Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- marseille_unique
- Kontakt:
Re: FC Manchester United
kakvo uzivanje u propadanju jednog od najmrzih klubova, milina a i barca isto igra;a nerijeseno hahahha
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
a eno i Marseille pobjego iz zone za ispadanje u strasnom Francuskom sampionatu.marseille_unique je napisao/la:kakvo uzivanje u propadanju jednog od najmrzih klubova, milina a i barca isto igra;a nerijeseno hahahha
Stranger in the night. SIDA in the morning!
I mene bi bilo stid vise toliko visiti pored kompjutera i trollovati temu.Zabac je napisao/la:Pored ovakvog genocida mene bi bilo stid osvojiti titulu.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Samo ću jedan post napisati, jer neću da budem provokator.
No Web no win.
No Web no win.
There got to be something for Liverpool big number nine ...
a eto nije me stidDevil je napisao/la:I mene bi bilo stid vise toliko visiti pored kompjutera i trollovati temu.Zabac je napisao/la:Pored ovakvog genocida mene bi bilo stid osvojiti titulu.

Stranger in the night. SIDA in the morning!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Nema veze, zasluzena pobjeda "Gradjana", vratit' ce se Manchester vrlo brzo.. Mislim da City ne moze drzati ovaj tempo do kraja sezone.. GLORY GLORY MAN UNITED
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Čuj propadanju Uniteda jeste smijesni stvarno ste zeleni mozda ima starijih ljudi ali na osnovu vasih komentara ja kao 16- godisnjak koji fudbal prati nekih 12 godina od toga 5,6 s razumom smatram vas kao sto je ovaj Marsejov navijaci koji se predstavlja starijim smatram ga jednim nepromisljenim " zelenim " čovjekom .
Pa čovječe jedan poraz je ništa to bude i prodze . Poraz se desio iskljucivo radi toga sto su primili rani i prvi gol i dobili crveni inače svašta bi bilo i realno bio bi neriješen rezultat ili minimalna pobjeda City-a .
Ali nečemo o tome mora City još Šeikova skupiti oko sebe da uradi ono što je United uradio .-
Ni ja ne volim ovaj klub al treba biti iskren ovo je jedan od največih klubova svijeta TOP 5 sigurno koji igra konstantno dobro i uvijek je u vrhu najače Lige svijeta i uvijek je u vrhu Lige Šampiona .
To City nemože ni sa Šeicima a kamoli bez njih .
Pa čovječe jedan poraz je ništa to bude i prodze . Poraz se desio iskljucivo radi toga sto su primili rani i prvi gol i dobili crveni inače svašta bi bilo i realno bio bi neriješen rezultat ili minimalna pobjeda City-a .
Ali nečemo o tome mora City još Šeikova skupiti oko sebe da uradi ono što je United uradio .-
Ni ja ne volim ovaj klub al treba biti iskren ovo je jedan od največih klubova svijeta TOP 5 sigurno koji igra konstantno dobro i uvijek je u vrhu najače Lige svijeta i uvijek je u vrhu Lige Šampiona .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
- Thunderstruck
- Kontakt:
Normalno da ćemo osvojiti titulu.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
- slani grad
- Kontakt:
samo vas citam...jedne kako svrsavaju na ovu pobjedu placenika a druge koji j.e.b.u igracima NAJTROFEJNIJEG ENGLESKOG KLUBA sve po spisku...samo nastavite...sto se mene licno tice...ja nikog necu popljuvat...u igri je jos 87 bodova i ne kontam o kakvom raspadu je rijec....United je 1000000 puta bio u ovakvim i gorim situacijama pa se na kraju balade dizala kanta...ovi placenici ce sigurno kiksat samo je pitanje kad i gdje....samijas je pokupovao sve zivo a na proljece ocekujem dolazak mesija i ronalda....jer je mancini rekao da mu treba jos pojacanja...UNITED JE PARNI VALJAK KOJI CE DA MELJE U KONTINUITETU...upamtite....ponovo ce prvenstvo odluciti norvici,qpr,wolvsi,everton,totenhem..itd...United je institucija i jedan poraz ga nece oborit....
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Zar ovdje još ima netko tko misli da neće Manchester United usprkos ovome osvojiti titulu?
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Jasno mi je da je većina imala loš dan.Jasno mi je da su odlično zatvorili Nanija i Younga, i time ostavili Rooneya kao jedinu ozbiljnu prijetnju. Jasno mi je poslije onakvog pritiska, iznenadni gol ostavio dubok trag i trebalo je vremena da se vrate u normalu. Jasno mi je da je crveni na početku poluvremena vjerovatno značio grčevitu borbu za bod. Jasno mi je što su poslije postignutog gola pokušali napraviti čudo. Ali nakon četvrog gola onakvo srljanje, nijedan fudbalski stručnjak, analitičar, igrač, p.m. ne može objasniti. Izgubiti 1-4, mnogo boli, ali sigurno ne kao ovo poniženje.
Siguran sam da ćemo se vratiti jači, bolji i odlučniji, onako kako to samo United zna i umije! GGMU!!!
Siguran sam da ćemo se vratiti jači, bolji i odlučniji, onako kako to samo United zna i umije! GGMU!!!
LUHG!
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Ne znam zašto svi odjednom sad traže neki remont ekipe, neke vragove
Ovu utakmicu odlučio je jedan detalj, a sve nakon toga nije relevantno komentarisati. Nema logike tražit neke greške u odbrani i(li) veznom redu kad se igra sa igračem manje. To nisu normalni uslovi (kada igaš sa igračem manje), pogotovo kad je protivnik u ofanzivi prilično jak i kreativan.Mi smo danas pokušali nešto tj. nismo se odmah povukli, ni kod 0-1, ni kod 0-2... Mi smo svakako izgubili bodove, da li rezultatom 1-3 ili 1-6.Možda će 1-6 malo više boljeti, ali isto to dođe. Trebamo gledati naprijed, a City će svakako da zapadne u krizu, kad-tad, tako da se ne brinem.Decembar pa nadalje će biti ključno, ovo je samo "warming up" svakako.5 bodova nije ništa...

