Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Bezimeni
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Bezimeni » 24 okt 2011, 01:15

Ne mogu da vjerujem kako igrač može biti ovako sebičan.
Sad tek vidim da ,osim one situacije kada je možda napravio faul koji nije sviran pa je onda šutirao iz teške pozicije a imao samog Gerrarda na 5 metara,osim toga i kada je napravio onaj sjajan solo prodor u prvom dijelu imao je samog Kuyta na desetak metara.
Pa kako ga onda nije stid pogledat' tog igrača kojem nije dao loptu,a da mu je dao ,10000000% bi bio gol ? :roll:

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 24 okt 2011, 10:56

Bezimeni je napisao/la:Ne mogu da vjerujem kako igrač može biti ovako sebičan.
Sad tek vidim da ,osim one situacije kada je možda napravio faul koji nije sviran pa je onda šutirao iz teške pozicije a imao samog Gerrarda na 5 metara,osim toga i kada je napravio onaj sjajan solo prodor u prvom dijelu imao je samog Kuyta na desetak metara.
Pa kako ga onda nije stid pogledat' tog igrača kojem nije dao loptu,a da mu je dao ,10000000% bi bio gol ? :roll:
meni ne smeta toliko sto je on sebican jer sebican je bio i benyoun i riera ali suarez za razliku od njih zna igrati fudbal ali pogledajte malo kako suarez reaguje kada njega neko ignorise i ne da mu loptu...
You are someone else I am still right here

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 24 okt 2011, 11:01

Duze vrijeme ne pisem na forumu, ali redovno pratim sta se pise i sta se desava.
Sada na vidjelo izlazi slabost nase odbrane, koja je, ruku na srce, medju slabijim u ligi.
Treba nam Cahil, i to hitno. Evo jutros citam da smo zainteresovani za Coloccini, i mislim da bi nam dobro dosao.
I treba nam ljudi desno krilo, pod hitno...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Dr.Munez
Kontakt:

Post Postao/la Dr.Munez » 24 okt 2011, 11:55

Po mome misljenju treba nam samo jos jedan napadac tipa Demba Be ,imamo mi i odbranu i sredinu za top 4 .Po mom misljenju ovu sezonu ce bviti kljucan Suarez ,a vec sljedece sezone stupaju Hendeson i Carrol .. Bellamy bi trebao sa Suarezom sada igrati , a ne Carrol i Suarez !!! Lucas NEDOSTAJE :)
Some Teams Make Headlines-Other Make History
Scums We-have Won-it Five-times
BE RED OR DEAD :D ♥

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 24 okt 2011, 11:59

I vi biste svakog igrača Newcastlea. :mrgreen: Mislim da je dosta sa Carrollom i Enriqueom, a vi? :mrgreen: Btw, pročitah i ja to za Coloccinija, al' nešto ne vjerujem u to. Ok, činjenica je da imate problema sa stoperima, al' vjerujem da ukoliko bude dolazio neko, to će biti ipak veće ime u svijetu fudbala od Coloccinija. Mada, ja i dalje mislim da je ovdje problem neuigranost, a ne manjak kvaliteta (dobro, činjenica je da oba Manchestera, i Chelsea imaju mnogo bolju odbranu, al' nije ni Liverpoolova u rangu sa QPR-ovom pa da prima svakakve golove). No, ono što je jako čudno i loše po Liverpool su pojačanja. Niko (ne računajući Enriquea) nije pokaz'o zašto je doveden u 2. najveći engleski klub. Niko.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 24 okt 2011, 14:41

U poređenju sa zadnje dvije sezone, kada smo ostali bez LP, nismo ništa napredovali ovu sezonu. Sa Benitezom smo također osvojili 15 bodova ( na kraju bili 7 ) a sa Royom smo osvojili 9 bodova ( na kraju bili 6 ).
E sad, ako pogledate statistiku, onda je začuđujuće da su jedino Newcastle i City primili manje golova od nas.
Ali je zato napad tek na 9 mjestu.
Nema ništa od Coloccinija jer je on prestar za NEVS.
Englezi i samo englezi: Cahill u januaru i probati dovesti Adama iz Cityija. Vidim nešta se već šuška o tome.

Joe Cole sinoć dao gol za Lille, a ko je gledao tu utakmicu ( bila je na Areni 1 ) mogao je vidjeti Mussa Sowa ( napadača Lilla ) na djelu i Hazzarda. Sow gol petom a Hazzard asistencija za 3-1.

