FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Huska
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la Huska » 23 okt 2011, 23:49

Jel opet poceo zatvarati tekmu u 50-oj minuti :D

gledam na inter.it onaj ratings Chivu opet odlican, a Nagatomo opet najslabiji u odbrani :lol: cudi me, a tako talentovan i mocan igrac :lol:

najvise me me obradovalo kada sam vidio da je Milito ostao na klupi, a Luca poslao u igru...mali ce biti stroj samo mu treba dati priliku...

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 24 okt 2011, 05:38

ja mislim da Castaignos ode u januaru ko hljeb,,a ko je gledao utakmicu zna da Nagatomo i nije bio bas najgori,ja se sjecam da je vise puta izvukao one faule kod korner zastavice i u puno navrata je zatvorio protivnicke napade uz njegovo najbolje oruzje a to je brzina,,pa lika ne mozes ni predriblat,,ljudi ga predriblaju on se okrene i opet ih stigne :lol: :lol: Yuto the Samurai!! 8-)
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 24 okt 2011, 13:35

Evo kako su u Gazzetti ocijenili igrače Intera u jučerašnjem meču

slika

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 24 okt 2011, 14:28

Pregrubi su sa Castaignosom, premalo je igrao da bi bio realno ocjenjen

zar se tako ohrabruju mladi igraci :roll:
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 24 okt 2011, 15:05

INTER, Zanetti: "Restart with these victories"
slika
Javier Zanetti commented to Sky Sport Italia after the victory against Chievo: "The victory was important in not letting the standings weigh on us too heavily. Thiago Motta was great. Inter deservedly won, although we had to suffer until the end against a Chievo that attacked. We still hadn't been able to win at the Meazza, so this match was also important in that regard. This a group that is capable of doing great things, and we think this every game. We're working on our solidity, and we must prevent the opposing teams from doing damage to us."
The captain added: "We're restarting from these two consecutive wins. Maicon? We understand each other very well and I know that when he goes on the attack I have to stop and cover to give balance to the team. But that's okay because he's very dangerous up front. People were saying I should have rested today? Better not to... [the captain smiled]. Whether on the bench or on the pitch; we're all important, however. Everyone's contribution is important, but I rest while playing..."

Zanetti was once again asked about Gian Piero Gasperini: "We talked very much with him but unfortunately we couldn't manage to carry his ideas forward, and he was forced to leave."

Then a comment on Udinese, alone in first place with 15 points: "They are doing very well. It will be a very balanced season." From Udinese to AC Milan, who made an incredible comeback today: "AC Milan had a great second half. Losing 3-0 and then coming back to win 4-3 can only mean that."

Finally, Zanetti was asked to comment on the situation of Alessandro Del Piero: "For everything that Del Piero has done at Juve he will always be a symbol and a great champion. Do I think something similar could happen to me? I have a very clear rapport with the president and the club, and I hope this kind of situation won't happen to me."
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 24 okt 2011, 18:09

Puma je napisao/la:Pregrubi su sa Castaignosom, premalo je igrao da bi bio realno ocjenjen

zar se tako ohrabruju mladi igraci :roll:
pa vidjeli da je promasio sto ne bi ni Longo promasio pa mu zato dali,,u 20 min Dzeko zabio 2 gola jbg,,on 100%tnu promasio,,i to da ju je bar opucao kako treba pa bi rekao covjek jbga odbranio mu golman,nego on kao da mu je dodao,,hajd ba ionako nece vise ni igrat,ko Quaresma,Coutinho,Faraoni,Santon,, :mrgreen:
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 24 okt 2011, 18:26

Cuj gdje ti Coutinha ubroja ??? To je nas igrac narednih 10 godina minimalno,jedini i pravi nasljednik Sneijdera u Interu...

Sto se tice ocjene Lucu to je cisto zbog promasene sanse,jbg uplasio se momak.Al polako Ranieri i svi ostali u klubu za njega imaju samo rijeci hvale i uz pametno ubacivanje u ekipu ne sumnjam da cemo i u njemu dobiti vaznu kariku za buducnost ;)

Coutinho,Crisetig,Castaignos,Benedetti,Del Piero,Bessa,Tassi,Bardi...Od ovih momaka ce sigurno biti par igracina u buducnosti :) :)

P.S. Obia nisam stavio ovdje jer je on vec igracina :D 8-)
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Lucio idiote umri !

