Isto tako igrač mora zavrijediti da ima takve suigraćeMaGiCa je napisao/la: Druga je stvar sto nema Robberyja, Schweinsteigera i Muellera, vec sudbinu deli sa Garganom, Dzemailijem ili Zunigom.

0 udaraca u okvir. Pametnom dosta

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Isto tako igrač mora zavrijediti da ima takve suigraćeMaGiCa je napisao/la: Druga je stvar sto nema Robberyja, Schweinsteigera i Muellera, vec sudbinu deli sa Garganom, Dzemailijem ili Zunigom.
Dosta bi ti odavno bilo, da si bar malo pametan, a posto nisi, pogledaj kako su se ti udarci zavrsavali - penal mu je golman odbranio, sut sa 3 metara je omasio na praznu mrezu, a sut van 16 je poslao u tribine. Neka prvo nauci da hoda, pa da primi loptu, pa tek onda mozemo da pricamo o varijacijama u igri, ali na temi o BMu, ne ovde.anton 1983 je napisao/la: Isto tako igrač mora zavrijediti da ima takve suigraćeRecimo ja sam jučer Gomeza vidio da šutira po golu, nemrem isto reći za cavanija...
0 udaraca u okvir. Pametnom dosta
Necu o Hamsiku. Premalo sam ga gled'o, moze biti da sam naletio na njegova losa izdanja. Vrijeme ce pokazati da li je moj utisak 'na prvu' bio pogresan.MaGiCa je napisao/la:To sto je Cavani losiji u Urugvaju, nego u Napoliju - to je za diskusije druge vrste. To sto je Hamsik odigrao 2-3 utakmice za jednu losu Slovacku - to nije nikakav pokazatelj. Zajedno, uz Lavezzija, oni sacinjavaju najubojitiju trojku u Italiji, a i sire. A pogledaj varijacije Cavanija, pa ces videti koliko je kompletniji igrac od Gomeza. Posto nisi gledao Napoli, evo 1 klipcic koji pokazuje neke njegove sposobnosti:
Druga je stvar sto nema Robberyja, Schweinsteigera i Muellera, vec sudbinu deli sa Garganom, Dzemailijem ili Zunigom.
Zabac je napisao/la:Gomez je jednostavno bolji igrac od Cavanija i tu nema polemike.Cavani jeste dobar ali Gomez je klasa.
Zomby je napisao/la:Zabac je napisao/la:Gomez je jednostavno bolji igrac od Cavanija i tu nema polemike.Cavani jeste dobar ali Gomez je klasa.![]()
anton 1983 je napisao/la:Zomby je napisao/la:Zabac je napisao/la:Gomez je jednostavno bolji igrac od Cavanija i tu nema polemike.Cavani jeste dobar ali Gomez je klasa.![]()
![]()
![]()
JuveSissoko je napisao/la: [youtube][/youtube]
anton 1983 je napisao/la:Zomby je napisao/la:Zabac je napisao/la:Gomez je jednostavno bolji igrac od Cavanija i tu nema polemike.Cavani jeste dobar ali Gomez je klasa.![]()
![]()
![]()
Prosle sezone su se zakacila njih dvojica, kad je Montella kukao nakon poraza Rome na sudije i igrace Napolija. Ovaj mu to nije zaboravio.Yuto je napisao/la:@Magicni
Kakav je smrad ovaj Mazzari to nije humano.Pruza mu Montella ruku poslije utakmice on samo odmahnu i ode seljacina...
Nemoj tako. Jedini je lik koga je Mourinho postovao u Serie A.Ufff sto mi je mrzak
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.