Koliko znam i sjećam se izjava uprave, mi smo potrošili onaj UEFin limit od 45 miliona, tako da možemo samo očekivati neki mali transfer od nekih 10 do 15 miliona funti. Neka dovedu Cahilla, ništa drugo nam ne treba u januaru.

Mnogo je razloga što imamo samo 15 bodova, ali Kingovo ubacivanje Flanagana umjesto Kellyja u prvom kolu nas je koštalo dva boda, isto tako mislim da je Kuytovo igranje umjesto Carrola protiv Norwicha koštalo dodatna dva boda. Nije mi jasna ni prijateljska sa Rangerima u sedmici u kojoj igramo sa Unitedom.
King pravi veliku grešku sa Carrolom. Protiv Tottenhama je igrao desno krilo, tako se meni učinilo, onda kada je postigao pogodak Exeteru i Evertonu, i samim tim vratio samopuzdanje, onda ga protiv Uniteda u Norwicha ostavlja na klupi.
Ništa nije izgubljeno, ali Barcelona i Liverpool nikako ne mogu da dođu sebi poslije reprezentativne pauze. Jedva čekam da prođu i ove utakmice baraža tako da se igrači mogu posvetiti samo klubu.
Već sam i pisao na početku sezone, prvih 10 kola možemo inekako pričati o neuigranosti, ali poslije 10. kola sve te priče padaju u vodu.

United nam bježi 5 bodova ( drugo mjesto ), a treći i četvrti 4 boda. Sad protiv Stoka i WBA sa dva napadača od prve minute.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

IgorBL
Kontakt:

Post Postao/la IgorBL » 24 okt 2011, 15:48

Ja sam uvjeren da ce ovaj tim postici svoj cilj za ovu sezonu, cetvrto mjesto.
Dosta je go.ana Rafa izas.ao, da bi se sve pocistilo.

Keni i Komoli ce izvuci LFC.
Covjek je nevin, dok se na sudu ne dokaze drugacije.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 24 okt 2011, 16:29

IgorBL je napisao/la:Ja sam uvjeren da ce ovaj tim postici svoj cilj za ovu sezonu, cetvrto mjesto.
Dosta je go.ana Rafa izas.ao, da bi se sve pocistilo.

Keni i Komoli ce izvuci LFC.
Kako su krenuli, i sa Hodgsonom je to slično izgledalo. Ali i ja imam potpuno povijerenje u Kennya, no ubijeđen sam da bi sa Benitezom, dodajem i sadašnje vlasnike, ovaj tim bio nezaustavljiv. :)

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 24 okt 2011, 16:38

http://www.newcastleunited-mad.co.uk/ne ... ndex.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;

NEEEEEEEEEEEEEEEEEE!

istina je da je još prerano za špekulacije, ali ako Big Andy neće valjati. stvarno mi je predrag igrač, najdraži u sadašnjoj ekipi. Molim Boga da ne ode!
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 24 okt 2011, 16:40

Ako je ovaj klub spao na interesiranje za Coloccinia i Ryana Taylora onda se stvarno nemamo cemu nadati.
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 24 okt 2011, 16:40

Ja se takođe nadam da će Andy napokon dobiti šansu i iskoristiti je na pravi način. Pa dvije utakmice zaredom je odlično odigrao, trebao je dobiti šansu i protiv Norwicha gdje su štoperi mala maca, takve Andynator jede za doručak. Nažalost, Kenny je želio igrati brže, sa iskusnim igračima i nije upalilo.

Podržavam ostanak Carrolla svakako, pa momak može još 15 godina fudbal igrati. :)

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 24 okt 2011, 16:44

Carlo je napisao/la:http://www.newcastleunited-mad.co.uk/ne ... ndex.shtml

NEEEEEEEEEEEEEEEEEE!

istina je da je još prerano za špekulacije, ali ako Big Andy neće valjati. stvarno mi je predrag igrač, najdraži u sadašnjoj ekipi. Molim Boga da ne ode!
Pa ako su objavili na njihovoj oficijelnoj stranici ovu vijest, izgleda da je istina, mada ne bih nikako volio da Carroll ode, rano je još, ima vremena za njega, siguran sam da će postići bar 5 pogodaka u narednih 5 utakmica ako počne! Ušao je u formi, popravio samopouzdanje, al' ne znam zašto ga sada KK ne forsira ? Stvarno me neke odluke u posljednje vrijeme čude, naravno odluke Kralja, mada sam siguran da će nas on izvuć' iz ove grozne situacije.
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 24 okt 2011, 16:48

Han!$;Lfc je napisao/la:
Carlo je napisao/la:http://www.newcastleunited-mad.co.uk/ne ... ndex.shtml

NEEEEEEEEEEEEEEEEEE!

