FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
-
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Samo da pozdravim Surlamana, i zamolim ga da se ne pojavljuje na temu Liverpoola kada ovaj kiksa.
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ovo je dan bas kad ti nista ne ide, kad se sve okrene protiv tebe, upravo je ovo sve vezano za Bayern.
Pregrst prilika, pa cak i sa igracem manje, precka, stativa, ali nece pa nece.
Svakako da treba osjetiti i poraz, niko ne moze vjecno igrati savrsen nogomet i dolaziti do punog plijena, mora se kad tad osjetiti neki poraz.
Vjerujem da je ovaj dosao u pravi trenutak, bas kad nam dolazi utakmica u kupu pa mozda i odlucujuca utakmica u LP, siguran sam da ce se ti mecevi mnogo ozbiljnije shvatiti i da ce se ponovo krenuti pobjednickom stazom.
Pregrst prilika, pa cak i sa igracem manje, precka, stativa, ali nece pa nece.
Svakako da treba osjetiti i poraz, niko ne moze vjecno igrati savrsen nogomet i dolaziti do punog plijena, mora se kad tad osjetiti neki poraz.
Vjerujem da je ovaj dosao u pravi trenutak, bas kad nam dolazi utakmica u kupu pa mozda i odlucujuca utakmica u LP, siguran sam da ce se ti mecevi mnogo ozbiljnije shvatiti i da ce se ponovo krenuti pobjednickom stazom.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ko to radi, želi smrt (effe_sa je napisao/la:ovo sve može biti jako dobro, tačnije super sezona, al da titulu ne treba prije vremena upisivat.

Prvo i osnovno, ne želim nezasluženu titulu, a drugo, ne volim sezone bez trzaja, padova a bome i uzbuđenja.
Kako je krenulo, očekivao sam najezdu hatera kako Bayern nema pravog konkurenta i kako svi odreda svlače gaće odmah pri pomisli da Bayčeka dolazi.

Poslije evropske srijede (ili utorka, nebitno) Bayern nešto teže igra, osjeća se taj umor, težina u nogama, bez obzira na par izmjena/rotacija koje Jupp uvodi.
Mislim da malo oklijeva sa izmjenama, ništa ti igrač ne može uraditi u zadnjih desetak minuta. Pogotovo kada su izmjene prijeko potrebne.
Klare sa svojim predstavljanjem sudije Grafea.effe_sa je napisao/la: neki su ovde i izbaksuzirali sve i čudni baksuzluk Bayernu donijeli

Vom Jäger zum Gejagten
- senad_flamin
- Kontakt:
Nek se ne pojavljuje ni na temi Serije A,i svih klubova iz isteJimmy from the hood je napisao/la:Samo da pozdravim Surlamana, i zamolim ga da se ne pojavljuje na temu Liverpoola kada ovaj kiksa.

Nemam nista protiv njega,ali stvara bezveze rasprave
-RIVALDO-
- el-fighter
- Kontakt:
Nakon onakve serije, trebao nam je jedan poraz cisto da nas spusti na zemlju. Mnogo smo se ufurali u fazon, "osvajamo sve redom" . Ljudi su nam pokazali da nismo nepobjedivi. Krenulo je dosta naopako, crveni.....svi znamo sta se desilo. Gomez ponovo dokazao da je fudbaler o kome se ne moze imati neko misljenje, toliko igra toplo-hladno da je to nevjerovatno. Raduje me sto su se svi igraci borili do samoga kraja i ovo treba sto prije zaboraviti i okrenuti se dalje.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
A haj' eto recite da vam nije godila ova utakmica
, puna tempa, puno trke, adrenalina, neizvjesnosti, za razliku od prošlih, čista desetka.
Meni legla k'o budali šamar
, nisam se dosađivao u monotoniji, ma nemam šta dalje govoriti, najbolja utakmica ove sezone...
Dobar je Grafe, kakav je Benserenka, bijaše li ovako ime onog Portugalca iz Italije?
Nemojte Gomeza, sa'će on 2 protiv Ingolstadta i 3 protiv Nurnberga.
Očekujte i dalje Klareta u osvježenom izdanju, slijedi nam kup utakmica, a prije toga naravno detaljno upoznavanje sa našim protivnikom, igračima, i naravno neizbježno
sudijom tog meča. 

Meni legla k'o budali šamar

Dobar je Grafe, kakav je Benserenka, bijaše li ovako ime onog Portugalca iz Italije?

Nemojte Gomeza, sa'će on 2 protiv Ingolstadta i 3 protiv Nurnberga.

