Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
@OTNYS, kojeg si pjevača narodne muzike jedno vrijeme imao na avataru? 

Vom Jäger zum Gejagten
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Voleleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee seeee crne oči, sa očimaaaa plaaaaveeee bojeeeee...geronimo je napisao/la:@OTNYS, kojeg si pjevača narodne muzike jedno vrijeme imao na avataru?
Koliko sam se samo puta napio uz Ipčeta, dragi moj @gero.

- legenda reala
- Kontakt:
E tebe čekamgeronimo je napisao/la:@OTNYS, kojeg si pjevača narodne muzike jedno vrijeme imao na avataru?

Pitam čika Monologa on ne zna ,ima li Bayo neki svoj forum gdje ste samo vi Bavarci na njemu kao npr RMB(realmadridbalkan ) i dr.

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Rijeku pređosmo, a volova nema.
@geronimo, loptu ima Zajec Zeko ...
@geronimo, loptu ima Zajec Zeko ...

Nešto se čudno sa mnom dešaaaaaaaaaaaaava, jedna mi žeeeeeeeeeeeena......OTNYS_YNWA je napisao/la:Voleleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee seeee crne oči, sa očimaaaa plaaaaveeee bojeeeee...geronimo je napisao/la:@OTNYS, kojeg si pjevača narodne muzike jedno vrijeme imao na avataru?
Koliko sam se samo puta napio uz Ipčeta, dragi moj @gero.

Malo kontrole, sad je sve udure.

Neću da mi tamo neki blate ovaj nick.
Živio.

Vom Jäger zum Gejagten
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Niko blatiti ovaj nick neće, ni ne smije.
Živio dragi moj @gero.
Živio dragi moj @gero.

Ima, ima.legenda reala je napisao/la: E tebe čekam![]()
Pitam čika Monologa on ne zna ,ima li Bayo neki svoj forum gdje ste samo vi Bavarci na njemu kao npr RMB(realmadridbalkan ) i dr.![]()

Što pitaš?

Vom Jäger zum Gejagten
- legenda reala
- Kontakt:
Da se prijavimgeronimo je napisao/la:Ima, ima.legenda reala je napisao/la: E tebe čekam![]()
Pitam čika Monologa on ne zna ,ima li Bayo neki svoj forum gdje ste samo vi Bavarci na njemu kao npr RMB(realmadridbalkan ) i dr.![]()
![]()
Što pitaš?

Ma onako ,daj link da vidim jesi i tamo moderator

De mi reci kakv ukus ima tvoj omiljeni strip ,tema ispod

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ljegendo,de mi za vikend napravi tiket da ulozim 3 KM a dobijem 20-etak,sta je to za tebe,al jel mi garantujes da cu dobiti,ako padnem naci cu te u sred Gorazda
Poslije Wisla-Fulham izgubio si moje povjerenje
Ako te zanimaju stripove,zna se ko je strucnjak u tom polju

Poslije Wisla-Fulham izgubio si moje povjerenje

Ako te zanimaju stripove,zna se ko je strucnjak u tom polju

Zadnja izmjena: Dylan Dog, dana/u 24 okt 2011, 21:23, ukupno mijenjano 2 puta.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Ti da se prijaviš?legenda reala je napisao/la: Da se prijavim![]()
Ma onako ,daj link da vidim jesi i tamo moderator

Odbijam moderatorsku funkciju (iako mi je nuđena već neko vrijeme), dovoljno mi što se ovdje sa šalabajzerima zayebavam.

Vom Jäger zum Gejagten
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Sastavi'ću ti ja dobitni tiket, vjeruj mi. Kakav @legenda, kakvi bakraci. 

@Legenda nek si povaljo ovog Jeb*** paščeta 

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Pa da i ja psujem na temi kladionice i sto znam i sto ne znamOTNYS_YNWA je napisao/la:Sastavi'ću ti ja dobitni tiket, vjeruj mi. Kakav @legenda, kakvi bakraci.

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Trebali bi napraviti neku grupu na fb "Svi mi koji želimo Jimmya nazad na ss.ba forum" 

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
...Dinamovo med i mlijekoOTNYS_YNWA je napisao/la: @geronimo, loptu ima Zajec Zeko ...

Dobro je druže, ja pomislio da nisi nekom posudio svoj nick, a to ne bi bilo u redu.

Kad nestanem jednog dana oko mene biće tama, ti ćeš naći......
Odoh po jedno...

Vom Jäger zum Gejagten
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ma neee, pare će da kapaju vjeruj mi.Dylan Dog je napisao/la:Pa da i ja psujem na temi kladionice i sto znam i sto ne znamOTNYS_YNWA je napisao/la:Sastavi'ću ti ja dobitni tiket, vjeruj mi. Kakav @legenda, kakvi bakraci.
jbo Jimmya baBianconeri1988 je napisao/la:Trebali bi napraviti neku grupu na fb "Svi mi koji želimo Jimmya nazad na ss.ba forum"

FORZA MARŠAL !!!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Jest fino odspavat 2 sata ko covjek 
Joj Tetak ohani malo sa ss.ba

Joj Tetak ohani malo sa ss.ba

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Eto,prepisujem,do sada sam se uzdao u svoje mogucnosti,ali uvjek me zafrka jedan,a ja ne znam ispuniti da bude 20-KM,uvijek nabijem trocifrenu isplatu,tj "eventualnu"OTNYS_YNWA je napisao/la:Ma neee, pare će da kapaju vjeruj mi.Dylan Dog je napisao/la:Pa da i ja psujem na temi kladionice i sto znam i sto ne znamOTNYS_YNWA je napisao/la:Sastavi'ću ti ja dobitni tiket, vjeruj mi. Kakav @legenda, kakvi bakraci.

- legenda reala
- Kontakt:
Daj mi da vidim ba ,regam se ja i na calciobalkan i na RMB i još neke i ima nekih sa ovog foruma pa ih malo zajebajemgeronimo je napisao/la:Ti da se prijaviš?legenda reala je napisao/la: Da se prijavim![]()
Ma onako ,daj link da vidim jesi i tamo moderatorMa idi begaj, legendo...
![]()
Odbijam moderatorsku funkciju (iako mi je nuđena već neko vrijeme), dovoljno mi što se ovdje sa šalabajzerima zayebavam.

Ništa od te grupe ,evo Gera, Mone i co pa nek reaguju ,bolji je kao JIMI bogamiBianconeri1988 je napisao/la:Trebali bi napraviti neku grupu na fb "Svi mi koji želimo Jimmya nazad na ss.ba forum"
Dylane pitaću ja Jarugu on je ovde kladioničar no 1 ,pa eto hodže ,ili kad bi Virtu naletio pa nam dao dva overa hokeja ,e tad bi i dobio

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.