Bolje je izbjeci komsije i Borac, njih u polufinalu ili finalu,Vaud je napisao/la:Hocemo Sarajevo u kupu!

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Bolje je izbjeci komsije i Borac, njih u polufinalu ili finalu,Vaud je napisao/la:Hocemo Sarajevo u kupu!
borac-sarajevo,široki-čelik,željo-branitelj,krajišnik-velež da se ne trošimo punoElegant je napisao/la:Bolje je izbjeci komsije i Borac, njih u polufinalu ili finalu,Vaud je napisao/la:Hocemo Sarajevo u kupu!da bude sladje.
sa tom kartom mozes otici na jednu od tekmi ili protiv veleza (sto si vec uradio) ili u kupu a ne sa jednom kartom obje tekme pregledati... samo sto si ti to ocigledno pogresno shvatioGrbavica moj zivot je napisao/la:Jel receno da se s kartom od hajduka ulazi na dvije utakmice sad i u kup.Meni frajer uze kartu ovjeri je i baci je u smece.Ko je ovde budala,ocigledno ja.Dobro je zeljo odigro al sam se bezveze smro jos navijanja nije bilo tu se malo ugrijem pa odem tekmu gledat iducu sam na Sjeveru dosta mi je ovih gluposti
Bas volim procitati ovu tvoju analizu utakmice, a ono sto mi prvo pada u oci je da puno manje raje pise kada nam ide dobro, vecina je tu da se svadja sa nekim ko popljuje kad ne ide.Cini mi se da ne znamo uzivati kada ide al nadocemo valjda. Fakat mirise plavoboccaccio je napisao/la:Dobro je ovo,stvarno vec sada fino izgleda nasa pozicija na tabeli,ako uzmemo u obzir raspored koji nas je pratio.Tu smo,na korak od celne pozicije,pusemo za vrat Sirokom,Sarajevo smo stigli i opet gledajuci na raspored,ako ostanemo na ovom nivou,moze to sve jako lijepo izgledati za nas na kraju balade.Raduje me najvise sto u zadnje vrijeme sa lakocom postizemo golove vec na startu utakmice i onda rutinski privodimo kraju bez vecih napora.To je dobar znak za nas.Dobro se radi,zadovoljstvo u klubu je evidentno,igraci su namireni adekvatno i sve to djeluje zaista stabilno.Jug me je malo uznemirio ali se nadam da ce sve to sto se tamo desava konacno doci na svoje i da ce svi generalno shvatiti da se ovako ne moze i da oni ne trebaju dolaziti na utakmice zbog njih samih ,vec zbog Zelje.Ne znam sta se tamo desava pa ne mogu da sudim,ali Zeljo mora biti najpreci i nadam se da ce se to shvatiti i da ce prevazici evidentne probleme koje imaju.
Sto se tice utakmice,bilo je bas rutinski i vidi se da je bar za ovu ligu kvalitet na nasoj strani u odnosu na ostale ekipe,izuzimajuci dvije tri ekipe,sa kojima cemo se ganjati do kraja.Velez je licio na Slobodu,a obje ekipe lice na sve ostale ekipe od 4.mjesta pa nadole.Toliko su svi isti i nekvalitetni da je to zapanjujuce.Mislio sam da ce Velez imati nivo vise,bez obzira sto su igrali oslabljeni.Mi smo bili na nivou,Zebi se bas igralo lopte i pokazao je raskosan talenat,Adilovic je proradio i to se osjeti na samopouzdanju,Smajic je konacno u ekipi i ocekujem i nadam se da nece imati vise problema sa povredama,ostali koji igraju,igraju kao i obicno,ali su sada mnogo sigurniji u sebe i vratilo se ono sto smo izgubili na samom pocetku prvenstva.Ponovo izgledamo jaki i stabilni i izgleda da je trebalo malo vremena da se lopta zakoluta i da nas ponovo krene.Mirise mi na plavo !
