Oko 3 mjeseca.harry_90 je napisao/la:@jimmy
Koliko si se zabavljao sa njom,ako nije tajna ?
Imam ovu drugu, boli mene briga za trebu, ali brate čuj prevarila me. Pa ko da sam zadnji ološ. Sutra će da ga primi, tako jako da će na KUMu završiti.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Oko 3 mjeseca.harry_90 je napisao/la:@jimmy
Pa jbt Jimi ,nije što na formu vodiš dvostruki život ,ti i u stvarnom životu .Jimmy from the hood je napisao/la:A nije ona ba, ova druga koje nema na fejsu.legenda reala je napisao/la: Jimi nije zar Francuskinja jeftina ........![]()
Sta od Harya,od Bjelancevinelegenda reala je napisao/la:Pa jbt Jimi ,nije što na formu vodiš dvostruki život ,ti i u stvarnom životu .Jimmy from the hood je napisao/la:A nije ona ba, ova druga koje nema na fejsu.legenda reala je napisao/la: Jimi nije zar Francuskinja jeftina ........![]()
Jbt ima jednu na fejsu ,jednu na polju![]()
pa veći si **** od Harya
Sta je imas tuci,ne moras sebe ponizavati zbog njeJimmy from the hood je napisao/la:Oko 3 mjeseca.harry_90 je napisao/la:@jimmy
Imam ovu drugu, boli mene briga za trebu, ali brate čuj prevarila me. Pa ko da sam zadnji ološ. Sutra će da ga primi, tako jako da će na KUMu završiti.
E jbg Hary ,uključi kontalicu Emir mi te pokvari skroz ne znaš ni kontati ,nije mislio udarati u tom fazonu ,kontaš sadharry_90 je napisao/la: Sta je imas tuci,ne moras sebe ponizavati zbog njepamet u glavu,nemoj poslije kakvog belaja da navuces sebi..
@legenda
Ne ofiraj me molim te
Mrsko mi je ukljucivat.. hehe cuj Emir me pokvari hmm diras mi u najboljeg frenda na forumu,ne valja ti tolegenda reala je napisao/la:E jbg Hary ,uključi kontalicu Emir mi te pokvari skroz ne znaš ni kontati ,nije mislio udarati u tom fazonu ,kontaš sadharry_90 je napisao/la: Sta je imas tuci,ne moras sebe ponizavati zbog njepamet u glavu,nemoj poslije kakvog belaja da navuces sebi..
@legenda
Ne ofiraj me molim te
Admin spava,mora cojk dusu odmorit.. i meni se ono gadi,al sta ces nismo mi krivi sto ima takvih ljudi kojima je ono smijesno .. nemoj se nervirat,samo relaxhodža je napisao/la:jbo mater ova administracija ku.rcu ne valja![]()
![]()
vidi sranja na smiješnim slikama...ono treba banovati iz života, a ne samo sa foruma
Meni je ono baš šega, valjam se po tepisonu.hodža je napisao/la:jbo mater ova administracija ku.rcu ne valja![]()
![]()
vidi sranja na smiješnim slikama...ono treba banovati iz života, a ne samo sa foruma
Jimmy from the hood je napisao/la:Meni je ono baš šega, valjam se po tepisonu.hodža je napisao/la:jbo mater ova administracija ku.rcu ne valja![]()
![]()
harry_90 je napisao/la: Mrsko mi je ukljucivat.. hehe cuj Emir me pokvari hmm diras mi u najboljeg frenda na forumu,ne valja ti to![]()
Odo ja spavati,laku noc .. kiss
Šta meni su baš ove Jimiove slike smješne ,oplako samhodža je napisao/la:jbo mater ova administracija ku.rcu ne valja![]()
![]()
Jimmy from the hood je napisao/la:Pošteno, joj sutra u Bosni razvaljivanje. Bujrum ko god hoće da cuga.
Ma Mancini taraba,sta on znabimbrlica je napisao/la:@Dylan Jesi vidio Dzeke jucer?
Dzeko da je igro' od pocetka bilo bi 1-8Dylan Dog je napisao/la:Ma Mancini taraba,sta on znabimbrlica je napisao/la:@Dylan Jesi vidio Dzeke jucer?![]()
Nego,banovase Jimmya i Zabca![]()
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.