Ma nije problem sto se mene tice ne moramo je osvojit jos 40 godina i opet cu navijat za isti klub.Ali mi je neprocjenjivo kad sam vidio u 90 minuti poluprazan stadion Man Uniteda.Otisla podrska ovih iz ostalih gradova i ostali oni pravi navijaci iz grada kojima nisu vazne titule i rezultat vec zele da gledaju svoj klub do kraja utakmice.I ajde jasno mi je nemaju snage pjevati pri rezultatu 1:6 ali dok je bilo 0:1 ja samo cuo navijace Cityja.Sto mi je najzalosnije i mi cemo ako pocnemo osvajat titule dobit te navijace koji samo su tu zbog uspjeha i trofeja.majestic24 je napisao/la:muxmania,nemas ti pojma...a i ti reds mu prilicno dobro pariras.
tevezito....izvini jarane puno sam se zayebo...samo 10 godina. Niste osvojili ligi "samo" 44 godine
Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
ma či si ti tako pametan, onda me baš čudi što nema navijača Wigana, Boltona, Novare, QPR-a, Leccea, Getafea... nego svi onako slučajno navijamo za United, Juventus, Real, Barcu daj uozbilji se...Rooney88 je napisao/la:Jel` vi fkt mislite da smo mi u nasim pocetcima zivota imali svi internet, pristup svim podatcima i da smo bili toliko napredni da analiziramo koji je tim najuspjesniji pa da zbog toga navijamo za njega?![]()
Hvala momci sto nas smatrate toliko naprednima ali nismo, vjerujem da je vecina ovdje zaljubljena u United na prvi pogled, kao i drugi navijaci u svoje timove, a to nam vasi komentari ne mogu oduzeti. United ostaje div kakav je i bio a vi ste danas uzivali u njgovom losem, strasno losem danu i sada se toliko nasladjujete da zanemarujete (ne)uspjehe vesih timova. Bravo za nas, inspiracija smo mnogima....
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Odgovor na pitanje sta je Dzeko ,,specijalno,, uradio je vidio svako ko je gledao utakmicu: zabio 2 gola i 1 asistirao!! Sta treba ,,specijalnije,, neko da uradi? Sto neko u odbrani Utd glupo grijesi nije problem protivnickog napadaca.Sto se tice ,,zicera,, fudbal nije kosarka da postoje ziceri,kada bi se tako lako pogadjalo bili bi rukometni rezultati (iako je ovo blizu togaslani grad je napisao/la:ja neznam jesil ti ogranicen ko balkon il kakve prenose imas al ono je sve samo ne bucanje od Dzeke....sta je to Dzeko napravio specijalno...prvu ga je leskot bukvalno napuco u koljeno a on stoji metar od linije sam ko duhAd0 je napisao/la:To je onaj Dzeko sto vezze nema i cuga po Sarajevu tako rekoše ovi đavolčići*p!p!t@* je napisao/la:
Čuj six and City![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kakvo bucanje kraljuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu EDIN DZEKO
...da ono nije uslo sigurno bi se vrtilo na smijesnom videu....drugi gol je takodze bio sam ko duh a doveden je da valjda daje golove,ili
....osim toga imao je jos 2 katastrofalna promasaja koja su slicna onima koja su NAS BOSANCE kostala odlaska na Euro...covjek placen dvoja kolica para a nemoze nekolko mrtvih zicera da pogodi....on jest Bosanac i naravno da mi je drag al pricat o nekoj strasnoj Dzekinoj igri je smijesno

