Kaje se, ali zna se koji je jedini način da me pridobije nazad.Bianconeri1988 je napisao/la:Jimmy ba šta ti bi s onom ženskom što se napila?

@ Nije bitna plata, bitno je da voliš ono što radiš, b'liv mi. ^^
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Kaje se, ali zna se koji je jedini način da me pridobije nazad.Bianconeri1988 je napisao/la:Jimmy ba šta ti bi s onom ženskom što se napila?
Da se sagne, eventualno nagne.. Preko 'astala ili nekog visećeg objekta.. ( ala šankBianconeri1988 je napisao/la:Poznavajući tvoje prohtjeve dovoljno je samo da se sagne, logika!![]()
MoRe ova i bRez toga, vjeruj mi.Bianconeri1988 je napisao/la:Eh za to ćeš je već morati i ti napiti![]()
![]()
Pa nema ga ni na MSN-u papak se isključio iz javnog životaLBJ MVP je napisao/la:Šta ovo se vratio Jimmy![]()
Ne smijem izać sekunde s foruma odma' neke novosti
![]()
@legendo aj budi jaran pretpostavljam da znaš msn od onog Dylana pošalji na pp nema ga na faceu da mi dijeli životne mudrosti
Ako išta mognem tražićemo da ti ga vrate bar za mjesec dana ,puno je što jes jes doživotnoOTNYS_YNWA je napisao/la:De vratite me Jimmya, 'ebem mu led.
Dajte kakve peticije.
Po prvi put se moram složit s bjelančevinomBianconeri1988 je napisao/la:I meni je bolje bilo Jimmy
Kako nema balegenda reala je napisao/la:Pa nema ga ni na MSN-u papak se isključio iz javnog životaLBJ MVP je napisao/la:Šta ovo se vratio Jimmy![]()
Ne smijem izać sekunde s foruma odma' neke novosti
![]()
@legendo aj budi jaran pretpostavljam da znaš msn od onog Dylana pošalji na pp nema ga na faceu da mi dijeli životne mudrosti![]()
PODRŠKA ZA JIMIA !!!!!!!
Jbg biće bolje ,ma nekako si orginalniji kao Jimi ,ovako si previše ozbiljan i raja te ne shvata na pravi način misle da si straiji čovjek itdOTNYS_YNWA je napisao/la:Zbog jedne "gadne" slike, doživotna. Ma to neka urota protiv mene, ali nema veze.
Izdržao je Mujo i gore.
Vama krivo što imam više postova, zato vam je Jimmy draži. V_v
Zato se legenda i LBJ ne žale oni najbliži OTNYSUOTNYS_YNWA je napisao/la:Zbog jedne "gadne" slike, doživotna. Ma to neka urota protiv mene, ali nema veze.
Izdržao je Mujo i gore.
Vama krivo što imam više postova, zato vam je Jimmy draži. V_v
Zar to inferiorno udruženje još postojiEmir ZENICA je napisao/la:AntiLegende su uz Jimmija !
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.