Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

madridist
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la madridist » 23 okt 2011, 23:40

liga se osvaja u martu i aprilu sam ser Alex je jednom rekao,možda neka kupovina u januaru,ne znam za koji kvarc ispustiše Sneidera ljetos, a City ima rooster koji je zastrašujući,malo me podseća na Chelskey s početka Romanove vladavine,u svakom slučaju onaj rezultat iz lp od neki dan pa danas,wake up call,
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

BluesForever
Kontakt:

Post Postao/la BluesForever » 23 okt 2011, 23:46

majestic24 je napisao/la:
BluesForever je napisao/la: Mene bi bilo stid navijati za klub kojem sudije pomazu u osvajanju trofeja,ali nadoknadit ce vam sudije za ovaj visoki poraz,nemoj te se brinuti necete vise izgubiti ni jedne utakmice do kraja sezone.

Ko o cemu, K U R V A O POSTENJU.
Nemoj se sikirati nisam ništa mislio loše,nemoramo nikada osvojiti tu LP,daj boze da osvojite vi sve trofeje ove sezone,i ti si prvi poceo provocirati kako nismo osvojili LP.
Champions League Winners 2012

1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 23 okt 2011, 23:53

Kome i na sta vi sve odgovarate...
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 24 okt 2011, 00:22

Realno nisam nesto bas i iznenadjen ovim rezultatom . Samo kad se pogleda kako su bili nadigrani od strane jednog Norwicha(do prvog gola "kanarinci" su stvorili 6-7 100% prilika), pa onda od LFC-a(gdje su iz jedinog suta dali gol) pa "izvlacanje" kod Stokea jednostavno se moralo to sve naplatiti .
Izuzev one 2 tekme sa ekipama iz sj. londona(koje su u to vrijeme bile totalno rastimane) nisu ni u jednoj drugoj tekmi neku ekipu nadigrali - sve neka provlacenja nesto .
Ako nastave igrati kako su dosada igrali onda ocekujem da se bore za Europsku ligu, al' nazalost vjerujem da ce ih ferguson uspjet' malo popravit' i da ce izboriti mjesto u LP naredne sezone..

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 24 okt 2011, 00:26

fanatic je napisao/la:Realno nisam nesto bas i iznenadjen ovim rezultatom . Samo kad se pogleda kako su bili nadigrani od strane jednog Norwicha(do prvog gola "kanarinci" su stvorili 6-7 100% prilika), pa onda od LFC-a(gdje su iz jedinog suta dali gol) pa "izvlacanje" kod Stokea jednostavno se moralo to sve naplatiti .
Izuzev one 2 tekme sa ekipama iz sj. londona(koje su u to vrijeme bile totalno rastimane) nisu ni u jednoj drugoj tekmi neku ekipu nadigrali - sve neka provlacenja nesto .
Ako nastave igrati kako su dosada igrali onda ocekujem da se bore za Europsku ligu, al' nazalost vjerujem da ce ih ferguson uspjet' malo popravit' i da ce izboriti mjesto u LP naredne sezone..
Vidi Milan Tarot se registrovao. United nije izgubio na svom skoro 30 utakmica i njemu nije iznenadjenje sto je sad izgubio 6:1. Bravo majstore, koliko si zaradio na kladionici?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Zabac
Kontakt:

Post Postao/la Zabac » 24 okt 2011, 00:33

fanatic je napisao/la:Realno nisam nesto bas i iznenadjen ovim rezultatom . Samo kad se pogleda kako su bili nadigrani od strane jednog Norwicha(do prvog gola "kanarinci" su stvorili 6-7 100% prilika), pa onda od LFC-a(gdje su iz jedinog suta dali gol) pa "izvlacanje" kod Stokea jednostavno se moralo to sve naplatiti .
trebo si bit jos objektivniji pa napisati da se jos malo pa bore za opstanak.

btw: nasladjivali smo se svi redom , sto je i za ocekivati...
United je institucija najveca u Engleskoj definitivno.TO pokazuje i ova utakmica.Izgubis i naravno citava Liga se raduje...
Sto se tice utakmice nema se sta komentarisati.City jednostavno konkretniji i bolji.United u opasnom padu ali vratice se oni na pravi put.

