FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

nime_tm87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nime_tm87 » 23 okt 2011, 20:03

123456 je napisao/la:2. FK Željezničar 11 7 2 2 23 : 9 14 23

3. FK Sarajevo 11 7 2 2 23 : 9 14 23

Evo nas u bobu.Da nismo primili gol iz penala imali bi bolju gol razliku ;)
Sljedece kolo ako Bog da mi slaviju uzimamo e onda derby u Dolini samo da bude lijepo vrijeme mada sumnjam ako i snijeg ne padne..
Hajmo ovu Slaviju uzet pa onda derbi..

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 23 okt 2011, 20:09

Ja izašao malo ranije, penal za Velež nisam ni upratio. Prosječna utakmica naših, golove dali na vrijeme, poklopilo se više stvari, a prvenstveno loš Velež. Drago mi je zbog Adila, Zeba standardno...
Jug je večeras bio očajan, ni jedna se pjesma nije otpjevala kako treba osim na kraju ooo Željezničar šampion. Ne znam kakve podjele postoje, ne znam u čemu je problem, ali tome treba stati u kraj, jer zbog njihovih gluposti Željo u zadnje vrijeme ne dobija podršku koju zaslužuje ! ;)
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

shkembe990
Kontakt:

Post Postao/la shkembe990 » 23 okt 2011, 20:15

hocel bit snimak na vogosci?znali ko koliko je raje bilo?

shkembe990
Kontakt:

Post Postao/la shkembe990 » 23 okt 2011, 20:17

babilonTM je napisao/la:Ja izašao malo ranije, penal za Velež nisam ni upratio. Prosječna utakmica naših, golove dali na vrijeme, poklopilo se više stvari, a prvenstveno loš Velež. Drago mi je zbog Adila, Zeba standardno...
Jug je večeras bio očajan, ni jedna se pjesma nije otpjevala kako treba osim na kraju ooo Željezničar šampion. Ne znam kakve podjele postoje, ne znam u čemu je problem, ali tome treba stati u kraj, jer zbog njihovih gluposti Željo u zadnje vrijeme ne dobija podršku koju zaslužuje ! ;)
koliko je bilo raje po tvojoj procjeni?

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 23 okt 2011, 20:20

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/pl ... ovo-slavio" onclick="window.open(this.href);return false;

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 23 okt 2011, 20:29

slika
8-)

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 23 okt 2011, 20:32

Razbili smo ih sjajna tekma,Adilovic eksplodirao,Zeba briljirao! Na sjeveru su poceli pjevat kao Englezi Edinu samo je bila varijanta Zajko Zebaaaaaa! hahah 8-)
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

gauco
Kontakt:

Post Postao/la gauco » 23 okt 2011, 20:38

Ad0 je napisao/la:Razbili smo ih sjajna tekma,Adilovic eksplodirao,Zeba briljirao! Na sjeveru su poceli pjevat kao Englezi Edinu samo je bila varijanta Zajko Zebaaaaaa! hahah 8-)

Polako, vidjecemo kako ce to ici protiv Pitara.

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 23 okt 2011, 20:38

Ima li snimka na Vogošći večeras? Ne mogu nigdje da nađem njihov program za večeras
Osim - drugo ime za Želju !

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 23 okt 2011, 20:39

rossoner je napisao/la:Ima li snimka na Vogošći večeras? Ne mogu nigdje da nađem njihov program za večeras
neces ga ni naci, :mrgreen: vjerovatno ce biti snimka prati sad nekad Vogoscu

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 23 okt 2011, 20:39

scootyTM87 je napisao/la:
Hawking je napisao/la:Rovčanin dao gol za 4:1, iako je prema sportsportu izašao još u 56. minuti :lol:
Hahah i ja to bas pratim , kontam da napisem al eto ti napisa.

Ulazi: Duraković Dženan
Izlazi: Rovčanin Damir
To je greska rovcanin je tad usao a ovaj izasao
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 23 okt 2011, 20:44

Zajko Zeba pao sa neba... Meni dosadna bila utakmica, još nije bilo navijanja, najjači trenutak - Mirza ( Prljača ) odlazi :mrgreen:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 23 okt 2011, 20:53

jel ovo 11 utakmica bez poraza
NO PYRO NO PARTY

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 23 okt 2011, 20:56

Odlicna tekma,Veleza smo razbili na komade,4 su primili i to im je super sta smo pored toga jos sansi imali.Stvarno lijepo ovako rahat otici iz doline.Guso besposlen,primio ga napokon,Cola odlican malo ga kocio Mirso koji djeluje nespremno i nezainteresovano,najslabiji ponovo,Bogicevic i Vasilic beton,Bogi zamalo opet da zabije ali s linije je skidose,Kvesic odlican,imao sansu za gol,nekoliko sjajnih prodora,super,Svraka rastrcan,djelio lopte cuvao Zebi djale,Patrick imao dva dobra suta,u duelima cvrst igrao se sa Velezovom vezom,Zeba najbolji ponovo,djelio lopte ko na tanjiru,svugdje ga bilo,da je zabio gol bila bi mu ovo najbolja tekma u Želji,Adilovic zabija li zabija,ko Pipo,uvijek gdje treba,syebem se kad skontam da imamo frajera koji lici na spica nakon Lazara i drugih teletabisa,Smajic u prvom onako dobar dao i gol u drugom slab skroz,kasnije usli Drakul,Perica i Selimovic,nisu nista pokazali ustvari jeste Perica sto nece nikad igrat kod Amara u prvoj!

