FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

KB-TM87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la KB-TM87 » 24 okt 2011, 00:59

Bianconeri1988 je napisao/la:Ma loše vrijeme i hladnoća je uticala na to, evo ja sam gripu fasovao, bubrezi me bole :mrgreen:

I ovo ovoliko večeras je bilo zato što ih je dosta imalo kartu sa utakmice protiv Hajduka, da nije bilo tako, bilo bi nas duplo manje.
Bio je Jug skoro pa pun, dosta ljudi stajalo iznad tribine... Srećom kiše ne bi, kako bi se razbježali

Dva trenutka su bila dobra večeras:

- kad onaj pokušaj od komentatora kaže Amar Osam :mrgreen:

- I oni neki šabani što su se peli da vode navijanje :lol:

@Hawking

Mislim da je to nemoguće pošto se školujem još uvijek.
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 24 okt 2011, 01:01

Nisam mislio bukvalno, samo htjedoh da ti navedem razloge što svi nisu mogli doći a imaju karte. Puno naših navijača van Sarajeva je došlo na tu utakmicu...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 24 okt 2011, 01:05

Hawking je napisao/la:Nisam mislio bukvalno, samo htjedoh da ti navedem razloge što svi nisu mogli doći a imaju karte. Puno naših navijača van Sarajeva je došlo na tu utakmicu...
Nisam ni ja mislio, al možemo na kafu kad god dođeš :mrgreen:

Zajebano je kad dalje živiš, a u ovim vremenima neimaštine svaki fening je bitan... Al nije to poenta onog što sam mislio, a to je da oni duracell navijači koji zbog derbija, Hajduka, petog desetog dolaze, zašto nisu svi došli ? Nije bilo vala ni -20... zato bi protiv reprezentacije na istok stavio Jug 8KM, da i mi od karti zaradimo nešto jer će takvih najviše biti na utakmici

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 24 okt 2011, 01:11

KB-TM87 je napisao/la:
Hawking je napisao/la:Nisam mislio bukvalno, samo htjedoh da ti navedem razloge što svi nisu mogli doći a imaju karte. Puno naših navijača van Sarajeva je došlo na tu utakmicu...
Nisam ni ja mislio, al možemo na kafu kad god dođeš :mrgreen:

Zajebano je kad dalje živiš, a u ovim vremenima neimaštine svaki fening je bitan... Al nije to poenta onog što sam mislio, a to je da oni duracell navijači koji zbog derbija, Hajduka, petog desetog dolaze, zašto nisu svi došli ? Nije bilo vala ni -20... zato bi protiv reprezentacije na istok stavio Jug 8KM, da i mi od karti zaradimo nešto jer će takvih najviše biti na utakmici
Pa sad, 8 KM je logično u tom smislu, ali to je kažnjavanje onih 2000 ljudi koji po kijametu budu na Jugu, ja bih im dao besplatan ulaz za čitav život, hvala im od mene gdje čuli i ne čuli...

Meni se potrefila dobra situacija pa sam išao protiv Slobode i Hajduka, a sad sam opet u krizi pa ne mogu maknuti, šta da se radi, što ti kažeš svaki fening je bitan...

A za kafu te držim, nemoj kasnije da se izvlačiš :mrgreen:
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 24 okt 2011, 01:17

Hawking je napisao/la: Pa sad, 8 KM je logično u tom smislu, ali to je kažnjavanje onih 2000 ljudi koji po kijametu budu na Jugu, ja bih im dao besplatan ulaz za čitav život, hvala im od mene gdje čuli i ne čuli...

Meni se potrefila dobra situacija pa sam išao protiv Slobode i Hajduka, a sad sam opet u krizi pa ne mogu maknuti, šta da se radi, što ti kažeš svaki fening je bitan...

A za kafu te držim, nemoj kasnije da se izvlačiš :mrgreen:
Javi se samo kad budeš dolazio opet :mrgreen:

al mi smo bolesnici, opet ćemo nekako preći preko toga, nećemo jesti al ćemo na tekmu... :D Ja evo prvi kad sam u Travnik išao, put je bio 13 a imao 15, i nekako s dvije marke i jeo i pio :lol:

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 24 okt 2011, 05:00

KB-TM87 je napisao/la: al mi smo bolesnici, opet ćemo nekako preći preko toga, nećemo jesti al ćemo na tekmu... :D Ja evo prvi kad sam u Travnik išao, put je bio 13 a imao 15, i nekako s dvije marke i jeo i pio :lol:
to im nisi platio kartu od 7KM koja je izgledala isto k'o da su pravili na stampacoj masini? Ma daj, moraju i oni od necega zivjeti :P

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 24 okt 2011, 08:24

Taslacenje!
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

al_akhisari
Kontakt:

Post Postao/la al_akhisari » 24 okt 2011, 08:59

...svaka cast ;)