Pa ako su objavili na njihovoj oficijelnoj stranici ovu vijest, izgleda da je istina, mada ne bih nikako volio da Carroll ode, rano je još, ima vremena za njega, siguran sam da će postići bar 5 pogodaka u narednih 5 utakmica ako počne! Ušao je u formi, popravio samopouzdanje, al' ne znam zašto ga sada KK ne forsira ? Stvarno me neke odluke u posljednje vrijeme čude, naravno odluke Kralja, mada sam siguran da će nas on izvuć' iz ove grozne situacije.
nije im ovo zvanična
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 24 okt 2011, 16:57

@Carlo, dobro onda, ništa od ovog'. :D

U srijedu utakmica protiv Stoka, želim osvetu, da im vratimo za onaj bolan i ne zaslužen poraz u ligi prije par sedmica, očekujem odnosno volio bih ovako da počnemo:

----------------Doni----------------
Glen----Coates--Agger----Enrique
----------------Lucas---------------
---------Gerrard---Adam----------
Suarez-------Carroll-------Bellamy

Sigurno je da će biti teška utakmica, al' kao i uvjek se nadam pobjedi, jednostavno, potrebno je da osvojimo jedno takmičenje, FA CUP/Carling Cup, nakon 6 sezona, pošto već sada možemo reći da nemamo šanse za titulu u domaćem prvenstvu.
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 24 okt 2011, 17:04

Lee Mason je sudija protiv WBA.
Znam da je sudio sada utakmicu Arsenal - Stoke i upravo je gledam na Areni, nije se baš proslavio.

U januaru dolazi Cahill i Adam 100 % :D

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 24 okt 2011, 17:09

Rizo na dva boda smo :mrgreen:
Rođen s tobom da budem

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 24 okt 2011, 18:11

Faraon iz Visokog je napisao/la:Rizo na dva boda smo :mrgreen:
U narednom kolu ćemo biti na tri :mrgreen:

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 24 okt 2011, 18:36

Monolog je napisao/la:I vi biste svakog igrača Newcastlea. :mrgreen: Mislim da je dosta sa Carrollom i Enriqueom, a vi? :mrgreen: Btw, pročitah i ja to za Coloccinija, al' nešto ne vjerujem u to. Ok, činjenica je da imate problema sa stoperima, al' vjerujem da ukoliko bude dolazio neko, to će biti ipak veće ime u svijetu fudbala od Coloccinija. Mada, ja i dalje mislim da je ovdje problem neuigranost, a ne manjak kvaliteta (dobro, činjenica je da oba Manchestera, i Chelsea imaju mnogo bolju odbranu, al' nije ni Liverpoolova u rangu sa QPR-ovom pa da prima svakakve golove). No, ono što je jako čudno i loše po Liverpool su pojačanja. Niko (ne računajući Enriquea) nije pokaz'o zašto je doveden u 2. najveći engleski klub. Niko.
Zasto 2. molim te? :mrgreen:

Mislim da je Adam definitivno pokazao zasto je doveden, po meni igra odlicno na sredini, jos samo da se malo vise angazuje u organizaciji napada i bice ok.S druge strane, Downing iz utakmice u utakmicu sve gori, dok od Hendersona nisam ni ocekivao neke briljantne partije na samom pocetku zbog njegovih godina (iako je protiv Man Utda nagovijestio svoj talenat).Coates je takodje igrac za buducnost, da se konacno rijesi taj defanzivni problem, koji kako vrijeme odmice postaje sve veci :?
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 24 okt 2011, 19:53

mislim da imamo dovoljno igraca za buducnost trebaju nam igraci za sada.
You are someone else I am still right here

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 24 okt 2011, 20:38

Sada sam opet gledao sažetke na utakmici protiv Norwicha, stvarno ne mogu da vjerujem šta sve Suarez nije iskoristio, al' svaka čast njemu pošto je skoro svaku šansu sam kreirao, samo što je trebao dodati Kuytu ili Gerrardu kada su bili sami u petercu, al' šta je tu je, da je tu bio Carroll sigurno bi pobjedili.
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.