U par navrata spominjao sam cinjenicu da United i nije toliko jak.Sto smo mogli vidjeti iz prilozenog u svakoj jacoj utakmici LP.Iako prosle sezone i nisu imali do Barcelone nekog ozbiljnijeg protivnika iako su se patili sa Marseillom.Barcelona ih je razbila ocekivano na proste faktore.

Unitedova prednost u odnosu na ostale klubove EPL-a je njhova konstantnost.
Jako iskusna i zrela ekipa.
Medjutim United pokazuje mnogo slabosti kada igra protiv vrhunskih ekipa.Ne zelim preudicirati i govoriti bit ce ovako il' onako.
Ali United nema taj kvalitet da bi zasjeo na tron.
Imaju Sampionski duh,mentalitet ali pojavile su se ekipe(City) koje imaju stravican ruster.Ekipa koja je totalno kompletna a prije svega od ove sezone i jedsu ekipa a ne skup individualaca.
naravno i taj City niej jos uvjek ni 70 % onoga sto moze biti.
Ubjedzen sam da bi ih razmontirala svaka ozbiljnija ekipa u LP jer oni nisu United.
Medjutim za EPL imaju recept.Igraju svoju igru i jako su konstatni sto je do sada bila samo odlika Uniteda.Dobijaju sve redom pocev od jakih do onih slabih protivnika.

Licno United mnogo postujem i zelim im 20-tu titulu ali bojim se da ce ove sezone biti teze nego ikada istrpiti u toj namjeri.

U nezgodnoj situaciji su i za LP.Nije Benfica talasika ekipa.United ne blista i protiv Uniteda se itekako moze igrati fudbal.Benfica je bila bolja na La Luzu...
Protiv Otelula bliejdo kao i protiv Basela.
Mozda je dosao ovaj period silnih povreda i rotiranja u pogresan trenutak,medjutim ko ce znati iz toga se samo nesto dobro moze izroditi.
Stranger in the night. SIDA in the morning!

Number1
Kontakt:

Post Postao/la Number1 » 24 okt 2011, 00:34

Gol David de Gea je isto kanta za smeće!
Što ubaciš u nju ući će jer si ubacio u kantu, ostalo neće jer ne ide u kantu
Nil Satis Nisi Optimum

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 24 okt 2011, 00:39

Number1 je napisao/la:Gol David de Gea je isto kanta za smeće!
Nije ti Sokrat ravan.

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 24 okt 2011, 00:42

Cartman je napisao/la:
Number1 je napisao/la:Gol David de Gea je isto kanta za smeće!
Nije ti Sokrat ravan.
:lol: :lol: :lol: Definitivno mora neko otvoriti pdf Najgluplji postovi na forumu

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 24 okt 2011, 00:48

jao navale kad United zijani... :lol: :lol: ...ja to ipak razumijem..rijetki su to momenti :lol: :lol: ...ovaj jedan stavlja slike Dzeke...drugi nesto u stihovima.....treci svrsavaju od srece a nema veze sa njihovim klubom :lol: :lol: ...ovi jedni predvidzaju raspad kluba :? :lol: ...prejako...a kolo tek 9. :? ..United i dalje 2 na tabeli i igra na 101 frontu..kakva odusvljenja igrom sitija :lol: :lol:
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

dinamozg90
Kontakt:

Post Postao/la dinamozg90 » 24 okt 2011, 08:31

Neki se ljudi ne mogu radovati svojim uspjesima, tj. uspjesima svojih klubova pa se raduju tuđim neuspjesima
Koliko ću ovaj put ostati na forumu?