Ovo sve bolje izgleda,nakon slabog pocetka smo se digli strasno pobjeda na Kosevu protiv Olimpika i pobjeda u BL,okrenule stvari u nasu korist.Sad Slavija,hrabro pa sta bude - bice.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 23 okt 2011, 21:44

Hebiga jeste se bili uskukali i kritikovali prije par sedmica a gledaj vas sada drugi na tabeli. Uskoro i prvi :)
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

Seahawks Boy
Kontakt:

Post Postao/la Seahawks Boy » 23 okt 2011, 21:48

husein veličanstveni je napisao/la:Hebiga jeste se bili uskukali i kritikovali prije par sedmica a gledaj vas sada drugi na tabeli. Uskoro i prvi :)

Upravu si. Samo kada se sjetim onih postova i pljuvanja na početku sezone a vidi sad, još malo pa jesenja :mrgreen:
Arsenal FC <3
Željo 1921 <3

Victoria Concordia Crescit !

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 23 okt 2011, 21:53

Boga mi dobar Željo! Mi smo k'o Real , u prvom zabijemo 4 i lagano do kraja :mrgreen:

Ne znam koga da izdvojim, kad kao ekipa zaista igramo odlično, možda da pohvalim Kvesića, koji je jednostavno neprikosnoven, možda trenutno i najbolji lijevi bek lige, lopte nije izgubio, imao par šuteva, jednu priliku u drugom, u odbrani ne prelazan, vidi se da je tehnički potkovan, odmah izbija nema komplikovanja...

Odbrana nam fakat odlično igra, Bogičević i Vasilić su jednostavno ne prelazni...

Samo ovako nastaviti!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 23 okt 2011, 21:56

Meni upada u oči, da mi već evo dvije utakmice igramo u dresovim s kratkim rukavima, ispod kojih su one majice dugih rukava. Zar nismo dobili garnituru dresova s dugim rukavima, majka mu stara. :D

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 23 okt 2011, 21:57

bistrikboy je napisao/la:Odlicna tekma,Veleza smo razbili na komade,4 su primili i to im je super sta smo pored toga jos sansi imali.Stvarno lijepo ovako rahat otici iz doline.Guso besposlen,primio ga napokon,Cola odlican malo ga kocio Mirso koji djeluje nespremno i nezainteresovano,najslabiji ponovo,Bogicevic i Vasilic beton,Bogi zamalo opet da zabije ali s linije je skidose,Kvesic odlican,imao sansu za gol,nekoliko sjajnih prodora,super,Svraka rastrcan,djelio lopte cuvao Zebi djale,Patrick imao dva dobra suta,u duelima cvrst igrao se sa Velezovom vezom,Zeba najbolji ponovo,djelio lopte ko na tanjiru,svugdje ga bilo,da je zabio gol bila bi mu ovo najbolja tekma u Želji,Adilovic zabija li zabija,ko Pipo,uvijek gdje treba,syebem se kad skontam da imamo frajera koji lici na spica nakon Lazara i drugih teletabisa,Smajic u prvom onako dobar dao i gol u drugom slab skroz,kasnije usli Drakul,Perica i Selimovic,nisu nista pokazali ustvari jeste Perica sto nece nikad igrat kod Amara u prvoj!

Ovo sve bolje izgleda,nakon slabog pocetka smo se digli strasno pobjeda na Kosevu protiv Olimpika i pobjeda u BL,okrenule stvari u nasu korist.Sad Slavija,hrabro pa sta bude - bice.
Slazem se 100% za Pericu,taman kad sam se ponadao da bi mogao biti bolji nakon par finih pasova,lik stade ko ukopan umjesto da trci naprijed.istu stvar sam druze pomislio,malo se kasnije vadio,al tanko
Drakul zasluzeno preuzima Ćulumov pehar nakon par startova :lol: :lol: :lol:

p.s.-da mi je gdje Svraku sresti,samo da ga pitam o cemu razmislja tokom utakmice,momak djeluje rastrcan,al u nekim cudnim smjerovima,kad bi nekom fuzijom sastavili njega i besliju imali bi igraca lige definitivno.
ima fizickog potencijala,ali mozga nikako izgleda

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 23 okt 2011, 22:01

Počinje na Vogošći...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 7 gostiju.