FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Elegant
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Elegant » 24 okt 2011, 15:09

Vaud je napisao/la:Hocemo Sarajevo u kupu!
Bolje je izbjeci komsije i Borac, njih u polufinalu ili finalu, 8-) da bude sladje.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 24 okt 2011, 15:26

Elegant je napisao/la:
Vaud je napisao/la:Hocemo Sarajevo u kupu!
Bolje je izbjeci komsije i Borac, njih u polufinalu ili finalu, 8-) da bude sladje.
borac-sarajevo,široki-čelik,željo-branitelj,krajišnik-velež da se ne trošimo puno

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 24 okt 2011, 15:27

Ma mišljenja sam da je nama svejedno koga ćemo dobiti jer svi strahuju od nas! 8-)
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 24 okt 2011, 15:28

Jel receno da se s kartom od hajduka ulazi na dvije utakmice sad i u kup.Meni frajer uze kartu ovjeri je i baci je u smece.Ko je ovde budala,ocigledno ja.Dobro je zeljo odigro al sam se bezveze smro jos navijanja nije bilo tu se malo ugrijem pa odem tekmu gledat iducu sam na Sjeveru dosta mi je ovih gluposti 8-)
svoj ti pos'o !

ultra_CImanija

Post Postao/la ultra_CImanija » 24 okt 2011, 15:33

Grbavica moj zivot je napisao/la:Jel receno da se s kartom od hajduka ulazi na dvije utakmice sad i u kup.Meni frajer uze kartu ovjeri je i baci je u smece.Ko je ovde budala,ocigledno ja.Dobro je zeljo odigro al sam se bezveze smro jos navijanja nije bilo tu se malo ugrijem pa odem tekmu gledat iducu sam na Sjeveru dosta mi je ovih gluposti 8-)
sa tom kartom mozes otici na jednu od tekmi ili protiv veleza (sto si vec uradio) ili u kupu a ne sa jednom kartom obje tekme pregledati... samo sto si ti to ocigledno pogresno shvatio ;) jbg dosta nam je i to jos su i omogucili povrat novca sta bi sad 2 tekme ili do kraja sezone da idemo na kartu protiv hajduka XD
SUPERKUP 1999/2000, 1997/1998
KUP 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Kup UEFA cetvrtfinale:1971/72,polufinale:1984/85
PRVAK 1971/72, PRVAK 1997-1998, PRVAK 2000/2001, PRVAK 2001/2002, PRVAK 2009/2010.
PRVAK 2011/2012....

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 24 okt 2011, 15:38

boccaccio je napisao/la:Dobro je ovo,stvarno vec sada fino izgleda nasa pozicija na tabeli,ako uzmemo u obzir raspored koji nas je pratio.Tu smo,na korak od celne pozicije,pusemo za vrat Sirokom,Sarajevo smo stigli i opet gledajuci na raspored,ako ostanemo na ovom nivou,moze to sve jako lijepo izgledati za nas na kraju balade.Raduje me najvise sto u zadnje vrijeme sa lakocom postizemo golove vec na startu utakmice i onda rutinski privodimo kraju bez vecih napora.To je dobar znak za nas.Dobro se radi,zadovoljstvo u klubu je evidentno,igraci su namireni adekvatno i sve to djeluje zaista stabilno.Jug me je malo uznemirio ali se nadam da ce sve to sto se tamo desava konacno doci na svoje i da ce svi generalno shvatiti da se ovako ne moze i da oni ne trebaju dolaziti na utakmice zbog njih samih ,vec zbog Zelje.Ne znam sta se tamo desava pa ne mogu da sudim,ali Zeljo mora biti najpreci i nadam se da ce se to shvatiti i da ce prevazici evidentne probleme koje imaju.
Sto se tice utakmice,bilo je bas rutinski i vidi se da je bar za ovu ligu kvalitet na nasoj strani u odnosu na ostale ekipe,izuzimajuci dvije tri ekipe,sa kojima cemo se ganjati do kraja.Velez je licio na Slobodu,a obje ekipe lice na sve ostale ekipe od 4.mjesta pa nadole.Toliko su svi isti i nekvalitetni da je to zapanjujuce.Mislio sam da ce Velez imati nivo vise,bez obzira sto su igrali oslabljeni.Mi smo bili na nivou,Zebi se bas igralo lopte i pokazao je raskosan talenat,Adilovic je proradio i to se osjeti na samopouzdanju,Smajic je konacno u ekipi i ocekujem i nadam se da nece imati vise problema sa povredama,ostali koji igraju,igraju kao i obicno,ali su sada mnogo sigurniji u sebe i vratilo se ono sto smo izgubili na samom pocetku prvenstva.Ponovo izgledamo jaki i stabilni i izgleda da je trebalo malo vremena da se lopta zakoluta i da nas ponovo krene.Mirise mi na plavo !
Bas volim procitati ovu tvoju analizu utakmice, a ono sto mi prvo pada u oci je da puno manje raje pise kada nam ide dobro, vecina je tu da se svadja sa nekim ko popljuje kad ne ide.Cini mi se da ne znamo uzivati kada ide al nadocemo valjda. Fakat mirise plavo :mrgreen:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

