Football Manager 2012
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Football Manager 2012
kad extractuješ iz rara sve u jedan folder, šta iduće treba pokrenuti da bi se igra instalirala?
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
- pintol_TM87
- Kontakt:
nista dok ne izadje krek...pozdravToxicity je napisao/la:kad extractuješ iz rara sve u jedan folder, šta iduće treba pokrenuti da bi se igra instalirala?
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
-
- Kontakt:
Da, na jednomJuventino je napisao/la:Na jednom cd-u, imam ja 07 jos uvijek.BatigolASR je napisao/la:Joj kad se sjetim da je FM07 mogao stat na 2 cd-a, kad nije bilo **** 3D-a
Sad mi treba 5 sati da skinem igricu.
btw. jos nema cracka?Ovaj 3D nisam nikad ni koristio, niti cu. "Tackice" ftw!

Inace, to mi je bio najbolji FM, jednostavan a ujedno se moras i potrudit da bi napravio rezultat. Slazem se s tim oko 3D-a, sto se mene tice mogu ga odmah izbacit

imal' tog cracka ? 

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Bio sam malo po forumima i pratio sta se desava...Ovi sto igraju su puni hvale na novi menager dok mi cekamo crack 

Mi nikada odustati necemo...
-
- Kontakt:
Čini mi se da je crack pao... Idem provjerit 

ajde brzo to vidi i odma stavljaj link ovdjeBatigolASR je napisao/la:Čini mi se da je crack pao... Idem provjerit

Ima jedan crack, ali je ovaj sto je radio reverse engineering na kodu, nesto razyebao i sad ocjene svim golmanima na igrici nevjerovatno brzo padaju. Tako da se prakticno i nemoze igrati.
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
haj ziv bio obraduj me 

"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Čuo sam i ja, ali se nadam da je ovaj u pravu:Bliss je napisao/la:Ima jedan crack, ali je ovaj sto je radio reverse engineering na kodu, nesto razyebao i sad ocjene svim golmanima na igrici nevjerovatno brzo padaju. Tako da se prakticno i nemoze igrati.
positioning u ME nije bitan faktor za golmane, tako da nema problema. a ako hoćete možete editirat trening schedule za golmane i stavit im positioning kao focus. Iako kažem, nema opadanja u performansi golmana zbog toga što gubi na positioningu u samom ME.
Gdje pratite izvjestaje o tom cracku. Ja na piratbay citam, al previse je djecurlije koja se glupira pa mi dojadilo.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Isti sam.
Nekako su najozbiljniji bili oni koji govore da će izaći 1. novembra.
Odem nekad i na forum hr, ali tamo ne smiju spominjati pirateriju.
Nekako su najozbiljniji bili oni koji govore da će izaći 1. novembra.

Odem nekad i na forum hr, ali tamo ne smiju spominjati pirateriju.
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
a kako positioning nije bitan faktor,
jedan je od najbitnijih za golmana, mada ja stvaljam dosta cesto, pogotovo kod mladih golmana, da individualno treniraju positioning...
al ako nema u igri kod golmana gresaka, onda je OK...
a i jesam li ja najbolje skonto ovo...jel slabo napreduje atribut positioning ili konstantno nazaduje?
jedan je od najbitnijih za golmana, mada ja stvaljam dosta cesto, pogotovo kod mladih golmana, da individualno treniraju positioning...
al ako nema u igri kod golmana gresaka, onda je OK...
a i jesam li ja najbolje skonto ovo...jel slabo napreduje atribut positioning ili konstantno nazaduje?
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Pa imal taj crack vise? Zar je tolika zastita na tom Steamu hebemu. 

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- pintol_TM87
- Kontakt:
prati na warezu...BIHfan je napisao/la:Gdje pratite izvjestaje o tom cracku. Ja na piratbay citam, al previse je djecurlije koja se glupira pa mi dojadilo.
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
@ŽELJO DO GROBA
Mislim da konstatno nazaduje,tj. ne napreduje nikako.
Ali eto oni tamo igraju već i postavljaju SS-ove neke...Jedino ako se to ozbiljnije primjeti tek nakon par sezona.
Ma ne brinem za to.Ako je stvarno nešta ozbiljno, patch ima da izleti prije nego dođem do polusezone.
Mislim da konstatno nazaduje,tj. ne napreduje nikako.

Ali eto oni tamo igraju već i postavljaju SS-ove neke...Jedino ako se to ozbiljnije primjeti tek nakon par sezona.
Ma ne brinem za to.Ako je stvarno nešta ozbiljno, patch ima da izleti prije nego dođem do polusezone.
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
a evo ja sad citam nesto na fmbosnia, to je neki bug oficijalne verzije...tako da ne vidim sta bi tu moglo biti do cracka...
uglavnom patch ce izletiti vrlo brzo i to ce biti rjeseno, ne brinem previse...
uglavnom patch ce izletiti vrlo brzo i to ce biti rjeseno, ne brinem previse...
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Pa daj na taj crack sa tim bugom, makar samo da udjem u igricu. 

FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
Hey guys,
This has been mentioned in the bugs forum but.. It is more than a bug. It's like you can't play any further than the first season 'realistically'.
Goalkeepers don't get trained in their positioning by default.
You can edit your own schedule but AI - aka the rest of the clubs' keepers - keep on retarding on their positioning.
This is more serious a bug than any other bug.... How can fm12 gone Gold with this crap?
Hot fix asap please..
Thank you, SI.
This has been mentioned in the bugs forum but.. It is more than a bug. It's like you can't play any further than the first season 'realistically'.
Goalkeepers don't get trained in their positioning by default.
You can edit your own schedule but AI - aka the rest of the clubs' keepers - keep on retarding on their positioning.
This is more serious a bug than any other bug.... How can fm12 gone Gold with this crap?
Hot fix asap please..
Thank you, SI.
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
C, c c, stvarno je ovo više, anoying
Dajte ba šta više rade, isto da provaljuju sef od narodne banke 

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.