Ovi nadimci su logični!

Legedno fala!

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Sramota je praviti sprdnju od imena jednog velikana evropskog stripa kao sto je "Dylan Dog",pa cak sam i ja za njega cuoBianconeri1988 je napisao/la:Dakle Dylan je od sad cuki cuki, a LBJ potrčko da znate kome se obraćam ubuduće![]()
![]()
Ovi nadimci su logični!![]()
Legedno fala!
Ili je neradnik ko legenjdaSarajlijc@ je napisao/la:Ko ne rani ujutru taj je pi,cka![]()
Bjelančevino možeš ti i bolje od ovogBianconeri1988 je napisao/la:Dakle Dylan je od sad cuki cuki, a LBJ potrčko da znate kome se obraćam ubuduće![]()
![]()
Ovi nadimci su logični!![]()
Legedno fala!
Ko mi kaže ,momak koji sa svojih skoro pa 19 godina još gleda crtane ,djete odrastiDylan Dog je napisao/la:Ili je neradnik ko legenjdaSarajlijc@ je napisao/la:Ko ne rani ujutru taj je pi,cka![]()
Znam koliko si pametan,sumnjam da si lijep,dakle il si bogat il ih drogirasBianconeri1988 je napisao/la:Jel me to matere tiopet pokušavaš provaliti?![]()
![]()
Romantika mi je jača strana, šta ti znaš![]()
![]()
Jednu foru sam kod njih par upotrijebio i svaku put je uspjela, nije kita cvijeća u pitanju![]()
[youtube] [/youtube]Jimmy from the hood je napisao/la:Yebem ti hljeb i žensko, yebem li vam sunce sa klap mašinom između nogama. Samo ih treba tabati, dok ne pocrkavaju. Čuj prevarila me, e yebo sam i tebi i tom liku kevu u p1čku, lafo napila se kurrva povalim ti rod.
Ovaj tvoj post najbolje opisuje sljedeća riječ: neznanje!LBJ MVP je napisao/la: Znam koliko si pametan,sumnjam da si lijep,dakle il si bogat il ih drogiras
Znamo ko je kome prvi okreno leđaharry_90 je napisao/la:@legenda
To ti zaboravio na starog jarana neka neka picicu trebacu ti kad tadoduvijek si mi bio mutan,nisi kao Emir on je drug od glave do pete,a ne ti se prodao,sad se slihtas moderatorima .. jesi to gdje poceo radit pa te nema ??
Ako treba tuci samo zoviJimmy from the hood je napisao/la:E yebo sam im đe iđe išta ima
A nije ona ba, ova druga koje nema na fejsu.legenda reala je napisao/la: Jimi nije zar Francuskinja jeftina ........![]()
Trenutno korisnika/ca: Quartararo i 5 gostiju.