Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Ok,lazem-Za 5 minuta ce te dobiti demant,pa cemo vidjeti k'o laze.Adis i Emir su me posebno iznenadili,ali jos malo,pa ce vam kelner zacepiti usta!
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
Još dvije minutekelner je napisao/la:Ok,lazem-Za 5 minuta ce te dobiti demant,pa cemo vidjeti k'o laze.Adis i Emir su me posebno iznenadili,ali jos malo,pa ce vam kelner zacepiti usta!
Korisnicko ime-demir04 lozinka-lazljivacArmaaa je napisao/la:Još dvije minutekelner je napisao/la:Ok,lazem-Za 5 minuta ce te dobiti demant,pa cemo vidjeti k'o laze.Adis i Emir su me posebno iznenadili,ali jos malo,pa ce vam kelner zacepiti usta!
Sinoc mi je ''fix'' poslao 2 eura,pa se ja malo zajebavao,zbog toga mizerni ulozi,ali svrha svega ovoga je da nisam lagao...ocekujem izvinjenje

Zadnja izmjena: kelner, dana/u 23 okt 2011, 23:29, ukupno mijenjano 1 put.
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
- pintol_TM87
- Kontakt:
Ne znam čemu ta prepucavanja i sve to..pogotovo od nekih koju su tu samo kad je neka svadja i neka zamjerka..
kelner je čovjek koji nekad ostavi parove i to do dobre parove na kojima neki zarade..bolje vam je svaki dan ostavite jedan par ili prijedlog pa se onda mozete javljati i nekog omalozavat...
ja samo čekam da meni neko kaze kako si ovu profulio...uostalom eno imate po fejsu milion DOJAVA pa tamo idite i pisite neke nebuloze i gluposti...
ne branim nikog niti osudjujem samo kazem da bi Vam malo truda pomoglo u mnogo cemo...
prijatno
kelner je čovjek koji nekad ostavi parove i to do dobre parove na kojima neki zarade..bolje vam je svaki dan ostavite jedan par ili prijedlog pa se onda mozete javljati i nekog omalozavat...
ja samo čekam da meni neko kaze kako si ovu profulio...uostalom eno imate po fejsu milion DOJAVA pa tamo idite i pisite neke nebuloze i gluposti...
ne branim nikog niti osudjujem samo kazem da bi Vam malo truda pomoglo u mnogo cemo...
prijatno
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Jeusl heravi bas,il imaju na listicuadis.p je napisao/la:hahahahaha.. gledaj tipova na drugom listicu, u drugom redu.. heravo da heravije ne moze bitEmir ZENICA je napisao/la:Il mi se cini ili si ti ove parove ubacivao ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Izgleda da ti se samo cinilo,aaaEmir ZENICA je napisao/la:Il mi se cini ili si ti ove parove ubacivao ?![]()
![]()

I mene bi se bilo stid javiti

Nije al momcima je izgledalo kao da je ubacivano i meni izgleda tako nekako crni parovi al opet svaka cast ako je pogodzeno nisam nista vidio pa nemogu reci .

Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Pa dobro,ukljucite malo vijuge,da sam ubacivao,prvo bi stavio da sam sve pogodio na oba listica,drugo bi vjerovatno fatao neke prelaze,bogove i ostalo,razumijes li me?CoDe je napisao/la:Nije al momcima je izgledalo kao da je ubacivano i meni izgleda tako nekako crni parovi al opet svaka cast ako je pogodzeno nisam nista vidio pa nemogu reci .
Ne valja ti password. Ne mogu ući!
Ma znam druže nego nekako ovo crno i veče od ostalih mada meni svejedno ha pogodio ala promašio nebitno meni ni iz dzepa ni u dzep svaka čast opet kazem .kelner je napisao/la:Pa dobro,ukljucite malo vijuge,da sam ubacivao,prvo bi stavio da sam sve pogodio na oba listica,drugo bi vjerovatno fatao neke prelaze,bogove i ostalo,razumijes li me?CoDe je napisao/la:Nije al momcima je izgledalo kao da je ubacivano i meni izgleda tako nekako crni parovi al opet svaka cast ako je pogodzeno nisam nista vidio pa nemogu reci .

Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Da ga nisi ti mozda promjenioArmaaa je napisao/la:Ne valja ti password. Ne mogu ući!

- pintol_TM87
- Kontakt:
lijepo rečeno i odosmo od teme...CoDe je napisao/la:Ma znam druže nego nekako ovo crno i veče od ostalih mada meni svejedno ha pogodio ala promašio nebitno meni ni iz dzepa ni u dzep svaka čast opet kazem .kelner je napisao/la:Pa dobro,ukljucite malo vijuge,da sam ubacivao,prvo bi stavio da sam sve pogodio na oba listica,drugo bi vjerovatno fatao neke prelaze,bogove i ostalo,razumijes li me?CoDe je napisao/la:Nije al momcima je izgledalo kao da je ubacivano i meni izgleda tako nekako crni parovi al opet svaka cast ako je pogodzeno nisam nista vidio pa nemogu reci .
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Jel danas ko sta dobio,ja se nisam kladio nikako pao bih na Villarealu
Samo nece mi biti jasno,zasto nisam poslusao svoj osjecaj koji me nikad ne vara,danas govorim drugu da ce Bayern kiksati,Napoli da ce biti X,sinoc sam pisao analizu za ovaj mec ovdje,al mi nestade konekcije
nesto za veceras da isprobamo
Toronto Croatia - York Region 2 2/2

Samo nece mi biti jasno,zasto nisam poslusao svoj osjecaj koji me nikad ne vara,danas govorim drugu da ce Bayern kiksati,Napoli da ce biti X,sinoc sam pisao analizu za ovaj mec ovdje,al mi nestade konekcije

nesto za veceras da isprobamo
Toronto Croatia - York Region 2 2/2
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Najozbiljnije ti kažem da ne mogu ući sa tim usernameom i tim passwordom.kelner je napisao/la:Da ga nisi ti mozda promjenioArmaaa je napisao/la:Ne valja ti password. Ne mogu ući!...ISPADAS GLUP I NAIVAN!
Haj nebitno sad uso ne uso :
Brighton - West Ham X2
UC Dublin - Shamrock ZX2
Gubbio - Torino Z1
Volendam - Apeldoorn ZX2
Cracovia - Polonia W. PS1
Brighton - West Ham X2
UC Dublin - Shamrock ZX2
Gubbio - Torino Z1
Volendam - Apeldoorn ZX2
Cracovia - Polonia W. PS1
- fanatic1991
- Kontakt:
da pozdravim Bosingvu i Drgobu bravo crnci na dobro odradjenom poslu za QPR

I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
Zalizani,jedva doceko da se javis?hodža je napisao/la:@ Kelner
kako bi na Roland Garosu ??![]()
Samo da hebem Rumuniji i Dinamo Bukureštu sve po spisku... mamu im kladioničarsku... Oboriše me za 60 KM :/
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Znal iko jesul sljedece kladionice krenule sa online klađenjem, jer koliko vidim imaju tu opciju ili se pripremaju za istu?
BetLive
Formula
Lutrija BiH
BetLive
Formula
Lutrija BiH
-
- Kontakt:
Nexus je napisao/la:Znal iko jesul sljedece kladionice krenule sa online klađenjem, jer koliko vidim imaju tu opciju ili se pripremaju za istu?
BetLive
Formula
Lutrija BiH
Svi imaju opciju al nisu jos krenuli, znam za lutriju da ce ubrzo biti dostupno on line kladjenje a bet-live i formula to vec odavno imaju kao opciju al nista!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.