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Ja vala tražim već 2 godine da se okanimo Evansa i tražiću to dok ga ne prodamo, neprihvatljivo je da nas taj poluigrač ukopava toliko vremena, za njega više ne smije biti tolerancije. A ostali se moraju probuditi iz zimskog sna, ne može se igrati ovako...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- marseille_unique
- Kontakt:
u pravu si ali to je kontra efekat jednostavno uzivam u njihovom bolu danas, ne mora da znaci da ce propast, ali isto tako moze i to da bude, jbm im sve, uslje najvece, zelim im ispadanje iz lige sto prijeCoDe je napisao/la:Čuj propadanju Uniteda jeste smijesni stvarno ste zeleni mozda ima starijih ljudi ali na osnovu vasih komentara ja kao 16- godisnjak koji fudbal prati nekih 12 godina od toga 5,6 s razumom smatram vas kao sto je ovaj Marsejov navijaci koji se predstavlja starijim smatram ga jednim nepromisljenim " zelenim " čovjekom .
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
Joj ovog Marseilla,ima neke fobije od manchestera,sta mu je..
Ma nema veze,bitno je sljedecih 3,4 utakmice pobijediti i bice onda sve uredu,jedino Everton iduce kolo moze biti malo teže,ali eto vidjecemo,nadam se da ce se igraci iskupiti za ovo danas,cim nema Evansa ocekujem pobjedu.
5 bodova nije puno,jedva cekam Chelsea protiv CItya,uvjeren sam da ce ih Chelsea dobiti,ali prije toga ce igrati sa Liverpoolom,to nisam bas siguran koliko ce biti,ali nadam se Remiju ili pobjedi Liverpoola.
Ma nema veze,bitno je sljedecih 3,4 utakmice pobijediti i bice onda sve uredu,jedino Everton iduce kolo moze biti malo teže,ali eto vidjecemo,nadam se da ce se igraci iskupiti za ovo danas,cim nema Evansa ocekujem pobjedu.
5 bodova nije puno,jedva cekam Chelsea protiv CItya,uvjeren sam da ce ih Chelsea dobiti,ali prije toga ce igrati sa Liverpoolom,to nisam bas siguran koliko ce biti,ali nadam se Remiju ili pobjedi Liverpoola.