Znam da je tesko sve ovo svariti nekome ko navija za MUTD,ali tako je...(zar neko stvarno moze navijati za strane klubove koje u zivotu nije vidio uzivo)...
- majestic24
- Kontakt:
Nazalost po vas,to nece biti u mogucnosti jer ovi sadasnji navijaci Uniteda nece dozivjeti da City osvoji nesto.tevezito je napisao/la:Ma nije problem sto se mene tice ne moramo je osvojit jos 40 godina i opet cu navijat za isti klub.Ali mi je neprocjenjivo kad sam vidio u 90 minuti poluprazan stadion Man Uniteda.Otisla podrska ovih iz ostalih gradova i ostali oni pravi navijaci iz grada kojima nisu vazne titule i rezultat vec zele da gledaju svoj klub do kraja utakmice.I ajde jasno mi je nemaju snage pjevati pri rezultatu 1:6 ali dok je bilo 0:1 ja samo cuo navijace Cityja.Sto mi je najzalosnije i mi cemo ako pocnemo osvajat titule dobit te navijace koji samo su tu zbog uspjeha i trofeja.majestic24 je napisao/la:muxmania,nemas ti pojma...a i ti reds mu prilicno dobro pariras.
tevezito....izvini jarane puno sam se zayebo...samo 10 godina. Niste osvojili ligi "samo" 44 godine
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
posto fergijeva izjava nepije vode evo da stavim mourinhovu poslije poraza od barce 5-0
''Jesmo li se osramotili? Ne bih rekao, ali osobno sam doživio najveći poraz u karijeri. Nikada nitko momčad koju vodim nije pobijedio 5-0. No, ovo je poraz koji je lako probaviti, on ne nosi nikakve posljedice. Jasno da smo tužni zbog rezultata, međutim, nema gorčine u ustima.''
''Utakmicu je lako prokomentirati, Barcelona je odigrala najbolje što zna, a mi nismo odigrali ništa. Njihova je pobjeda u potpunosti zaslužena kao i naš poraz.''
''Sve ovo ne znači mnogo. Liga je i dalje izjednačena samo smo mi sada dva boda u zaostatku. Dva, ne dvadeset. Svojim sam nogometašima već rekao da ovo nije kraj prvenstva i da ih ovo ne smije demoralizirati. Moraju sada pokazati karakter. Osobno mi je žao što je sljedeća utakmica tek u subotu, jer bih volio na teren već sutra.''
Mourinho je odmah nakon kraha svojim igračima naredio da pokažu karakter i svladaju Valenciju u sljedećem kolu na svome Santiago Bernabeuu.
''Kad izgubiš s četiri ili pet golova razlike, ne trebaš plakati, nego pokazati želju za treninzima, radom i pobjedom u sljedećoj utakmici'', rekao je bivši trener Porta, Chelseaja i Intera i zaključio:
''Ne trebam biti zabrinut za svoju momčad jer smo dosad igrali fantastično. Na Camp Nouu smo posao odradili vrlo loše, ali u subotu se moramo vratiti na pobjednički put. Danas se više ništa ne može napraviti, ali sutra idemo dalje.''
''Jesmo li se osramotili? Ne bih rekao, ali osobno sam doživio najveći poraz u karijeri. Nikada nitko momčad koju vodim nije pobijedio 5-0. No, ovo je poraz koji je lako probaviti, on ne nosi nikakve posljedice. Jasno da smo tužni zbog rezultata, međutim, nema gorčine u ustima.''
''Utakmicu je lako prokomentirati, Barcelona je odigrala najbolje što zna, a mi nismo odigrali ništa. Njihova je pobjeda u potpunosti zaslužena kao i naš poraz.''
''Sve ovo ne znači mnogo. Liga je i dalje izjednačena samo smo mi sada dva boda u zaostatku. Dva, ne dvadeset. Svojim sam nogometašima već rekao da ovo nije kraj prvenstva i da ih ovo ne smije demoralizirati. Moraju sada pokazati karakter. Osobno mi je žao što je sljedeća utakmica tek u subotu, jer bih volio na teren već sutra.''
Mourinho je odmah nakon kraha svojim igračima naredio da pokažu karakter i svladaju Valenciju u sljedećem kolu na svome Santiago Bernabeuu.
''Kad izgubiš s četiri ili pet golova razlike, ne trebaš plakati, nego pokazati želju za treninzima, radom i pobjedom u sljedećoj utakmici'', rekao je bivši trener Porta, Chelseaja i Intera i zaključio:
''Ne trebam biti zabrinut za svoju momčad jer smo dosad igrali fantastično. Na Camp Nouu smo posao odradili vrlo loše, ali u subotu se moramo vratiti na pobjednički put. Danas se više ništa ne može napraviti, ali sutra idemo dalje.''
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
Ma smiješna priča. Ja se sjećam SP '94 u SAD-u, tad sam imao nepunih 7 godina, pratio sam to cijelo prvenstvo i sad došlo finale Brazil - Italija, igra se nekad u sitne sate, svi zaspali, ja gledam naravno i sad izlazi Anastasia da izvede početni udarac, a meni krivo, pola sata razmišljam o tome jel sad utakmica regularna kad je "neka glupača" u nekakvoj haljinici šutnula loptuJimmy from the hood je napisao/la:Svi mi, manje više, smo tim odabrali kao klinci. Šta sam ja mogao znati kao vrlo mali, ( koji je fudbal eto onako pratio, uz oca, rođake .. ) koji tim ima koliko, i šta je to zapravo trofej. Neki tim ti se svidi na specifičan način i nastojiš ga maksimalno bodriti, koliko god je moguće. Priče o broju trofeja sa tim nemaju veze, osim u slučaju da počneš kao iskusan poznavalac fudbala navijati za neki tim.

Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
HahahahahahahamuXmania je napisao/la:ma či si ti tako pametan, onda me baš čudi što nema navijača Wigana, Boltona, Novare, QPR-a, Leccea, Getafea... nego svi onako slučajno navijamo za United, Juventus, Real, Barcu daj uozbilji se...Rooney88 je napisao/la:Jel` vi fkt mislite da smo mi u nasim pocetcima zivota imali svi internet, pristup svim podatcima i da smo bili toliko napredni da analiziramo koji je tim najuspjesniji pa da zbog toga navijamo za njega?![]()
Hvala momci sto nas smatrate toliko naprednima ali nismo, vjerujem da je vecina ovdje zaljubljena u United na prvi pogled, kao i drugi navijaci u svoje timove, a to nam vasi komentari ne mogu oduzeti. United ostaje div kakav je i bio a vi ste danas uzivali u njgovom losem, strasno losem danu i sada se toliko nasladjujete da zanemarujete (ne)uspjehe vesih timova. Bravo za nas, inspiracija smo mnogima....
Wigan itekako ima svoje navijace, kao i ostali nabrojani u svojim gradovima. Wigan nije bio na TV-u jednom sedmicno kada sam ja kao mali poceo navijati za United, Wigan nije igrao Ligu prvaka pa ga nisu ni prenosili utorkom ili srijdom na BHT-u. Ja sam se zaljubio u United, tako i ostali u isti i nabrojane klubove (tvoje) u nastavku, gledajuci ga na TV-u (izvini sto nisam rodjen bogat pa nisam imao internet, laptop, racunar, Iphone kao vi danas), to mi je bila prva utakmica u zivotu. Dakle slucajna lutrija, da sam pogledao Barcelonu mozda bi sada za njih navijao, Liverpool, Real, Inter, Juve...ipak hvala bogu pa taj dan prenosise United i ja umjesto lopte ispred kuce ostadoh unutra da gledam utakmicu. Valjda si shvatio poentu, ako nisi jbga, lijeci se...
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Mene bome nije stid. Arsenal igra najljepši fudbal na Otoku i po mnogo čemu su poseban klub.
Ne trebaju mi titule, dokle god klub vjeruje u ono što radi ( a radi fudbal).
No, da ne Jdem off:
Ovo nije kraj svijeta i džaba se spama tema. Prečesto je tema Arsenala meta spam majstora pa znam kako je ovde.
Bitna je samo sl. tekma. A ako se ona pobjedi, pa makar i minimalno ,United(ovci) će se moći nadati nečemu ove sezone. Bojim se (ustvari za mene je to poželjno.Da ne lažem, al' tako se kaže.
) da momci mogu pasti u depresiju i onda će se teško izvaditi. Odnosno hoće, al' će pri tome prosuti nekoliko bodova, što može biti pogubno.
A ako se ipak oporave, onda je ovaj poraz samo dobra lekcija i ništa više.

Ne trebaju mi titule, dokle god klub vjeruje u ono što radi ( a radi fudbal).

No, da ne Jdem off:
Ovo nije kraj svijeta i džaba se spama tema. Prečesto je tema Arsenala meta spam majstora pa znam kako je ovde.

Bitna je samo sl. tekma. A ako se ona pobjedi, pa makar i minimalno ,United(ovci) će se moći nadati nečemu ove sezone. Bojim se (ustvari za mene je to poželjno.Da ne lažem, al' tako se kaže.

A ako se ipak oporave, onda je ovaj poraz samo dobra lekcija i ništa više.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
pa logično da ima u svom gradu, al kako baš ni jedno dijete da se zaljubi u Wigan u BiH a i šire, nego uvijek u United?
Pa de živ bio pročitaj šta je čovjek napisao još jednom... nevjerovatno...muXmania je napisao/la:pa logično da ima u svom gradu, al kako baš ni jedno dijete da se zaljubi u Wigan u BiH a i šire, nego uvijek u United?
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
ma koga bolan briga koliko nisu osvojili shvati jedno imaju pare i osvojite ce ligu kad tad bilo to danas sutra ili za 5 godina niko im nemoze parirat.ako se uzdate u taj famozni fair play to mozete okacit macku o rep.majestic24 je napisao/la:muxmania,nemas ti pojma...a i ti reds mu prilicno dobro pariras.
njihov napredak je realnost i neznam sta je tu problem doveli su sjajne provjerene igrace i logicno ponavljam logicno je da ce doc i rezultati da im je jos malo jaceg trenera nebi ni mi a ni chelsea mogli primirisat a ovako je moguce bar ove godine
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
Šta sam pogriješio ?majestic24 je napisao/la:muxmania,nemas ti pojma...a i ti reds mu prilicno dobro pariras.
Znači ukoliko Liverpool više od 20 godina nije osvojio titulu znači da ne trebaju da navijaju više za taj klub ? Da se stide što navijaju za njega ?
Stvarno misliš da će United zauvijek biti najbolji u Engleskoj ? Da će biti nedodirljiv,a da će ostali stagnirati ? Kad tad će i njih stati,kao i Barcu i mnoge druge.