Očekujte i dalje Klareta u osvježenom izdanju, slijedi nam kup utakmica, a prije toga naravno detaljno upoznavanje sa našim protivnikom, igračima, i naravno neizbježno

ovo danas je prodano, nema sanse da lahm i boateng onakve gluposti prave, uzeli su geld, boli ih racku
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Danas se desilo ono čega se svi navijači plaše kada igraju njihovi ljubimci. To je prvo penal, koji je ruku na srce bio opravdan. Zatim nepotrebni crveni karton ( treba Boatenga novčanom kaznom po ušima od strane FCB), te na kraju onaj drugi pogodak (nesrećni odbijanac).
Drago mi je malo zbog same zanimljivosti lige, da ne bude veleslalom kroz ligu (kao BvB prošle godine
), iako mislim da je Bayern i dalje nedostižan za sve klubove u ligi (zasad
).
Neuer je bio nemoćan kod golova. Dobro sam se nasmijao kad je u sudijskom vremenu podsjetio na staru slavu i onu nevjerovatnu grešku koja je srećom za njega ostala nekažnjena.
Mislim da Klare ima pomiješena osjećanja u vezi ove utakmice. Ne zna da li da se veseli ili da tuguje
Provocirajući u srijedu nakon poraza BvB-a, dotični je rekao da bježimo s vrha tabele i da pustimo ekipe poput Hannovera da budu vrhu (sve za dobrobit njemačkog fudbala u evropi).
Nadam se da si sretan jer ti se želja ostvarila, Hannover je na četvrtom mjetu
.
Drago mi je malo zbog same zanimljivosti lige, da ne bude veleslalom kroz ligu (kao BvB prošle godine

Neuer je bio nemoćan kod golova. Dobro sam se nasmijao kad je u sudijskom vremenu podsjetio na staru slavu i onu nevjerovatnu grešku koja je srećom za njega ostala nekažnjena.
Mislim da Klare ima pomiješena osjećanja u vezi ove utakmice. Ne zna da li da se veseli ili da tuguje

Provocirajući u srijedu nakon poraza BvB-a, dotični je rekao da bježimo s vrha tabele i da pustimo ekipe poput Hannovera da budu vrhu (sve za dobrobit njemačkog fudbala u evropi).
Nadam se da si sretan jer ti se želja ostvarila, Hannover je na četvrtom mjetu

Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Nisu pomiješana osjećanja, nego baš sve onako kako sam i napisao, a to je dokaz koliko vjerujem u ovu ekipu, te toliko čvrsto mislim da ovaj poraz neće niti u jednom trenutku dovesti našu poziciju u pitanje.Semir bvb je napisao/la:Mislim da Klare ima pomiješena osjećanja u vezi ove utakmice. Ne zna da li da se veseli ili da tuguje![]()
Nadam se da si sretan jer ti se želja ostvarila, Hannover je na četvrtom mjetu.

Da prepustite mjesto Hannoveru, jer ako nastavite da igrate onim načinom, vrlo lako da Hannover Bundesligi donese više bododva za jedno sezonu, nego li BVB za tri.

Ukoliko barem EL izborite sve oprošteno, u suprotnom mrš,mrš što dalje od vrha.

Slažem se. Mada mislim da smo samo u trećoj utakmici igrački podbacili,a u prve dvije itekako pokazali šta znamo (iako ne rezultatski, već lijepom igrom, koja nažalost nije urodila plodom).Klare je napisao/la: jer ako nastavite da igrate onim načinom, vrlo lako da Hannover Bundesligi donese više bododva za jedno sezonu, nego li BVB za tri.![]()
Ubijeđen sam da ćemo biti makar 3 u grupi....Klare je napisao/la: Ukoliko barem EL izborite sve oprošteno
....tako da ovo neće biti potrebno.Klare je napisao/la: u suprotnom mrš,mrš što dalje od vrha.
Ionako ćemo ostat u vrhu bez obzira na LP

Pozdrav

Zadnja izmjena: Semir bvb, dana/u 23 okt 2011, 21:49, ukupno mijenjano 1 put.
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Ma @Gero zahebajes majke mi....Volim i ja uzbudljive sezone, al zar nije bilo dovoljno uzbudljivo prošle u borbi za treće mjesto.....Nisam se ja previše iznervirao nakon utakmice, nekako sam sažvakao znam da će biti dobro, ali sam zamalo počupao kosu kod stative Schweinija i kod izmjene Heynckesove kada je uvodio Alabu. Alaba je meni simpatičan drag igrač, ali uvijek iste izmjene...Heynckes za sad zaslužuje čestitke za sve što je napravio, ali daj malo drugačiji izmjena...Et Alaba ga ipak zabi, ali ja bi prije Olića uveo, mislim ranije nego što je Jupp učinio....Al danas mi se svidjela jedna stvar, ekipa je intakt, to se sad vidi, jer gorilo su da izjednače, borili se ko lavove , to je vatra koju želim vidjet, a koje prošle sezone nije bilo. Da su zabili još 2-2 ja bi rekao da je sve perfektno bilo, po mom čejfuugeronimo je napisao/la: Ko to radi, želi smrt () Bundesligi. Poznata su moja stajališta, da ne želim monotonu sezonu, pa i po cijenu da sebi svaki vikend čupam kosu (aa Klare
) od silne neizvjesnosti.
Prvo i osnovno, ne želim nezasluženu titulu, a drugo, ne volim sezone bez trzaja, padova a bome i uzbuđenja.
Kako je krenulo, očekivao sam najezdu hatera kako Bayern nema pravog konkurenta i kako svi odreda svlače gaće odmah pri pomisli da Bayčeka dolazi.![]()
Poslije evropske srijede (ili utorka, nebitno) Bayern nešto teže igra, osjeća se taj umor, težina u nogama, bez obzira na par izmjena/rotacija koje Jupp uvodi.
Mislim da malo oklijeva sa izmjenama, ništa ti igrač ne može uraditi u zadnjih desetak minuta. Pogotovo kada su izmjene prijeko potrebne.
Klare sa svojim predstavljanjem sudije Grafea.![]()

A @Klare odavno baksuzira isto ko i ti, sad ste se vas dvojica našli u paktu....

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Dobro ste igrali , niste zasluzili ali nek ste IZGUBILI....
Drugi poraz ove sezone nakon dugo vremena moram reći da nismo zaslužili isti , glupost Boatenga je okrenulo utakmicu na mlin Hannovera uz to Gomez je opet po običaju imao veliki postotak neiskorištenih šansi ove već prelazi u naviku kod Mariana što nije dobro.Današnji meč što prije zaboraviti i okrenuti se narednoj utakmici protiv Ingolstadta mogu neke rokade napraviti odmoriti ključne igrače.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Hoeness smatra da bi Pinto trebao na dodjelu oskara u Hollywood zbog onog pada nakon faula Rafinhe
Što se tiče naguravanja i crvenog za Boatenga nakon što sam poslije još koji put pogledao snimak sve mi se više čini da bi je tu žuti bio dovoljan, al et
U srijedu nas već očekuje susret sa Ingolstadtom u okviru drugog kola kupa Njemačke, prenos na SKY-u, na free tv-u pregled od 22.00 sata (ARD)

Što se tiče naguravanja i crvenog za Boatenga nakon što sam poslije još koji put pogledao snimak sve mi se više čini da bi je tu žuti bio dovoljan, al et

U srijedu nas već očekuje susret sa Ingolstadtom u okviru drugog kola kupa Njemačke, prenos na SKY-u, na free tv-u pregled od 22.00 sata (ARD)
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

------------------

Čini se da nam je ovo prvi meč protiv navedenog protivnika.

Sudija Guido Winkmann, godina puni 38 za mjesec dana, dakle isto kao i jučerašnji Grafe, samo je ovaj neiskusniji, to jest tek 2008 ušao u Bundesligu. Ove sezone sudio 4 Bundesligaška meča, tri u cvajti, te 2 u drajti

Uh, Bogami je dosta neiskusniji od Grafea

Od Heynckesa sam načuo da bi malo mogao promiješati sastav za ovu utakmicu.
--------------------Neuer---------------------
Rafinha---Boateng---Badstuber---Contento-----------Mislim ovako, ukoliko Buyten ne ozdravi.

---------Tymoschuk---Schweinsteiger-------
Alaba---------------Kroos--------------Ribery
---------------------Gomez---------------------
--------------------Kirchstein------------------
Bambara-------Pisot------Matip------Schafer
Buchner-----Metzelder-----Leitl-------Caiuby
--------------Hartmann-----Akaichi------------
Dakle, nema našeg junaka Gorle.

Zadnja izmjena: Klare, dana/u 24 okt 2011, 18:40, ukupno mijenjano 1 put.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nemoguce.Klare je napisao/la: Ove sezone sudio 4 Bundesligaška meča, tri u cvajti, te 2 u drajti![]()

Sto se tice sastava ja bas ocekujem nesto na ovaj fazon, mozda cak Olica u napadu umjesto Gomeza ili Usamija iako ce Japanac tesko do minutaze.
Edit: Boateng dobio dvije utakmice suspenzije.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ja ocekujem od pocetka puni udarni sastav,da se u prvih 45 min. rijesi utakmica,jer ne smijemo se opustiti ni protiv koga pa ni protiv Ingolstadta,pa tek u drugom poluvremenu izvuci Schweinsteigera,Riberya i Mullera da odmaraju,a sto se tice Lahma on treba da sjedi na klupi 90 minuta da malo dodje sebi jer cini se preumoran je nas kapetan,a Contento moze da dobro odradi posao umjesto Capitena.
VOLIM BAYERN
Brate ne razumijem sta je nejasno ovdjeOmerbavarac je napisao/la:Nemoguce.Klare je napisao/la: Ove sezone sudio 4 Bundesligaška meča, tri u cvajti, te 2 u drajti![]()
![]()

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sve je OK, moja greska.S-Y-L-A-R je napisao/la:Brate ne razumijem sta je nejasno ovdjeOmerbavarac je napisao/la:Nemoguce.Klare je napisao/la: Ove sezone sudio 4 Bundesligaška meča, tri u cvajti, te 2 u drajti![]()
![]()
???

Mislio sam da je drugu i trecu ligu podrazumijevao pod Bundesligaski, zato sam se malo zanio.
@Klare: oprosti.

[youtube][/youtube]
Pa vi sad zamislite samo koja smo mi sila, kad nam najveci konkurenti ovo pjevaju

Pa vi sad zamislite samo koja smo mi sila, kad nam najveci konkurenti ovo pjevaju

Markus Gisdol: "Aubameyang ist einfach unfair schnell."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.