu .Sarajlijc@ je napisao/la:Vucko malo koluta ocima
![]()
![]()
Lijepo je vidjeti da su se svi ovi ljudi okupili veceras
PS Fuj **** ti proslavu i sve kad oni Bevandu zovu na proslavu
Trenutno korisnika/ca: benko21, JavierBosnia, napoleon72, PAPE3, Posejdon, riki46, rimljanin90, TETRAPAK i 74 gosta.