Postao/la bistrikboy » 23 okt 2011, 20:56
Odlicna tekma,Veleza smo razbili na komade,4 su primili i to im je super sta smo pored toga jos sansi imali.Stvarno lijepo ovako rahat otici iz doline.Guso besposlen,primio ga napokon,Cola odlican malo ga kocio Mirso koji djeluje nespremno i nezainteresovano,najslabiji ponovo,Bogicevic i Vasilic beton,Bogi zamalo opet da zabije ali s linije je skidose,Kvesic odlican,imao sansu za gol,nekoliko sjajnih prodora,super,Svraka rastrcan,djelio lopte cuvao Zebi djale,Patrick imao dva dobra suta,u duelima cvrst igrao se sa Velezovom vezom,Zeba najbolji ponovo,djelio lopte ko na tanjiru,svugdje ga bilo,da je zabio gol bila bi mu ovo najbolja tekma u Želji,Adilovic zabija li zabija,ko Pipo,uvijek gdje treba,syebem se kad skontam da imamo frajera koji lici na spica nakon Lazara i drugih teletabisa,Smajic u prvom onako dobar dao i gol u drugom slab skroz,kasnije usli Drakul,Perica i Selimovic,nisu nista pokazali ustvari jeste Perica sto nece nikad igrat kod Amara u prvoj!
Ovo sve bolje izgleda,nakon slabog pocetka smo se digli strasno pobjeda na Kosevu protiv Olimpika i pobjeda u BL,okrenule stvari u nasu korist.Sad Slavija,hrabro pa sta bude - bice.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua