La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Primera Division (Liga BBVA)
Vamos Levante 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Levante lagano grabi ka trofeju Primere 

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Prelijep pogled na tabelu Premiere. 

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- majestic24
- Kontakt:
Levante me za sada podjeca na Hoffenheim od prije 3 sezone
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Eh sad kad vidim da je Real sa igracem manje nadigrao i zasluzio barem bod protiv Leventa,onda i nije prevelik kiks

i da novi avatar,šminka

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Raketić: Ono što je Cesc rekao Kanouteu je gnusno
Ne znam jel' bilo al ako je ovo istina onda Cesca treba kaznit za 10 tekmi ne igranja. Sramota za onakog momka a vjerovatno je to naučio od Ville i Busqetsa jer društvo mu je loše, nažalost.
Ne znam jel' bilo al ako je ovo istina onda Cesca treba kaznit za 10 tekmi ne igranja. Sramota za onakog momka a vjerovatno je to naučio od Ville i Busqetsa jer društvo mu je loše, nažalost.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Kad gadovi i iskompleksirani bjednici (koji su se do juce kleli u tog istog Fabregasa) imaju pristup internetu i kada krenu otvoreno i mucki potvarati na covjeka ,onda tu nema lijeka.
-------------------------------------------------------------------------
Meč je završen bez golova, a Kanute je isključen u finišu posle koškanja sa Fabregasom. Fudbaler iz Malija posle je rekao da ga je Fabregas nazvao „teroristom“, ali Sesk to poriče: „Mogu ponosno da kažem da sam uvek održavao najbolje veze sa saigračima koji dolaze sa različitih podneblja i koji su drugačije rase, vere ili nacionalnosti.
„Niko me nikada nije optužio da sam rasista ili da sam zatucan tokom svih ovih godina koje igram fudbal“, napisao je fudbaler Barselone na Tviteru.
„Postoji dobar razlog za to – nikada se nisam tako ponašao. Neću tolerisati da me neko optužuje za stvari koje nisu istinite. Ako je neko frustriran sudijom odlukom, postoji drugi način da se to reši. Vaditi se na rasizam je kukavički i to je lak način da se nađe izgovor za sopstveno loše ponašanje. Savest mi je potpuno čista. Ništa nisam zgrešio. Ali ne misli o tome. Njegovo ponašanje, kao i moje, bilo je loše. Gotova stvar“, dodao je Fabregas.
I Alves je također inzistirao na tome da Cesc Fabregas definitivno nije koristio rasističke riječi kako bi isprovocirao crveni karton Kanoutea: ''Postoje trenuci kada su svi nervozni i tada sigurno nećete govoriti suparničkim igračima hvala ili molim, ali nije bilo rasističkih uvreda, pogotovo ne od divnog čovjeka kao što je Cesc''. Nastavio je: ''Dosta mi je više takvih priča da ja reagiram kada me isprovociraju - kada bih reagirao na svaku provokaciju, svaku utakmicu bih završio prije posljednjeg zvižduka''.
-------------------------------------------------------------------------
Meč je završen bez golova, a Kanute je isključen u finišu posle koškanja sa Fabregasom. Fudbaler iz Malija posle je rekao da ga je Fabregas nazvao „teroristom“, ali Sesk to poriče: „Mogu ponosno da kažem da sam uvek održavao najbolje veze sa saigračima koji dolaze sa različitih podneblja i koji su drugačije rase, vere ili nacionalnosti.
„Niko me nikada nije optužio da sam rasista ili da sam zatucan tokom svih ovih godina koje igram fudbal“, napisao je fudbaler Barselone na Tviteru.
„Postoji dobar razlog za to – nikada se nisam tako ponašao. Neću tolerisati da me neko optužuje za stvari koje nisu istinite. Ako je neko frustriran sudijom odlukom, postoji drugi način da se to reši. Vaditi se na rasizam je kukavički i to je lak način da se nađe izgovor za sopstveno loše ponašanje. Savest mi je potpuno čista. Ništa nisam zgrešio. Ali ne misli o tome. Njegovo ponašanje, kao i moje, bilo je loše. Gotova stvar“, dodao je Fabregas.
I Alves je također inzistirao na tome da Cesc Fabregas definitivno nije koristio rasističke riječi kako bi isprovocirao crveni karton Kanoutea: ''Postoje trenuci kada su svi nervozni i tada sigurno nećete govoriti suparničkim igračima hvala ili molim, ali nije bilo rasističkih uvreda, pogotovo ne od divnog čovjeka kao što je Cesc''. Nastavio je: ''Dosta mi je više takvih priča da ja reagiram kada me isprovociraju - kada bih reagirao na svaku provokaciju, svaku utakmicu bih završio prije posljednjeg zvižduka''.
Fabregas: Kanoute je kukavica!
Nako dosta bure u finišu meča Barcelona – Sevilla, oglasio se i Cesc Fabregas koji je odmah reagirao nakon niza optužbi. Bio je iznerviran kada je čuo navodne tvrdnje Kanoutea.
"To je kukavica, našao je najlakši put da optuži nekoga i skloni u stranu svoje loše ponašanje. Meni je savjest čista, nisam uradio ništa loše", kaže Fabregas, koji je dodao:
"Imao sam drugove raznih nacionalnosti, religije, boje kože, porijekla. Apsolutno nikada me niko nije optužio, niti pogrešno razumio moje riječi i neću dozvoliti da me neko lažno optužuje", istakao je Fabregas.
Nako dosta bure u finišu meča Barcelona – Sevilla, oglasio se i Cesc Fabregas koji je odmah reagirao nakon niza optužbi. Bio je iznerviran kada je čuo navodne tvrdnje Kanoutea.
"To je kukavica, našao je najlakši put da optuži nekoga i skloni u stranu svoje loše ponašanje. Meni je savjest čista, nisam uradio ništa loše", kaže Fabregas, koji je dodao:
"Imao sam drugove raznih nacionalnosti, religije, boje kože, porijekla. Apsolutno nikada me niko nije optužio, niti pogrešno razumio moje riječi i neću dozvoliti da me neko lažno optužuje", istakao je Fabregas.
Tebi ko da je Cesc silovao pola familije, pa danima pljuješ po njemu i potvaraš na covjeka...kakvi kompleksiZomby je napisao/la:Mandrlja kao da mu je Keks sta u familiji brat, tata, mama...opusti se decko hallo

