Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Reprezentativci (fudbal)
Pratili iko Poljsku ligu? Sta je sa Amirom Spahicem? Ima li kvaliteta za reprezentaciju? IGra odbranu, ne znam koju poziciju tacno!? Njegov Slask je trenutno prvi na tabeli, i kazu da imaju haos ekipu, veliki favoriti za naslov prvaka.
Ja volim volim volim samo tebe... !
RIP Vedran Puljic
RIP Vedran Puljic
Rahimic usao u 83 min.. Anzhi : CSKA 3:5Edo_77 je napisao/la:Odlican vikend za nase igrace?
Inace:
Kako su igrali:
Rahimic, Zahirovic, Misimovic, Vranes, Medunjanin, Pandza
pa i Jahic, Cocalic, Nadarevic
Nal'chik sad upravo igra protiv Ibriciceve Lokomotive... Ibricica nema u sastavu nikako, a Adnan sjedi na klupi..
Miske veceras u 18h protiv Rubina
Vranjes u subotu presjedio na klupi
Medunjanin juce odigrao citavu utakmicu, pobjedili 1:0 Maccabi Petah, zaradio zuti karton u 74 min.
Pandza - Remizirali 2:2 u gostima kod Beerschota, odigrao svih 90 min, u 45 min zuti karton.
Jahic - Odigrao u subotu citravu utakmicu u pobjedi 0:3 kod Achne. U ligi prvaka protiv Porta usao u igru u 73 min.
Cocalic standardan u Panionisu, i jucer 90 minuta u porazu od Olympiacosa kod kuce 0:3
Nadarevic standardan, 90 minuta u subotu u porazu kod kuce od Manisaspora 0:2.. Njegovu ekipu ne ide bas najbolje, u zadnjih 5 utakmica izvukli samo bod (zadnje 4 izgubili)
RIP Vedran Puljic
RIP Vedran Puljic
- Goalgetter
- Kontakt:
Ima kvaliiteta, tj. dobro se uklapa u nocne izlaske sa Spahom i Dzekom. Sad na terenu, nisam siguranCasual87 je napisao/la:Pratili iko Poljsku ligu? Sta je sa Amirom Spahicem? Ima li kvaliteta za reprezentaciju? IGra odbranu, ne znam koju poziciju tacno!? Njegov Slask je trenutno prvi na tabeli, i kazu da imaju haos ekipu, veliki favoriti za naslov prvaka.

Kad pominjes Cocalica koji je potencijonalni reprezentativac,vrijedi onda pomenuti da je i Ervin Zukanovic u pobjedi Kortjika nad Club Bruggeom odigrao svih 90.minutaCasual87 je napisao/la:Rahimic usao u 83 min.. Anzhi : CSKA 3:5Edo_77 je napisao/la:Odlican vikend za nase igrace?
Inace:
Kako su igrali:
Nal'chik sad upravo igra protiv Ibriciceve Lokomotive... Ibricica nema u sastavu nikako, a Adnan sjedi na klupi..
Medunjanin juce odigrao citavu utakmicu, pobjedili 1:0 Maccabi Petah, zaradio zuti karton u 74 min.
Pandza - Remizirali 2:2 u gostima kod Beerschota, odigrao svih 90 min, u 45 min zuti karton.
Jahic - Odigrao u subotu citravu utakmicu u pobjedi 0:3 kod Achne. U ligi prvaka protiv Porta usao u igru u 73 min.
Cocalic standardan u Panionisu, i jucer 90 minuta u porazu od Olympiacosa kod kuce 0:3
Nadarevic standardan, 90 minuta u subotu u porazu kod kuce od Manisaspora 0:2.. Njegovu ekipu ne ide bas najbolje, u zadnjih 5 utakmica izvukli samo bod (zadnje 4 izgubili)

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Sta se desilo Pandzinoj ekipi u ovom kolu. Vodili su 0:2 i onda zabiju dva autogola. Srecom, Pandza nije dao nijedanCasual87 je napisao/la:Rahimic usao u 83 min.. Anzhi : CSKA 3:5Edo_77 je napisao/la:Odlican vikend za nase igrace?
Inace:
Kako su igrali:

KladionicaBilal je napisao/la:Sta se desilo Pandzinoj ekipi u ovom kolu. Vodili su 0:2 i onda zabiju dva autogola. Srecom, Pandza nije dao nijedan![]()

RIP Vedran Puljic
RIP Vedran Puljic
Casual87 je napisao/la:Rahimic usao u 83 min.. Anzhi : CSKA 3:5Edo_77 je napisao/la:Odlican vikend za nase igrace?
Inace:
Kako su igrali:
Hvala jarane.
- Goalgetter
- Kontakt:
- Unknown Genius
- Kontakt:
Goalgetter je napisao/la:E jbg, koji gol ukradose Visci. Majstorija.
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=101075

Ko Kahn u najboljim danima.

Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Visca ima potencijal da bude svjetska klasa.Goalgetter je napisao/la:E jbg, koji gol ukradose Visci. Majstorija.
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=101075
Visca je morao biti pozvan jer jednostavno nemamo krilnih igraca osim lulica. Nemogu da vjerujem da ga je onaj zvaljo amar drzao na klupi u evropa ligi. U turskoj je skoro sve ijednu tekmu standardan I to u ekipi koja je 3ca na tabeli plus ima 4 asistencije. Mi osim lulica nemamo klasicno krilo ali nas mudri selektor poziva stilica koji nesmije u duel da udze plus sto imamo 3 igraca koja su bolja od njeg na poziciji 10tke
" onclick="window.open(this.href);return false; i to protiv besiktasa..
jeli Jahic na klupi veceras?? nisam u toku?!!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
- skyisthelimit
vrebac86 je napisao/la:jeli Jahic na klupi veceras?? nisam u toku?!!!
jeste nazalost, ali ocekuje se u drugom poluvremenu kao i u Portu
15.10 - 15.06 ...
Jahic od svih pozicija najmanje pruza gdje ga ovaj trener APOELA forsira to je zadnji vezni,i to je jedan od razloga zasto ne moze da se ustabili u timu.skyisthelimit je napisao/la:vrebac86 je napisao/la:jeli Jahic na klupi veceras?? nisam u toku?!!!
jeste nazalost, ali ocekuje se u drugom poluvremenu kao i u Portu
On najvise daje u napadu i na beku!!!
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
"No God is Good God "
!Jahic od svih pozicija najmanje pruza gdje ga ovaj trener APOELA forsira to je zadnji vezni,i to je jedan od razloga zasto ne moze da se ustabili u timu.
On najvise daje u napadu i na beku!!
On je zadnjeg veznog uglavnom igrao i u AEK-u
Beka igrao!!!santos je napisao/la:!Jahic od svih pozicija najmanje pruza gdje ga ovaj trener APOELA forsira to je zadnji vezni,i to je jedan od razloga zasto ne moze da se ustabili u timu.
On najvise daje u napadu i na beku!!
On je zadnjeg veznog uglavnom igrao i u AEK-u
A u Zelji napadaca!!!
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "
"No God is Good God "
Kod Bajevica z.veznog.A i sam je Bajevic kazao da on jeste igrac na vise pozicija,Ali ipak da mu ova najbolja lezi.
Iskreno tanko je ovo za neke vece rabote u repci.Krpljenje rupa,nista drugo.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Moze on na beku pruziti dovoljno jer nije on bas mekan u duel igri ...harishp je napisao/la:Kod Bajevica z.veznog.A i sam je Bajevic kazao da on jeste igrac na vise pozicija,Ali ipak da mu ova najbolja lezi.
I siguran sam da je u AEK-u igrao vise na poziciji beka

Ali ostaje zal za Vranjesom ali staces da Pajdo nije ko jest mi bi vec bili na prvenstvu ...
Prvo Mravac (unistio nas) drugo nikad necu za zivota prezaliti onaj gol u Tirani i stavljanje povrijedzenog golmana na gol koji je samo pozdravio loptu pogledom i to ce nas 99% kostati plasmana na prvenstvo...
Ali Bosna nikad nije obilovala ljudima sa jakom logikom a uvijek je imala tvrdoglavaca za izvoza koliko i balvana...
"No God is Good God "
"No God is Good God "
Prvo nidje veze, opet ista prica tj glupost.Za_raju je napisao/la:Moze on na beku pruziti dovoljno jer nije on bas mekan u duel igri ...harishp je napisao/la:Kod Bajevica z.veznog.A i sam je Bajevic kazao da on jeste igrac na vise pozicija,Ali ipak da mu ova najbolja lezi.
I siguran sam da je u AEK-u igrao vise na poziciji beka
Ali ostaje zal za Vranjesom ali staces da Pajdo nije ko jest mi bi vec bili na prvenstvu ...
Prvo Mravac (unistio nas) drugo nikad necu za zivota prezaliti onaj gol u Tirani i stavljanje povrijedzenog golmana na gol koji je samo pozdravio loptu pogledom i to ce nas 99% kostati plasmana na prvenstvo...
Ali Bosna nikad nije obilovala ljudima sa jakom logikom a uvijek je imala tvrdoglavaca za izvoza koliko i balvana...
Drugo si u pravu tj dokaz

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Google Adsense [Bot], Homelander, JimmyPage i 37 gostiju.