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 24 okt 2011, 19:13

Ja sam od Luca više očekivao, prošlu sezonu u Holandiji je bio odličan i očekivao sam nadogradnju u Interu no on još uvijek ne pokazuje ono što on zna ili ipak mi previše od njega očekujemo.Bojim se da ne bude novi Arnautović ,,
Možda su i naši kriteriji visoki jer u zadnjih 10 godina nismo imali problema sa napadačima, Leone, Milito,Zlatan, Adriano, Cruz, Vieri, Ronaldo i stoga puno očekujemo od njega , možda i više nego on zna ali mora koristiti svaku šansu koja mu se ukaže pogotovo sada , imajući u vidu slabu formu napadača , izuzev Pazzinia...

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 24 okt 2011, 21:26

ovi su mi najjaci...odmah ne valja ovo ono...

pogledas malo statistiku prije nego pocnes napadati nekog igraca...prije jucerasnje tekme igrao je prije tacno mjesec dana protiv Novare kada su nas ovi osramotili sa 3-1, tu je igrao 47 minuta i odigrao je jucer 17 minuta, dakle ukupno sat vremena u cijeloj dosadasnjoj sezoni i onda on nije ispunio neka ocekivanja...da on dobije priliku u svakoj ili svakoj drugoj tekmi, pa covjek bi i mogao shvatit, ali govoriti da nije ispunio neka ocekivanja, a skoro da nije ni igrao je ono...

i onda se cudimo sto ne mogu uspjeti mladi igraci kod nas...

cekat cemo tekmu sa djubrentusom, pa ga ubaciti mozda i on proradi protiv njih i osramoti ih kao sto je i smradotelli :lol:

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 24 okt 2011, 21:30

Yebiga, nije promasio prazan go, ako je lose odreagovao u toj prilici

uostalom, nema puno prilike za igru, ono mu je bio tek drugi nastup u Serie A, sigurno da je prisutna prevelika zelja za dokazivanjem, znam vrlo dobro kako je kad u tebi proradi onaj adrenalin :mrgreen:

mislim da bi od njega definitivno moglo nesto biti, citam i mnogi strucnjaci smatraju da je rijec o jednom od najtalentovanijih napadaca na svijetu

gčedao sam ga prosle sezone gdje je bio najbolji strijelac Feyenoorda, to je tipicni igrac sesnaesterca, ima strasan nos za gol ;)
Call the coroner!

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 24 okt 2011, 23:09

Gdje Huska pročita da sam napao Luca života ti, iznio svoje mišljenje o igraču s kojim se ti ne slažeš i to je ok.Niko sretniji od mene da mali proradi.JBg, ti često bez razloga dereš po Yutu, pa te ne nalijepi kao ti mene :oops: :lol: :lol:
Koliko se sjećam slično si pisao i o onoj " vedeti " Biabianyju ( iako Je Luc za onog Ronaldo i ne poredim ih nikako ), pa gdje je sad :D

Nije lako mladom igraču u Interu, barem to znamo i svi ne uspiju iz ovih ili onih razloga.

Slažem se da Lucu treba davati šansu ali isto tako je mora koristiti ...

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 25 okt 2011, 14:16

Ma pusti ti Husku,on je lud ba :lol: :lol: :lol:

Pozvani za sutrasnju utakmicu :

Portieri: Castellazzi, Julio Cesar, Orlandoni

Difensori: Cordoba, Chivu, Jonathan, Lucio, Maicon, Nagatomo

Centrocampisti: Alvarez, Cambiasso, Motta, Muntari, Obi, Sneijder, Stankovic, Zanetti

Attaccanti: Castaignos, Milito, Pazzini, Zarate.

Lucio idiote umri !

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 25 okt 2011, 15:33

Mister No je napisao/la:Gdje Huska pročita da sam napao Luca života ti, iznio svoje mišljenje o igraču s kojim se ti ne slažeš i to je ok.Niko sretniji od mene da mali proradi.JBg, ti često bez razloga dereš po Yutu, pa te ne nalijepi kao ti mene :oops: :lol: :lol:
Koliko se sjećam slično si pisao i o onoj " vedeti " Biabianyju ( iako Je Luc za onog Ronaldo i ne poredim ih nikako ), pa gdje je sad :D

Nije lako mladom igraču u Interu, barem to znamo i svi ne uspiju iz ovih ili onih razloga.