Opusti se bolan, to je samo fudbal....šta vam radi ta Barca, uništi vam mladost

Spizz, vjeruj ti Cescu a nemoj Kanouteu i Raketiću
1 vs 2 ?! Hmm, kome da vjerujem ?! Da vidim...A da, jednom muslimanu koji je izgradio đamiju u Sevilli, da njemu ću. A ne jednoj anti fair play klubu koji koristi sve što može da bi pobjedio.

Imaš li ti kakvu izjavu samog Kanoutea?? ako ceš vec njemu vjerovatiGunnerS je napisao/la:Spizz, vjeruj ti Cescu a nemoj Kanouteu i Raketiću1 vs 2 ?! Hmm, kome da vjerujem ?! Da vidim...A da, jednom muslimanu koji je izgradio đamiju u Sevilli, da njemu ću. A ne jednoj anti fair play klubu koji koristi sve što može da bi pobjedio.

Cuj Rakitić rekao

Vidjeli smo tog velikog muslimana, kako prvo hinjski ometa Messija kod penala, a kasnije za vrat fata Fabregasa u naletu divljackog bijesa....svaki bezobrazluk i hinjaluk povlaci za sobom i određenu reakciju.
Sad Frederik ispade žrtva, a zapravo on je zapoceo sranja i belaj - sa svojim nabijanjem lopte sa bijele tacke i ometanjem Messia.
Najgori su licemjeri ,koji kasnije iz sopstvenog kukavicluka na druge prebacuju i druge potvaraju....ne smiješ crncu reci da je kreten (iako se jest ponio kretenski) jer je to odmah rasizam

Jel' on dobio žuti zbog tog nabijanja ?! I onda dođe na liniju i Cesc ga nazove crnčugom/teroristom. Ne zna se još jer ni Kanoute nit Raketić nisu rekli šta je rekao osim da je nešto veoma veoma ružno. Hehehehe, djete drago hajd ti idi pišat pa spavat. Čuj Alaves reko, heheheh. Pa gdje je Alaves bio kada je ta scena bila ?! Samo ti i dalje slijepo vjeruj, narastit ćeš pa češ skontat neke stvari, još si ti mali.
Dobro, veliki- dogovoreno
Vidim da veze nemaš o cemu pišeš, ali bitno je pljuvati po bivšem kapitenu
samo ti nastavi, i ne daj omesti.

Vidim da veze nemaš o cemu pišeš, ali bitno je pljuvati po bivšem kapitenu

Hahaha, hajd bitno je da se gleda ko je kakav musliman ako šutneš nečiju loptuspizz je napisao/la:Dobro, veliki- dogovoreno![]()
Vidim da veze nemaš o cemu pišeš, ali bitno je pljuvati po bivšem kapitenusamo ti nastavi, i ne daj omesti.

Btw. Ako mi je iko drag u Barci to je onda on, al ovakvo ponašanje nije imao u Arsenalu, nikad nije ni jednu scenu izazvao, al ne kaže ona stara kineska poslovica, kakvo društvo takav čovjek

Kanoute
"Žao mi je zbog cijele situacije. Bilo je provokacija i uvreda, ali ništa na rasnoj osnovi. I on i ja smo se vrlo loše ponijeli kao sportaši na terenu. Kasnije sam razgovarao s Fabregasom na telefon i sve smo rasčistili. Odrasle smo osobe i tako se moramo ponašati. To je to, idemo dalje", napisao je na svom Twitter-profilu malijski reprezentativac.
"Žao mi je zbog cijele situacije. Bilo je provokacija i uvreda, ali ništa na rasnoj osnovi. I on i ja smo se vrlo loše ponijeli kao sportaši na terenu. Kasnije sam razgovarao s Fabregasom na telefon i sve smo rasčistili. Odrasle smo osobe i tako se moramo ponašati. To je to, idemo dalje", napisao je na svom Twitter-profilu malijski reprezentativac.
Visca el Barça ! Mes que un club !
Vidiš, ispade onaj Raketić lažov mamu mu
Ja se izvinjavam onom malom spizzu na nesporazumu 

Rakitić kolega, kakva raketa, to je sporohotka.
Ili (Ra)kitić, ako ti je draže.

Vom Jäger zum Gejagten
geronimo je napisao/la:Rakitić kolega, kakva raketa, to je sporohotka.![]()

Ma yebo Rakitića i njegove mucke laži i klevete....eto sam Kanoute ga provali kao lažova u svojoj izjavi.
- tyler durden
- Kontakt:
Kanoute je dovoljno covjek da ne kaze da ga je ovaj vrijedao u vezi rase ili vjere,a ocigledno je da ga je ovaj vrijedao sad kako,to nikad necemo saznat.
Al to nije nista novo od Barce,sjetimo se povika Biskvita ka Marcelu i Villini ih samara prema Ozilu
Al to nije nista novo od Barce,sjetimo se povika Biskvita ka Marcelu i Villini ih samara prema Ozilu

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.