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 24 okt 2011, 09:31

Samo da pohvalim najbolje golmana EPL-a De Geu, nema mjesta u petercu odakle on nije primio gol ;) :D

Svaka čast Manchesteru na predivnoj igri u svom šesnestercu :)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 24 okt 2011, 09:38

GunnerS je napisao/la:Samo da pohvalim najbolje golmana EPL-a De Geu, nema mjesta u petercu odakle on nije primio gol ;) :D

Nasao se pravi da govori, gdje vam je Szczesny? Pamtit ce on jos dugo Old Trafford a bogami onu osmicu ;)
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 24 okt 2011, 09:59

GunnerS je napisao/la:Samo da pohvalim najbolje golmana EPL-a De Geu, nema mjesta u petercu odakle on nije primio gol ;) :D

Hajd dobro sto nas zajebavaju Oni sto navijaju za City,il oni sto navijaju za Liverpool,al kad mi dodje neko,ko je od manchestera primio 8,e onda je to smijesno.
A i ovi iz chelseja nemaju pravo glasa,ispod nas su na tabeli,a i izgubili su od nas,tako da.. :)

Zomby
Kontakt:

Post Postao/la Zomby » 24 okt 2011, 10:12

Zanimljivo da je na stadionu ostalo samo nekih uvrh glave 10 000 domacih navijaca to se vidi na snimku kad su golovi padali 5,6 uglavnom :mrgreen: nisu svi vidjeli 2 gola zadnja, steta..ali sigurno su culi :lol:
Zadnja izmjena: Zomby, dana/u 24 okt 2011, 10:14, ukupno mijenjano 1 put.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 24 okt 2011, 10:14

Obrisaću post, jer neću da spamam. To sam se sad odlučio, al' svima onima koji su ga pročitali opet ostavljam mogućnost da me pitaju u vezi istog. Samo neka to bude na pp., jer tema Uniteda i priča oko Szczesnya imaju veze koliko Gandi i Hanka Paldum. I naravno, ako (ko me pita na pp) bude želio da napišem ovde tek tada ću to i učiniti.

Ono je bila samo moja žustra reakcija na (polu)ismijavanje Szczesnya. ;)

PS.Nastavite konverzaciju, a ja bih da pitam (i održim odnose sa forumašima na ovoj temi normalnima) :Kad i protiv koga igra United u slika

Ps. Stvarno, ako ko želi da nastavi debatu o tome neka se obrati na pp.Ne bih da spamam temu, men' su do sada 100x pokvarivali dan sa spamom, pa ne bih i ja drugima... I neka i ovde kaže ako ne budem ispoštov'o zahtijev. ;)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 24 okt 2011, 12:57

Zomby je napisao/la:Zanimljivo da je na stadionu ostalo samo nekih uvrh glave 10 000 domacih navijaca to se vidi na snimku kad su golovi padali 5,6 uglavnom :mrgreen: nisu svi vidjeli 2 gola zadnja, steta..ali sigurno su culi :lol:
navedi stadion gdje su navijaci pri ovom rezultatu ostali na stadionu(izuzimajuci zenicu protiv spanije tad i onako ta utakmica nije bila bitna bitan je bio baraz)

znaci navedi stadion gdje je kod rez 0-5 0-6 i sl rezultatima publika ostala na stadionu
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 24 okt 2011, 13:01

United-Arsenal? :mrgreen: No, mislim na Arsenalove navijače. :)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 24 okt 2011, 13:04

Arnelinho je napisao/la:United-Arsenal? :mrgreen: No, mislim na Arsenalove navijače. :)
hehehehe salu na stranu evo i dokaz blago receno da lazu

[youtube][/youtube]
nije ovo bilo lahko gledat ponovo al obratite paznju od 5:45 ako se nevaram stadion je poprilicno pun imajuci u vidu rezultat i minute na semaforu.

po meni najvise 10 000 je napustilo stadion ostali su tu gdje jesu
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 24 okt 2011, 13:29

Danas je Rooneyu rodjendan. Happy fuckin birthday.

Sutra Aldershot, znam da ce neki sad trazit jaku ekipu da se odma povratimo, ali treba sad bit hladne glave. Stavit sve juniore i rezerve, jer u subotu ceka Everton. Svi znamo kakve su nam probleme pravili zadnjih godina. To ce bit najvaznija utakmica sezone dosada. Zelim samo da Berbatov zaigra i da se Vidic konacno vrati. Hvala dragom Allahu pa je Evans suspendovan. Nisam mislio da cu ikad ovo rec, ali valjalo bi i Carricka vratit u prvih 11. Najradije sa Cleverleyem ako je spreman. Anderson je u katastrofalnoj formi vec nekoliko utakmica, a od Fletchera vise nista i ne ocekujem.

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.