gledam na inter.it onaj ratings Chivu opet odlican, a Nagatomo opet najslabiji u odbrani

najvise me me obradovalo kada sam vidio da je Milito ostao na klupi, a Luca poslao u igru...mali ce biti stroj samo mu treba dati priliku...
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
pa vidjeli da je promasio sto ne bi ni Longo promasio pa mu zato dali,,u 20 min Dzeko zabio 2 gola jbg,,on 100%tnu promasio,,i to da ju je bar opucao kako treba pa bi rekao covjek jbga odbranio mu golman,nego on kao da mu je dodao,,hajd ba ionako nece vise ni igrat,ko Quaresma,Coutinho,Faraoni,Santon,,Puma je napisao/la:Pregrubi su sa Castaignosom, premalo je igrao da bi bio realno ocjenjen
zar se tako ohrabruju mladi igraci
nisam ja tebe napadao niti sta tako, ali dajte momcima priliku, pa da mozda uspiju ispuniti ta vasa ocekivanja...dajte momku priliku nije se lako naviknuti sa holandske lige na Calcio, a uz to dobijas minutazu na kapaljku, pa nije ni cudo sto se izgube na trenenu kada udju...Mister No je napisao/la:Gdje Huska pročita da sam napao Luca života ti, iznio svoje mišljenje o igraču s kojim se ti ne slažeš i to je ok.Niko sretniji od mene da mali proradi.JBg, ti često bez razloga dereš po Yutu, pa te ne nalijepi kao ti mene![]()
![]()
![]()
Koliko se sjećam slično si pisao i o onoj " vedeti " Biabianyju ( iako Je Luc za onog Ronaldo i ne poredim ih nikako ), pa gdje je sad![]()
Nije lako mladom igraču u Interu, barem to znamo i svi ne uspiju iz ovih ili onih razloga.
Slažem se da Lucu treba davati šansu ali isto tako je mora koristiti ...
Dobar zonFaYuto je napisao/la:Ajde malo mucni tom glavucom i pokusaj skontat sto je Naga slabiji u posljednje vrijeme. Vrlo je jednostavan razlog![]()
Samo saberi 2 i 2
nije on slabiji u zadnje vrijeme, jer on ovako igra od kako je dosao...tako super talentovan bek poput njega (Yuto je napisao/la:Ajde malo mucni tom glavucom i pokusaj skontat sto je Naga slabiji u posljednje vrijeme. Vrlo je jednostavan razlog![]()
Samo saberi 2 i 2
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.