Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Dylan Dog
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Dylan Dog » 24 okt 2011, 18:17

Emir ZENICA je napisao/la:AntiLegende su uz Jimmija !

:mrgreen: :mrgreen:
Ja želim da se pridružim antilegendama 8-) Legenda je izdao sva uvjerenja za koja smo se borili :roll:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 24 okt 2011, 18:18

Molim vas ne citiriajte ovo Djete_ Zenica :mrgreen:

Dylane nema te ,haj uđi da te vidim
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 24 okt 2011, 18:19

Dylan Dog ako je to vasa konacna odluka molimo vas da potpisete tisucu i jedan formular :D i imate gratis sal od Zenita !
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 24 okt 2011, 18:21

Dylane pico nećeš valjda :roll: A bio si sekretar legendarnih jedinica :oops: :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 24 okt 2011, 18:22

LBJ MVP je napisao/la:Dylane pico nećeš valjda :roll: A bio si sekretar legendarnih jedinica :oops: :mrgreen:
Ma neću provjeravam ovog zeničanina,tip jedva doček'o :lol:
@legendo ne mogu na msn imam posla :P
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 24 okt 2011, 18:24

Dylane hajde uđi bolan ,čekam te dokaži to kako nema ba ;)(haj pet minuta da ti sliku pokažem :lol: )
Molim vas ne ulazite u diskusiju sa forumašem iz Zenice ,ignorišite ga i neće biti problema nikakvih ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 24 okt 2011, 18:25

legenda reala je napisao/la:Dylane hajde uđi bolan ,čekam te dokaži to kako nema ba ;)(haj pet minuta da ti sliku pokažem :lol: )
Molim vas ne ulazite u diskusiju sa forumašem iz Zenice ,ignorišite ga i neće biti problema nikakvih ;)
Uvijek si znao pametnu reč 8-)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 24 okt 2011, 18:25

Ma nisam,zato sam i napisao da li je konacna odluka,znam ja sta ti smjeras,zato nisam cestitao odma :lol: A sal stoji,samo ga trebas preuzeti,kao znak neprijateljstva :mrgreen:
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 24 okt 2011, 18:27

Ma jbt ovo nije ovaj emir zanimljiv đe ode Jimmy :mrgreen:

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 24 okt 2011, 18:29

legenda reala je napisao/la:Dylane hajde uđi bolan ,čekam te dokaži to kako nema ba ;)(haj pet minuta da ti sliku pokažem :lol: )
Propustiću šansu da ti vidim sliku :cry: Ne mogu sad stvarno :P
Emir ZENICA je napisao/la:Ma nisam,zato sam i napisao da li je konacna odluka,znam ja sta ti smjeras,zato nisam cestitao odma :lol: A sal stoji,samo ga trebas preuzeti,kao znak neprijateljstva :mrgreen:
Prihvatiću šal samo da ne bude šta u njemu za'ebani ste vi :lol:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 24 okt 2011, 18:29

Dylan Dog je napisao/la:

Ja želim da se pridružim antilegendama 8-) Legenda je izdao sva uvjerenja za koja smo se borili :roll:
Siri se nasa armija,dobrodosao :mrgreen:

Legendo PAST CES USKORO !! :lol:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 24 okt 2011, 18:31

harry_90 je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:

Čitaj iznad.Dylan nas ne napušta :lol:
Što se tiče padanja legende tu se možemo dogovorit,al onda ja ostajem glavni :mrgreen: :P

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 24 okt 2011, 18:33

harry_90 je napisao/la:

Uvjek si bio prodana duša ,da će mi ovako zabiti nož u leđa jedan on mojih najboljih jarana na forumu nisam ni sanjao :shock: :( :(

[youtube][/youtube] :P :(

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 24 okt 2011, 18:35

A ko me terao da te zavolim ludo
bili smo drugovi, pa ljubav probali
a sada ni jedno ni drugo

Harry nije valja ovo istina,mislim od legende sam očekivao ovo ima čudnih navika,ali od tebe nikad :roll: Ja mislio ti bačje :lol: :P

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 24 okt 2011, 18:36

@legenda reala

Ti si nas izdao,poceo se uvlacit moderatorima na forumu,veoma nisko od tebe,zato sad trpi posljedice :P

@LBJ

Odavno si ti meni sumnjiv vidim ja da ti odavno zelis legenino mjesto zauzeti,ali ako dodjes znaj da se i tebi isto pise :D

Vidi i sam da je pesovan sta mi salje,meni je on mutan bio na msn-u non stop salje puse i srca,al sad mi je sve jasno..

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 24 okt 2011, 18:38

Auu, onda mi moraju vratiti profil. :mrgreen:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 24 okt 2011, 18:39

Ha ko ne želi legendino mjesto :mrgreen: San svakog mladog bosanca i hercegovca je ba bude na legendinom mjestu :mrgreen:
Ne vadi se sad bili ste drugovi pa ljubav probali jbg sad nijedno ni drugo :lol: :P

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 24 okt 2011, 18:42

Ja znam da sa legendom nisam imao nista,mozda bi on volio da ima sta sa mnom,al nek zna da od toga nema nista :D

Ja ne bih volio biti na legendinom mjestu,ulizivat se moderatorima kao on da ne bi primio BAN al eto neki su se jeftino prodali,mozda je dao paksu,ko ce ga znati :mrgreen:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 24 okt 2011, 18:43

harry_90 je napisao/la:@legenda reala

Ti si nas izdao,poceo se uvlacit moderatorima na forumu,veoma nisko od tebe,zato sad trpi posljedice :P

@LBJ

Odavno si ti meni sumnjiv vidim ja da ti odavno zelis legenino mjesto zauzeti,ali ako dodjes znaj da se i tebi isto pise :D

Vidi i sam da je pesovan sta mi salje,meni je on mutan bio na msn-u non stop salje puse i srca,al sad mi je sve jasno..
Dobro ako ti tako kažeš ,molim kojim sam se modovima uvlačio i daj te postove gdje sam im se uvlačio ,samo želim dokaze ;)

Ja više sve manje i manje sam na forumu a jedini momak koji zaslužuje moje mjesto je mali Lebron i mali Sarajlijica pred njima je budućnost i pitanje dana kad će to preuzeti ;) I imaće moju podršku ;) :mrgreen:

Jesam mu slao puse ,ali i on je meni al eto :lol: :lol: više ti se i ne javljam na MSN-u imaš sad Emira
Meni laže kao nema fejs ,a ovaj ga zove haj na fejs
Dobro Hare neka neka ,pogriješio sma u procjeni s tobom ,ali mi je to lekcija za ubuduće

Budi mi pozdravljen ;)

Jimi to oni ne mogu ,pogotovo forumaš iz Zenice ;)

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 24 okt 2011, 18:44

Onda mi ništa ne preostaje nego da se pouzdam u legendu i njegove ahbabe.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 13 gostiju.