Ja želim da se pridružim antilegendamaEmir ZENICA je napisao/la:AntiLegende su uz Jimmija !
![]()

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ja želim da se pridružim antilegendamaEmir ZENICA je napisao/la:AntiLegende su uz Jimmija !
![]()
Ma neću provjeravam ovog zeničanina,tip jedva doček'oLBJ MVP je napisao/la:Dylane pico nećeš valjdaA bio si sekretar legendarnih jedinica
![]()
Uvijek si znao pametnu rečlegenda reala je napisao/la:Dylane hajde uđi bolan ,čekam te dokaži to kako nema ba(haj pet minuta da ti sliku pokažem
)
Molim vas ne ulazite u diskusiju sa forumašem iz Zenice ,ignorišite ga i neće biti problema nikakvih
Propustiću šansu da ti vidim slikulegenda reala je napisao/la:Dylane hajde uđi bolan ,čekam te dokaži to kako nema ba(haj pet minuta da ti sliku pokažem
)
Molim vas ne ulazite u diskusiju sa forumašem iz Zenice ,ignorišite ga i neće biti problema nikakvih
Prihvatiću šal samo da ne bude šta u njemu za'ebani ste viEmir ZENICA je napisao/la:Ma nisam,zato sam i napisao da li je konacna odluka,znam ja sta ti smjeras,zato nisam cestitao odmaA sal stoji,samo ga trebas preuzeti,kao znak neprijateljstva
Siri se nasa armija,dobrodosaoDylan Dog je napisao/la:Ja želim da se pridružim antilegendamaEmir ZENICA je napisao/la:AntiLegende su uz Jimmija !
![]()
Legenda je izdao sva uvjerenja za koja smo se borili
Čitaj iznad.Dylan nas ne napuštaharry_90 je napisao/la:Siri se nasa armija,dobrodosaoDylan Dog je napisao/la:Ja želim da se pridružim antilegendamaEmir ZENICA je napisao/la:AntiLegende su uz Jimmija !
![]()
Legenda je izdao sva uvjerenja za koja smo se borili
![]()
Legendo PAST CES USKORO !!
Uvjek si bio prodana duša ,da će mi ovako zabiti nož u leđa jedan on mojih najboljih jarana na forumu nisam ni sanjaoharry_90 je napisao/la:
Siri se nasa armija,dobrodosao![]()
Legendo PAST CES USKORO !!
Auu, onda mi moraju vratiti profil.Emir ZENICA je napisao/la:AntiLegende su uz Jimmija !
![]()
Dobro ako ti tako kažeš ,molim kojim sam se modovima uvlačio i daj te postove gdje sam im se uvlačio ,samo želim dokazeharry_90 je napisao/la:@legenda reala
Ti si nas izdao,poceo se uvlacit moderatorima na forumu,veoma nisko od tebe,zato sad trpi posljedice![]()
@LBJ
Odavno si ti meni sumnjiv vidim ja da ti odavno zelis legenino mjesto zauzeti,ali ako dodjes znaj da se i tebi isto pise
Vidi i sam da je pesovan sta mi salje,meni je on mutan bio na msn-u non stop salje puse i srca,al sad mi je sve jasno..
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 13 gostiju.