FK Pjetlovi
on govori kako se wigan ne prenosi često što nije istina, svaka se tekma danas prenosi pa pitaj djecu na ulici navijaju li za Wigan, ili eto ako hoćeš Basel on kao igra ligu prvakaHawking je napisao/la:Pa de živ bio pročitaj šta je čovjek napisao još jednom... nevjerovatno...muXmania je napisao/la:pa logično da ima u svom gradu, al kako baš ni jedno dijete da se zaljubi u Wigan u BiH a i šire, nego uvijek u United?
muXmania je napisao/la:on govori kako se wigan ne prenosi često što nije istina, svaka se tekma danas prenosi pa pitaj djecu na ulici navijaju li za Wigan, ili eto ako hoćeš Basel on kao igra ligu prvakaHawking je napisao/la:Pa de živ bio pročitaj šta je čovjek napisao još jednom... nevjerovatno...muXmania je napisao/la:pa logično da ima u svom gradu, al kako baš ni jedno dijete da se zaljubi u Wigan u BiH a i šire, nego uvijek u United?
jel ti to na avataru Natasa BUKVALAC
Thomas Müller - Fußballgott
-
- Kontakt:
Ma bit ćete opet prvaci, šta se sekirate
Koliko ću ovaj put ostati na forumu?
Jest, samo što mi nismo počeli utakmice gledati DANAS nego PRIJE 20 GODINA!!!muXmania je napisao/la:on govori kako se wigan ne prenosi često što nije istina, svaka se tekma danas prenosi pa pitaj djecu na ulici navijaju li za Wigan, ili eto ako hoćeš Basel on kao igra ligu prvakaHawking je napisao/la:Pa de živ bio pročitaj šta je čovjek napisao još jednom... nevjerovatno...muXmania je napisao/la:pa logično da ima u svom gradu, al kako baš ni jedno dijete da se zaljubi u Wigan u BiH a i šire, nego uvijek u United?
Šta me briga šta danas djeca rade...
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
zato ti govorim da pitaš ovu današnju djecu a ne sebe prije dvadeset godina, mada bih zaključio da si ti sad neki 15-togodišnjak po načinu razmišljanja, a prije dvadeset si se mućko u ..
Za tebe je najbolje da ništa ne zaključuješ, jer ovako ljudi opravdano mise da si bot koji šalje riječi koje su odabrane slučajnim izborom iz baze podataka...muXmania je napisao/la:zato ti govorim da pitaš ovu današnju djecu a ne sebe prije dvadeset godina, mada bih zaključio da si ti sad neki 15-togodišnjak po načinu razmišljanja, a prije dvadeset si se mućko u ..
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
@Hawking nemoj se ni truditi dalje, molim te. Pusti ga!
@muXmania
Ne razumijemo se druze, pricamo razlicito a nekako mi se ne da objasnjavati kako i zasto je ko poceo da navija za koga. Sve najbolje ti zelim i hajde da zavrsimo diskusiju, ako hoces imas PP pa nastavi a ovdje necemo vise.

@muXmania
Ne razumijemo se druze, pricamo razlicito a nekako mi se ne da objasnjavati kako i zasto je ko poceo da navija za koga. Sve najbolje ti zelim i hajde da zavrsimo diskusiju, ako hoces imas PP pa nastavi a ovdje necemo vise.

R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
To si sve tačno rekao, još moram dodati daj je Man uth pridobio navijače onon pobjedom u finalu Lige prvaka nad Bayernom, tu su dobili veliki broj fanova, al isto tako i veliki broj onih koji ih mrze.Jimmy from the hood je napisao/la:Svi mi, manje više, smo tim odabrali kao klinci. Šta sam ja mogao znati kao vrlo mali, ( koji je fudbal eto onako pratio, uz oca, rođake .. ) koji tim ima koliko, i šta je to zapravo trofej. Neki tim ti se svidi na specifičan način i nastojiš ga maksimalno bodriti, koliko god je moguće. Priče o broju trofeja sa tim nemaju veze, osim u slučaju da počneš kao iskusan poznavalac fudbala navijati za neki tim.
Generacije koje se sjećaju tog finala znaju o čemu pričam i to se pamti u takvim tekmama se dobijaju fanomi ili gube. To je lahko objasniti kroz primjer Barce ja navijam za nju od kad je Kodro tamo zaigrao, al ova djeca današnja jer pobjeđuje i trenutno je najjača.
A ljubav koja se stvori u trenucima koji su kao oni u tom finalu su vječni, i džaba.
I na kraju ja samo od onih na koje je to finale djelovalo da sad uz Real meni nema mržeg kluba od Man uth.
Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."
M. Selimovic - Tvrdjava
M. Selimovic - Tvrdjava
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.