nanek

Post Postao/la nanek » 24 okt 2011, 15:44

kaze Amar da cemo biti jos bolji 8-) 8-) 8-) zamisli tek onda sta ce da bude ? iskreno nadam se petardi komsijama :D

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 24 okt 2011, 15:53

Kad nam još zaigra NERMIN STRAŠNI JAMAK u Bosanskom Sarajevu :D gdje će nam kraj biti ;)
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 24 okt 2011, 16:00

Plava majca "Manijaci",velicina L,meni kratka pa je prodajem ako ima ko zainteresovan neka mi se javi na PP. :)
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 24 okt 2011, 17:13

pile87 je napisao/la:
boccaccio je napisao/la:Dobro je ovo,stvarno vec sada fino izgleda nasa pozicija na tabeli,ako uzmemo u obzir raspored koji nas je pratio.Tu smo,na korak od celne pozicije,pusemo za vrat Sirokom,Sarajevo smo stigli i opet gledajuci na raspored,ako ostanemo na ovom nivou,moze to sve jako lijepo izgledati za nas na kraju balade.Raduje me najvise sto u zadnje vrijeme sa lakocom postizemo golove vec na startu utakmice i onda rutinski privodimo kraju bez vecih napora.To je dobar znak za nas.Dobro se radi,zadovoljstvo u klubu je evidentno,igraci su namireni adekvatno i sve to djeluje zaista stabilno.Jug me je malo uznemirio ali se nadam da ce sve to sto se tamo desava konacno doci na svoje i da ce svi generalno shvatiti da se ovako ne moze i da oni ne trebaju dolaziti na utakmice zbog njih samih ,vec zbog Zelje.Ne znam sta se tamo desava pa ne mogu da sudim,ali Zeljo mora biti najpreci i nadam se da ce se to shvatiti i da ce prevazici evidentne probleme koje imaju.
Sto se tice utakmice,bilo je bas rutinski i vidi se da je bar za ovu ligu kvalitet na nasoj strani u odnosu na ostale ekipe,izuzimajuci dvije tri ekipe,sa kojima cemo se ganjati do kraja.Velez je licio na Slobodu,a obje ekipe lice na sve ostale ekipe od 4.mjesta pa nadole.Toliko su svi isti i nekvalitetni da je to zapanjujuce.Mislio sam da ce Velez imati nivo vise,bez obzira sto su igrali oslabljeni.Mi smo bili na nivou,Zebi se bas igralo lopte i pokazao je raskosan talenat,Adilovic je proradio i to se osjeti na samopouzdanju,Smajic je konacno u ekipi i ocekujem i nadam se da nece imati vise problema sa povredama,ostali koji igraju,igraju kao i obicno,ali su sada mnogo sigurniji u sebe i vratilo se ono sto smo izgubili na samom pocetku prvenstva.Ponovo izgledamo jaki i stabilni i izgleda da je trebalo malo vremena da se lopta zakoluta i da nas ponovo krene.Mirise mi na plavo !
Bas volim procitati ovu tvoju analizu utakmice, a ono sto mi prvo pada u oci je da puno manje raje pise kada nam ide dobro, vecina je tu da se svadja sa nekim ko popljuje kad ne ide.Cini mi se da ne znamo uzivati kada ide al nadocemo valjda. Fakat mirise plavo :mrgreen:
Pa sinoc raja izlazi u 75-toj minuti,a da smo kojim slucajem gubili svi bi ostali da yebu igracima mame,debili su to...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

deno_TM87
Kontakt:

Post Postao/la deno_TM87 » 24 okt 2011, 17:13

zna li neko hoce li izlaziti novi broj magazina Željezničar ? trebao je izaci za Septembar i za ovaj mjesec al` nije.
Željezničar über alles!