Slažem se da Lucu treba davati šansu ali isto tako je mora koristiti ...
nisam ja tebe napadao niti sta tako, ali dajte momcima priliku, pa da mozda uspiju ispuniti ta vasa ocekivanja...dajte momku priliku nije se lako naviknuti sa holandske lige na Calcio, a uz to dobijas minutazu na kapaljku, pa nije ni cudo sto se izgube na trenenu kada udju...

sto se tice zutokljunca on je nas trenutno najslabije ocijenjeni igrac od ovih standarnih i napdam ga sa razlogom, jer igra svaku tekmu, a neke koristi od njega nema...

normalo da sam Biu podrzavao kao i svakog mladog igraca, jer je pokazivao da moze, ali eto nije uspio i to je to, ali je dobio dovoljnu minutazu da pokaze da ipak nije za nas, e kada Luc dobije vecu minutazu i ne pokaze sta se od njega ocekuje zna se sta ide onda, a do tada....

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 25 okt 2011, 15:56

Ajde malo mucni tom glavucom i pokusaj skontat sto je Naga slabiji u posljednje vrijeme. Vrlo je jednostavan razlog ;)

Samo saberi 2 i 2 :mrgreen:

Lucio idiote umri !

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 25 okt 2011, 16:55

Yuto je napisao/la:Ajde malo mucni tom glavucom i pokusaj skontat sto je Naga slabiji u posljednje vrijeme. Vrlo je jednostavan razlog ;)

Dobar zonFa :mrgreen:
slika
a inace slazem sa huskom donekle ,mislim da bi trebao da igro malo slobodnije i da se prikljucje napadima ,to mu je velika mana ,vjerovatno kad ude u formu biti ce nas najbolji beck ,ali dosada nije ni blizu onoj formi koju je imao :roll:
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 25 okt 2011, 17:13

Yuto je napisao/la:Ajde malo mucni tom glavucom i pokusaj skontat sto je Naga slabiji u posljednje vrijeme. Vrlo je jednostavan razlog ;)

nije on slabiji u zadnje vrijeme, jer on ovako igra od kako je dosao...tako super talentovan bek poput njega ( :lol: ) do sada je morao da pokaze vise s obzirom da je do sada odigrao sve utakmice u ovoj sezoni...konstantno igra, a nikakvog napretka nema, u napadu ga nema nikada, a u odbrani moze oteti loptu samo ako protivnicki igrac nabije loptu od njega i ona ode u aut ili ako ga tko hoce pretrcati, jer je brz...umjesto da koristi svoju brzinu za prodore prema naprijed on je statican kao sto su i Chivu i Zanetti kad igraju beka...mada je i tu Zanetti za njega Maicon...

s4n1
Kontakt:

Post Postao/la s4n1 » 25 okt 2011, 18:01

nemojte djaba lupetati tako o nnagatomu,covjek je sam rekao da mu je Ranieri rekao da ne ide naprijed vec d igra defanzivnije!
“Dan prije smrti postat ću navijač Milana, tako će ih kada umrem biti jedan manje”.

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 25 okt 2011, 18:06

@Huska

Procitaj Wardenov post (pocetak barem),inace momak je odmah skonto u cemu je fazon.Nagatomo je dok se Maicon nije vratio bio ponajbolji igrac al ti to ne vidis zato sto ga ne volis (i zato sto si konj :mrgreen: ).

Sta mislis kako bi to izgledalo da Maicon i Nagatomo idu u napad ??? Pa Barcelona koja igra superofanzivno igra sa jednim povucenijim bekom,a ti bi da Maicon i Nagatomo napadaju ? Nemoj me nervirat bezveze :twisted: :lol: :lol:

Yuto u odbrani sasvim solidno odradi svoj pos'o :)

Lucio idiote umri !

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 25 okt 2011, 20:12

Pojacavaju se spekulacije u vezi sa mladim veznjakom Sampdorije, Obiangom

nisam nikad gledao momka, pa ne mogu komentarisati, valjda je dobar

takodjer, aktivirala se i tema Vargas, jer isti valjda ima problema u Firenzi, pa transfer nije iskljucen, a aktuelan je i odlazak Chivua, destinacija Napoli ili City

Ranieri: "Zelimo 6 bodova iz naredne dvije utakmice"
Call the coroner!

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 26 okt 2011, 14:46

slika

Ovako bi večeras trebali istrčati, barem tako pišu talijanski mediji.

Milito igra od početka kako je najavljeno, malo se naljutio što nije u prvom planu, eto mu večeras šanse ...

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.