Pa sinoc raja izlazi u 75-toj minuti,a da smo kojim slucajem gubili svi bi ostali da yebu igracima mame,debili su to...pile87 je napisao/la:Bas volim procitati ovu tvoju analizu utakmice, a ono sto mi prvo pada u oci je da puno manje raje pise kada nam ide dobro, vecina je tu da se svadja sa nekim ko popljuje kad ne ide.Cini mi se da ne znamo uzivati kada ide al nadocemo valjda. Fakat mirise plavoboccaccio je napisao/la:Dobro je ovo,stvarno vec sada fino izgleda nasa pozicija na tabeli,ako uzmemo u obzir raspored koji nas je pratio.Tu smo,na korak od celne pozicije,pusemo za vrat Sirokom,Sarajevo smo stigli i opet gledajuci na raspored,ako ostanemo na ovom nivou,moze to sve jako lijepo izgledati za nas na kraju balade.Raduje me najvise sto u zadnje vrijeme sa lakocom postizemo golove vec na startu utakmice i onda rutinski privodimo kraju bez vecih napora.To je dobar znak za nas.Dobro se radi,zadovoljstvo u klubu je evidentno,igraci su namireni adekvatno i sve to djeluje zaista stabilno.Jug me je malo uznemirio ali se nadam da ce sve to sto se tamo desava konacno doci na svoje i da ce svi generalno shvatiti da se ovako ne moze i da oni ne trebaju dolaziti na utakmice zbog njih samih ,vec zbog Zelje.Ne znam sta se tamo desava pa ne mogu da sudim,ali Zeljo mora biti najpreci i nadam se da ce se to shvatiti i da ce prevazici evidentne probleme koje imaju.
Sto se tice utakmice,bilo je bas rutinski i vidi se da je bar za ovu ligu kvalitet na nasoj strani u odnosu na ostale ekipe,izuzimajuci dvije tri ekipe,sa kojima cemo se ganjati do kraja.Velez je licio na Slobodu,a obje ekipe lice na sve ostale ekipe od 4.mjesta pa nadole.Toliko su svi isti i nekvalitetni da je to zapanjujuce.Mislio sam da ce Velez imati nivo vise,bez obzira sto su igrali oslabljeni.Mi smo bili na nivou,Zebi se bas igralo lopte i pokazao je raskosan talenat,Adilovic je proradio i to se osjeti na samopouzdanju,Smajic je konacno u ekipi i ocekujem i nadam se da nece imati vise problema sa povredama,ostali koji igraju,igraju kao i obicno,ali su sada mnogo sigurniji u sebe i vratilo se ono sto smo izgubili na samom pocetku prvenstva.Ponovo izgledamo jaki i stabilni i izgleda da je trebalo malo vremena da se lopta zakoluta i da nas ponovo krene.Mirise mi na plavo !
prodavat ce se na jednoj od naredne 3 tekme ( kup , derby iLI repka ) nezz na kojoj tacno al sigurno pocetkom novembradeno_TM87 je napisao/la:zna li neko hoce li izlaziti novi broj magazina Željezničar ? trebao je izaci za Septembar i za ovaj mjesec al` nije.
Uz ulaznicu za derby, magazin se dobija besplatno.miki 90 je napisao/la:prodavat ce se na jednoj od naredne 3 tekme ( kup , derby iLI repka ) nezz na kojoj tacno al sigurno pocetkom novembradeno_TM87 je napisao/la:zna li neko hoce li izlaziti novi broj magazina Željezničar ? trebao je izaci za Septembar i za ovaj mjesec al` nije.
To si 100 % upravu. Ali nije samo ni to fazon. Jučer vodimo a upratih poslije dvojica se prepucavaju, razmjenjuju psovke i časte se nepristojno. Mislim koji vrag ono...pile87 je napisao/la: Bas volim procitati ovu tvoju analizu utakmice, a ono sto mi prvo pada u oci je da puno manje raje pise kada nam ide dobro, vecina je tu da se svadja sa nekim ko popljuje kad ne ide.Cini mi se da ne znamo uzivati kada ide al nadocemo valjda. Fakat mirise plavo
Kad se to igra živ bio, ja evo gledam tokom cijele sedmice, nigdje ne vidim taj meč...Bianconeri1988 je napisao/la:Ibrahim Šehić od prve minute u dresu Mersina protiv Besiktasa!
Vrijedi malo pogledati tu tekmu samo radi njega!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.