Borac: Bravo i hvala Pazarcima
Novi Pazar u svojoj debitantskoj sezoni u Jelen Superligi Srbije pokazuje da su davna prošlost neka vremena kada su posle njihovih utakmica glavna vest bili incidenti. Posle subotičkog Spartaka koji se javno zahvalio navijačima Novog Pazara i klubu na gostoprimstvu, to su isto učinili predstavnici Borca iz Čačka.
Ono što se posebno izdvaja jesto što za vreme cele utakmice nijedan ružan i pogrdan povik nije upućen na račun "zebri". Na kraju je Pazarcima upućena i poruka da im Čačani žele što više uspeha.
FK Novi Pazar
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: FK Novi Pazar
Sunce ti pa sta je ovo.Definitivno sam ocekivao da ste mnogo mnogo kvalitetnija ekipa,ali vidim da sam se prevario i to opasno.Akcije ni za leka,postavka igraca nesta najcudnije sto sam ikada video,ideja u zavrsnici na nivou Kaludjerovica svaka.
Ovakva igra je za druge lige bez ikakvog razmisljanja,ako se misli ostajati u ligi nesta mora da se popravi i to velikom brzinom.

Ovakva igra je za druge lige bez ikakvog razmisljanja,ako se misli ostajati u ligi nesta mora da se popravi i to velikom brzinom.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
- Kontakt:
Ne znam na osnovu cega si to ocekivao kada su uz Metalac najslabija ekipa u ligi sto pokazuje i tabela?Devil je napisao/la:Sunce ti pa sta je ovo.Definitivno sam ocekivao da ste mnogo mnogo kvalitetnija ekipa,ali vidim da sam se prevario i to opasno.Akcije ni za leka,postavka igraca nesta najcudnije sto sam ikada video,ideja u zavrsnici na nivou Kaludjerovica svaka.![]()
![]()
Na osnovu papira,a po papiru su jaci od dosta ekipa.Frantisek Planicka je napisao/la:Ne znam na osnovu cega si to ocekivao kada su uz Metalac najslabija ekipa u ligi sto pokazuje i tabela?Devil je napisao/la:Sunce ti pa sta je ovo.Definitivno sam ocekivao da ste mnogo mnogo kvalitetnija ekipa,ali vidim da sam se prevario i to opasno.Akcije ni za leka,postavka igraca nesta najcudnije sto sam ikada video,ideja u zavrsnici na nivou Kaludjerovica svaka.![]()
![]()

Loše NP igra pravo. Zvijezda truba od ekipe, a vi ni makc.
Ali ste navijali drama! Kaže lik na RTS-u ovo što sada čujete su navijači NP, koji iako malobrojniji u ovim trenucima nadglasavaju navijače CZ.
Ali ste navijali drama! Kaže lik na RTS-u ovo što sada čujete su navijači NP, koji iako malobrojniji u ovim trenucima nadglasavaju navijače CZ.
KO NAM ZLO MISLIO NA ..... NAM VISIO
Stvarno je ta Zvuijezda truba ekipa,samo 0:0 kuci sa Goskom,definitivno ocekivao sam vise od te utakmice.prigoda je napisao/la:Loše NP igra pravo. Zvijezda truba od ekipe, a vi ni makc.
Torcida se cula samo u dva momenta.Kada su zvizdali za minutu cutnje,i kada se pocetkom drugog dela pripremala koreografija i kada su skandirali "Ciganske picke".To je sve bilo od njih da su nadjacali Delije,

E OVO VISE PRELAZI GRANICE,OD SADA BRISEM SVE STO IMA VEZE SA NAVIJANJEM,JER OCIGLEDNO BLAGE VEZE NEMATE !!!
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Ti si bio dobar čovjek prije i pisao si realne postove ali vidi se da kad se piše o Zvezdi i Delijama nečeš da priznaš pa svi koji su gledali tu utakmicu mogli su primjetiti da su vas momci pobijedili na tribinama .Devil je napisao/la:Stvarno je ta Zvuijezda truba ekipa,samo 0:0 kuci sa Goskom,definitivno ocekivao sam vise od te utakmice.prigoda je napisao/la:Loše NP igra pravo. Zvijezda truba od ekipe, a vi ni makc.
Torcida se cula samo u dva momenta.Kada su zvizdali za minutu cutnje,i kada se pocetkom drugog dela pripremala koreografija i kada su skandirali "Ciganske picke".To je sve bilo od njih da su nadjacali Delije,
Stvarno

Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Izvini, moja greška, Crvena Zvezda je truba od ekipe. Partizan će opet biti prvak u JSL, to je već svima jasno.Devil je napisao/la:Stvarno je ta Zvuijezda truba ekipa,samo 0:0 kuci sa Goskom,definitivno ocekivao sam vise od te utakmice.prigoda je napisao/la:Loše NP igra pravo. Zvijezda truba od ekipe, a vi ni makc.
Ne znam što se pališ đavole, gledao sam na RTS, u više navrata su se baš pravo čuli, ono grmilo drama, bilo mi je čudno pored tolikog broja cigana da se čuju ali tako je bilo!
Je li imas vremena da nastavimo na PP,da te poducim nekim stvarima,ne znam ni sto mi je to obaveza,ali eto cisto onako,da se ne osecas zapostavljenim u drustvu kada se prica o navijanju.Ako imas vremena i ako zelis samo posalji PP,ja vremena imam na pretek veceras.CoDe je napisao/la:Ti si bio dobar čovjek prije i pisao si realne postove ali vidi se da kad se piše o Zvezdi i Delijama nečeš da priznaš pa svi koji su gledali tu utakmicu mogli su primjetiti da su vas momci pobijedili na tribinama .Devil je napisao/la:Stvarno je ta Zvuijezda truba ekipa,samo 0:0 kuci sa Goskom,definitivno ocekivao sam vise od te utakmice.prigoda je napisao/la:Loše NP igra pravo. Zvijezda truba od ekipe, a vi ni makc.
Stvarno
Znam da je jasno svima da ce Partizan biti novi prvak i meni je.prigoda je napisao/la:Izvini, moja greška, Crvena Zvezda je truba od ekipe. Partizan će opet biti prvak u JSL, to je već svima jasno.Devil je napisao/la:Stvarno je ta Zvuijezda truba ekipa,samo 0:0 kuci sa Goskom,definitivno ocekivao sam vise od te utakmice.prigoda je napisao/la:Loše NP igra pravo. Zvijezda truba od ekipe, a vi ni makc.
Ne znam što se pališ đavole, gledao sam na RTS, u više navrata su se baš pravo čuli, ono grmilo drama, bilo mi je čudno pored tolikog broja cigana da se čuju ali tako je bilo!

Salim se,bice ovo zanimljiva sezona do kraja ako ovako nastave veciti igrati Vosa bi mogla da im se priblizi i da zapreti,ali kao i obicno ocekujem da sve ostane na pretnji.
Dalje jos ovo da ti kazem,RTS,i svaka ostala TV kuca mikrofone i kamere stavlja koliko god moze prema juznoj tribini upravo zbog onakvih stvari kao sinoc,petarde,baklje,dimovi i ostalo.Gledao sam i ja snimak na RTS-u i ti si verovatno to primetio da su kamere 2 i 3 bile totalno van prenosa vecinu drugog dela jer je konstanto bio pojas dima i magle ispred njih.Na osnovu TV-a nikako se ne moze proceniti glasnoca neke grupe.Pogledaj taj gore klip navijanja sto neko postavi,postavio sam i ja na temi CZV,i premotaj na deo kada krece koreografija pocetkom drugog poluvremena,kada se snima sa jugozapada i bice ti neke stvari jasnije.

Ama pojma nemam gdje su bile kamere niti me zanima. Činjenica je da 800-1000 TS ne može nadglasati 10000 DS, ali da su se čuli čuli su se to moraš priznati. Ako si gledao snimak onda si ih i čuo a čuo si da to konstatuje i komentator i da ih hvali da daju dobru podršku svom klubu. To što ti, očigledno, imaš nešto protiv njih je druga stvar.
Ma Partizan je prvak, nekako zrelije djeluju od vas!
P.S. Zar se smiju klipovi navijanja postavljti?

