sarane jedan, dje ti je dzekoLBJ MVP je napisao/la:Ja lijepog vikendaReal rasturio,Barca kiksala,United poniženo,Mario pokazao talenat,Bayern izgubio i Juve kiksao pa možel bolje

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
sarane jedan, dje ti je dzekoLBJ MVP je napisao/la:Ja lijepog vikendaReal rasturio,Barca kiksala,United poniženo,Mario pokazao talenat,Bayern izgubio i Juve kiksao pa možel bolje
On je u Manchesteru valjdaLimuntos je napisao/la:sarane jedan, dje ti je dzekoLBJ MVP je napisao/la:Ja lijepog vikendaReal rasturio,Barca kiksala,United poniženo,Mario pokazao talenat,Bayern izgubio i Juve kiksao pa možel bolje
![]()
ma ne znam, meni su događaji od prije vikenda sve syebali.. pa sam još uvijek nikakav.. umro Iztok Puc, pa onda strašna snimka ubijanja Gadafija, pa poginu SimoncelliLBJ MVP je napisao/la:Ja lijepog vikendaReal rasturio,Barca kiksala,United poniženo,Mario pokazao talenat,Bayern izgubio i Juve kiksao pa možel bolje
U zadnje vrijeme izbjegavam crnu hroniku.Ionako sam previše nervozan.Mene je najviše pogodila smrt Gadafija iako nisam gledao snimak.Čitao sam nešto o Libiji za njegovo vrijeme i skonto sam da je nama jedan Gadafispielführer_21 je napisao/la:ma ne znam, meni su događaji od prije vikenda sve syebali.. pa sam još uvijek nikakav.. umro Iztok Puc, pa onda strašna snimka ubijanja Gadafija, pa poginu SimoncelliLBJ MVP je napisao/la:Ja lijepog vikendaReal rasturio,Barca kiksala,United poniženo,Mario pokazao talenat,Bayern izgubio i Juve kiksao pa možel bolje
Primjetio sam papak jedan što se deaktiviraDylan Dog je napisao/la:Minja,u Libiji sto je bilo,dalo bi se pricati ko je dobar a ko negativac,mada to nama Amerika fino odredi..
Nego,ne znam dal te zanima,legendu ce sigurno pogoditi,deaktivirao sam se sa fejsa
I ja kazem,al mene najvise nervira ta dvolicnost,pa Amerika i Nato nas uce "pravim vrijednostima","demokratiji",a onda prilicno ravnodusno prime cinjenicu da je covjek ziv uhvacen,mucen i na kraju ubijen.Gadi mi se svijet u kome zivimo.LBJ MVP je napisao/la:Primjetio sam papak jedan što se deaktiviraDylan Dog je napisao/la:Minja,u Libiji sto je bilo,dalo bi se pricati ko je dobar a ko negativac,mada to nama Amerika fino odredi..
Nego,ne znam dal te zanima,legendu ce sigurno pogoditi,deaktivirao sam se sa fejsa
![]()
Pa ne bi se dalo pričat ko je negativac kad ja već znam ko je negativacNe fkt ozbiljno vidjeće sad oni "prednosti"demokratije,al ko ih yebe sami su birali
Sarajlijc@ je napisao/la:Jel ovaj Levante normalan ?![]()
Da je meni nafatat barem jos jednog da navija za Zenit,dzaba sam sa sobom diskutujem na temi ruske ligeBianconeri1988 je napisao/la:Hajd što je večina od danas počela navijati za City, eno sad navijaju i za Levante!
Dobar prijedlogBianconeri1988 je napisao/la:To me jednostavno nervira, nema mi logike...![]()
Ma možeš ti to lahko skontati, evo recimo prijaviše se na forum Zenita i samo kažeš za ovaj forum, ima još raje iz bivše Juge
Ćao.dinamozg90 je napisao/la:Pozdrav ekipa
Aloha!dinamozg90 je napisao/la:Pozdrav ekipa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.