- Sexmachineboy
- Kontakt:
Kompleksi dolaze do izražaja. Šta reći, kakvu posluku porati? Uživajte u trenucima kada mi patimo, jer se to rijetko događa. Znamo da smo više svima dosadili, jer se zna ko je najtrofejniji i gazda u Engleskoj (a i šire).
Paćenici!
Paćenici!
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
-
- Kontakt:
Ja očekujem izjavu Evre:
"Baloteli me vrijeđao na rasnoj osnovi."

Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
- hule_barca
- Kontakt:
Iako nisam navijač Man.Utd-a, ne mogu a da ne kažem nešto o ovome Unitedu. Ja sam dosta puta govorio prije da United osvaja Englesku ligu zato što su konstantni, i što se meni činilo da nisu oni toliko dobri koliko su ostali loši. I ove sezone se to pokazuje, onaj tko iskoristi šanse protiv Manchestera lako ga može pobijediti, imamo primjer Liverpoola, koji da je iskoristio jednu od dobrih šansi mogao pobijediti, zatim slučaj Norwich koji je isto tako lako mogao do bod(ov)a, jednostavno Manchester fali dosta stvari, golman je uredu, nemaju boljeg trenutno, odbrana na čelu sa Ferdinandom je kriminalna, za mene on od početka sezone igra kriminalno, Evra više nije ni blizu nekadašnje forme i njegovih prodora i centaršuteva, desna strana se muči sa povredama Rafaela, Smalling nije loš ali previše srlja, po meni Jonesu najbolje prija pozicija desnog beka, barem me je tu oduševio protiv Boltona, Vidić se još traži u ovoj sezoni, ali povrede ga uništiše, Evans jednostavno nije kapacitet za Manchestera, Fergie pokušava da napravi od njega igrača ali on uvijek zakaže kad treba; sredina terena je priča za sebe. Definitivno im treba jedan razbijač i jedan kreativac, jer Anderson slično kao i Evans, Fletcher tu i tamo može na klupu iako je zahvalan igrač kao i Carrick, krila ima previše počevši od Parka, Valencije, Younga, Giggsa koji više sada igra veznjaka i Nania. Sve su to dobri igrači, neki radi tehnike neki radi zalaganja, ali činjenica je da Nani koji jeste odličan fudbaler više igra za sebe, Young se bori i mogao bi opravdati uloženo. Napad, koliko se god činio efikasan, definitivno nije, počevši od Welbecka koji igra u početnih 11 viceprvaka Europe, ne znam da li Fergie pokušava kopirati Barcu po ovom pitanju, ali činjenica je da Welbeck nije dorastao izazovima Manchestera, gdje su Chicharito, Berbatov a i Owen opet u prednosti u odnosu na njega u kvaliteti. Ne znam šta Fergie planira sa Berbatovom kojeg bolje da je prodao PSG-u dok je imao vremena, ali se izgleda pribojavao povreda u napadu budući da je Owen sklon povredama a i Chicharito u posljednje vrijeme. Sve u svemu mislim da je Manchesteru najveći nedostatak sredina terena, ko bi godio otom potom, ali u januaru bi trebao kupiti bar jednog veznjaka 

Mes Que Un Club
Jimmy from the hood je napisao/la:Ja očekujem izjavu Evre:

Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."
M. Selimovic - Tvrdjava
M. Selimovic - Tvrdjava
Najveci problemi su vezni red i ljevi bek, ustvari cijela odbrana, ali Evra je kritican. Problemi su poceli kad je se Cleverley povrijedio. To je bilo protiv Boltona, i to je zadnja dobra utakmica Uniteda. Slucajnost? Ne znam, ali je sigurno da Fletcher i Anderson ne mogu zajedno. Doslo je do toga da zelim Carricka u ekipi. Sto se tice odbrane, Fergie sa mora odlucit za 4 igraca i dat im utakmica da se uigraju sa golmanom, jer ovo je katastrofa. Za Evru na zalost nema alternative, jer Fabio ne moze odigrat 90 minuta, a i nije nista bolji. Ako je Rafael zdrav onda neka on igra desnog bek a Jones/Smalling i Vidic u sredini. Rio je po meni prokockao sve kredite i ne moze vise imat mjesta.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.