Joj popravi mi dan keve mi.prigoda je napisao/la:Ama pojma nemam gdje su bile kamere niti me zanima. Činjenica je da 800-1000 TS ne može nadglasati 10000 DS, ali da su se čuli čuli su se to moraš priznati. Ako si gledao snimak onda si ih i čuo a čuo si da to konstatuje i komentator i da ih hvali da daju dobru podršku svom klubu. To što ti, očigledno, imaš nešto protiv njih je druga stvar.

Uzivamo Krivokapica kao relevantnog faktora.

Aj' dobro neka bude,ja se odjavljujem.

Culi su se ponekad, zasto to ne priznati. Ali culi su se uglavnom sa njihovim uzvikivanjem "Pazar!!!" ili nesto slicno za vrijeme neke mirnije pjesme ili pauze Delija.prigoda je napisao/la:Ama pojma nemam gdje su bile kamere niti me zanima. Činjenica je da 800-1000 TS ne može nadglasati 10000 DS, ali da su se čuli čuli su se to moraš priznati. Ako si gledao snimak onda si ih i čuo a čuo si da to konstatuje i komentator i da ih hvali da daju dobru podršku svom klubu. To što ti, očigledno, imaš nešto protiv njih je druga stvar.
Uostalom, sinoc je navijanje bilo poprilicno lose, svi kazu da ne pamte losije izdanje Severa (to je sto se tice pjevanja; koreografije, bakljada, transparenti su bili vrhunski).
Takodje uzvici "Ubij Srbina", "Kosovo je pored Srbijie", zvizdanje na minutu cutnje su se itekako culi, da se to culo od Delija zakljucali bi stadion na godinu dana. Zasto se radi na tome da se od Pazaraca naprave nekakve zrtve, ja stvarno ne znam, ali je ocigledno da oni to nisu.
Sto se tice same ekipe, djeluju za nijansu bolje nego na pocetku, ali jos uvijek je to jako lose, mislim da nece izboriti Evropu koju su najavljivali.

To za Partizan ne bih komentarisao stvarno.

Respect za bracu iz Pazara gledo sam na faceu onaj video kad busevi krecu iz Pazara i
samo naprijed

Šejtani Cazin 1999 !
Rekao sam neću kriti, Krajina će mi život biti -.-
Rekao sam neću kriti, Krajina će mi život biti -.-
Samo mi nije jasno kako na temi Pazara poceste raspravu o buducem prvaku. A ekipa iz Raske je pravo slaba. Imaju dobrih igraca, ali nemaju igru, tim i iskustvo!
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Znači Devil opet laže!braoolyo je napisao/la:Culi su se ponekad, zasto to ne priznati.prigoda je napisao/la:Ama pojma nemam gdje su bile kamere niti me zanima. Činjenica je da 800-1000 TS ne može nadglasati 10000 DS, ali da su se čuli čuli su se to moraš priznati. Ako si gledao snimak onda si ih i čuo a čuo si da to konstatuje i komentator i da ih hvali da daju dobru podršku svom klubu. To što ti, očigledno, imaš nešto protiv njih je druga stvar.
Ne, Devil je rekao da se mozda tako ucinilo zato sto su mikrofoni blizi njihovoj tribini i da se na osnovu video snimka ne moze procijeniti.
Nego sta,pa kada sam ja govorio istinu.Armaaa je napisao/la:Znači Devil opet laže!braoolyo je napisao/la:Culi su se ponekad, zasto to ne priznati.prigoda je napisao/la:Ama pojma nemam gdje su bile kamere niti me zanima. Činjenica je da 800-1000 TS ne može nadglasati 10000 DS, ali da su se čuli čuli su se to moraš priznati. Ako si gledao snimak onda si ih i čuo a čuo si da to konstatuje i komentator i da ih hvali da daju dobru podršku svom klubu. To što ti, očigledno, imaš nešto protiv njih je druga stvar.

Ma kakav grb,to su ratne zastave ABiH,bar su tako pričali ..znaš već koji,sad se nešto ušutaše.samo_lijevo je napisao/la:
grb Kotromanjica kojeg svojataju i bosanci i srbi.Necu dalje da pisem da ne bi bilo rasprave.

it's football day
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.