Slava Ukraïni!

Leeds United Football Club!

miki 90
Kontakt:

Post Postao/la miki 90 » 24 okt 2011, 18:09

deno_TM87 je napisao/la:zna li neko hoce li izlaziti novi broj magazina Željezničar ? trebao je izaci za Septembar i za ovaj mjesec al` nije.
prodavat ce se na jednoj od naredne 3 tekme ( kup , derby iLI repka ) nezz na kojoj tacno al sigurno pocetkom novembra :D
ŽELJEZNICAR 1921
La Vecchia Signora 1897

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 24 okt 2011, 18:13

miki 90 je napisao/la:
deno_TM87 je napisao/la:zna li neko hoce li izlaziti novi broj magazina Željezničar ? trebao je izaci za Septembar i za ovaj mjesec al` nije.
prodavat ce se na jednoj od naredne 3 tekme ( kup , derby iLI repka ) nezz na kojoj tacno al sigurno pocetkom novembra :D
Uz ulaznicu za derby, magazin se dobija besplatno.
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 24 okt 2011, 18:16

A mi sa godišnjom ga moramo kupiti vjerovatno! Nema mi tu logike! :mrgreen:
Ž '21!

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 24 okt 2011, 18:42

Malo me je strah Guse,ali izgleda da je on ponajbolja opcija,biti ce ovo jedan fin derbi :)
svoj ti pos'o !

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 24 okt 2011, 18:44

pile87 je napisao/la: Bas volim procitati ovu tvoju analizu utakmice, a ono sto mi prvo pada u oci je da puno manje raje pise kada nam ide dobro, vecina je tu da se svadja sa nekim ko popljuje kad ne ide.Cini mi se da ne znamo uzivati kada ide al nadocemo valjda. Fakat mirise plavo :mrgreen:
To si 100 % upravu. Ali nije samo ni to fazon. Jučer vodimo a upratih poslije dvojica se prepucavaju, razmjenjuju psovke i časte se nepristojno. Mislim koji vrag ono...
Ovo za Jug me nervira odavno tako da me i ne zanima nek rade šta hoće, ja ne mogu tu ništa učiniti. Nek nam naprave Istok da možemo fino tekmu gledat' :mrgreen: Biti na ravnoteži između vatrenih navijača i simpatizera, podržavaoca i pljuvača - neprocjenljivo! :D
Haj'mo Željo namirit' Slaviju sa 2-3 gola i poslat ih gdje im je i mjesto - Prva liga RS!
Osim - drugo ime za Želju !

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 24 okt 2011, 19:03

Ibrahim Šehić od prve minute u dresu Mersina protiv Besiktasa!

Vrijedi malo pogledati tu tekmu samo radi njega! 8-)
Ž '21!

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 24 okt 2011, 21:03

Bianconeri1988 je napisao/la:Ibrahim Šehić od prve minute u dresu Mersina protiv Besiktasa!

Vrijedi malo pogledati tu tekmu samo radi njega! 8-)
Kad se to igra živ bio, ja evo gledam tokom cijele sedmice, nigdje ne vidim taj meč...

Danas :lol: Izgubio Mersin 0:1, Šeha branio cijelu utakmicu, ss.ba ne kaže kako...
Zadnja izmjena: Hawking, dana/u 24 okt 2011, 21:38, ukupno mijenjano 1 put.
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Seahawks Boy
Kontakt:

Post Postao/la Seahawks Boy » 24 okt 2011, 21:05

Joooj, kako se bliži derbi sve sam uzbuđeniji :) Uredu, prvo Slavija pa onda Giants From North al' nekako imam osjećaj da će Željo razbit' Slavljenike Današnje :)
Arsenal FC <3
Željo 1921 <3

Victoria Concordia Crescit !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.