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 24 okt 2011, 10:02

Hawking je napisao/la:
KB-TM87 je napisao/la:Ado, gdje dobra posjeta, očekivao sam bar još 2.ooo ljudi, nek su oni htjeli da dođu na Hajduk, a neće na Velež,takvi su najgori, fuj
Nas je 20 došlo iz Lukavca na Hajduk, došli bi mi i na Velež da si se ti ponudio da nam naspeš gorivo...
ista stvar i zaa tmDoboj....
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 24 okt 2011, 11:24

Idemo dalje.
Sutra izvlačenje parova kupa, šta će nam donijeti kinder jaja. :mrgreen:

slika
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 24 okt 2011, 11:25

AnelZ je napisao/la:
KB-TM87 je napisao/la: al mi smo bolesnici, opet ćemo nekako preći preko toga, nećemo jesti al ćemo na tekmu... :D Ja evo prvi kad sam u Travnik išao, put je bio 13 a imao 15, i nekako s dvije marke i jeo i pio :lol:
to im nisi platio kartu od 7KM koja je izgledala isto k'o da su pravili na stampacoj masini? Ma daj, moraju i oni od necega zivjeti :P
to je jaran častio jer je bio dužan :mrgreen:

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 24 okt 2011, 12:41

ellaxaz je napisao/la:Idemo dalje.
nadam se Velez!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 24 okt 2011, 12:45

bistrikboy je napisao/la:
nadam se Velez!
Hahah, zasto ne karjisnik ili brantelj...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 24 okt 2011, 13:07

Dobro je ovo,stvarno vec sada fino izgleda nasa pozicija na tabeli,ako uzmemo u obzir raspored koji nas je pratio.Tu smo,na korak od celne pozicije,pusemo za vrat Sirokom,Sarajevo smo stigli i opet gledajuci na raspored,ako ostanemo na ovom nivou,moze to sve jako lijepo izgledati za nas na kraju balade.Raduje me najvise sto u zadnje vrijeme sa lakocom postizemo golove vec na startu utakmice i onda rutinski privodimo kraju bez vecih napora.To je dobar znak za nas.Dobro se radi,zadovoljstvo u klubu je evidentno,igraci su namireni adekvatno i sve to djeluje zaista stabilno.Jug me je malo uznemirio ali se nadam da ce sve to sto se tamo desava konacno doci na svoje i da ce svi generalno shvatiti da se ovako ne moze i da oni ne trebaju dolaziti na utakmice zbog njih samih ,vec zbog Zelje.Ne znam sta se tamo desava pa ne mogu da sudim,ali Zeljo mora biti najpreci i nadam se da ce se to shvatiti i da ce prevazici evidentne probleme koje imaju.
Sto se tice utakmice,bilo je bas rutinski i vidi se da je bar za ovu ligu kvalitet na nasoj strani u odnosu na ostale ekipe,izuzimajuci dvije tri ekipe,sa kojima cemo se ganjati do kraja.Velez je licio na Slobodu,a obje ekipe lice na sve ostale ekipe od 4.mjesta pa nadole.Toliko su svi isti i nekvalitetni da je to zapanjujuce.Mislio sam da ce Velez imati nivo vise,bez obzira sto su igrali oslabljeni.Mi smo bili na nivou,Zebi se bas igralo lopte i pokazao je raskosan talenat,Adilovic je proradio i to se osjeti na samopouzdanju,Smajic je konacno u ekipi i ocekujem i nadam se da nece imati vise problema sa povredama,ostali koji igraju,igraju kao i obicno,ali su sada mnogo sigurniji u sebe i vratilo se ono sto smo izgubili na samom pocetku prvenstva.Ponovo izgledamo jaki i stabilni i izgleda da je trebalo malo vremena da se lopta zakoluta i da nas ponovo krene.Mirise mi na plavo !
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 24 okt 2011, 13:16

u kolko je ovo izvlacenje sutra
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 24 okt 2011, 13:32

19TM87 je napisao/la:u kolko je ovo izvlacenje sutra
U 11 počinje..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 24 okt 2011, 13:37

pile87 je napisao/la:
nadam se Velez!
ma tu je to negdje u pet deka
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Vaud
Kontakt:

Post Postao/la Vaud » 24 okt 2011, 13:44

Hocemo Sarajevo u kupu!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 24 okt 2011, 14:26

Mi smo polovicu naših golova dali glavom, ja ako sam dobro prebrojao čak 11, što fascinira i drago mi je zbog toga, s obzirom na veliki broj prekida na svakoj utakmici isti se moraju koristiti.

Prosjek datih golova na Grbavici je 3 data po utakmici!

A Amar kaže da ćemo biti još bolji! 8-)
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 24 okt 2011, 15:04

pile87 je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la: nadam se Velez!
ma tu je to negdje u pet deka
Hoćeš da kažeš da imamo 7 podjednakih potencijalnih protivnika. :mrgreen:
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek i 23 gosta.