deno_TM87 je napisao/la:
za danas tri listica "jedan sigurni" na marku četrest i dva na po` marke da se isproba sta
Inter M. - Chievo 1
QPR - Chelsea 2 Westerlo - Anderlecht pik 2
Željeznicar - Velez 1
PSG - Dijon 1
Panionios - Olympiakos pik 2
Vitesse - PSV pik 2
Atletico M. - Mallorca 1
Kvota 19.25 Uplata 1.40 Dobitak 27.00
Arsenal - Stoke 1
Villarreal - Levante 1 Cagliari - Napoli pik 2 AZ Alkmaar - Roda 1 Eintracht F. - Dusiburg 1
Braga - Feirense 1
Dinamo B. - Brasov 1
FC Zurich - FC Basel Oba daju gol
Kvota 48.80 Uplata 0.50 Dobitak 24.25
Man.UTD - Man.City 1X
Hannover - Bayern M. 2 ( al` imam neki osjecaj da ce me sjebati )
Standard L. - Waregem 1 Olimpic - Slavija zbir golova X=3 1 Udinese - Novara 1 Mura - Maribor 2
Senica - Slovan B. ( slucajno odigrao, umjesto Celtic 1 odigram Slovan 2 )
Fenerbahche - Samsunspor 1
Yebem ti hljeb, ne možeš da si Bog pogoditi ništa.
Chelsea, Atletico Madrid, Bayern, Young Boys,...
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
afa97 je napisao/la:Hajmo iskreno, koliko vas je popadalo na Unitedu?
Ja na dva listica...Ali nije mi krivo jer je Dzeko zabio,a i nije velik ulog...
i ja sam na dva i to dao sam svega 7KM danas i plus navijac sam manutd i sta mislite kako mi je ako iko ima za sutra kakvu dobru prognozu pomagajte ako boga znate
EsoKimba je napisao/la:ljudi imal iko da je danas dobio?
Ja dobio pritisak, mogu centrali valjati.
U meni nikad' manje krvi, a više šećera nije bilo.
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
deno_TM87 je napisao/la:po meni poklon kvota u Lutriji
Olimpic - Slavija zbroj golova 3 ili manje 2.30 ? Olimpic slab na svom terenu malo postizu golova, dok je slavija najlosija gostujuca ekipa rijetko kad daju gol..ocekujem 1-0 ili 2-0 ma Olimpic
al` me sjebase Chelsea,Bayern,Atletico...pa da ne nabrajam..ko je danas dobio svaka mu dala
deno_TM87 je napisao/la:po meni poklon kvota u Lutriji
Olimpic - Slavija zbroj golova 3 ili manje 2.30 ? Olimpic slab na svom terenu malo postizu golova, dok je slavija najlosija gostujuca ekipa rijetko kad daju gol..ocekujem 1-0 ili 2-0 ma Olimpic
al` me sjebase Chelsea,Bayern,Atletico...pa da ne nabrajam..ko je danas dobio svaka mu dala
Svaka mi dala
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
Sto bi rekao Mile
[youtube][/youtube]
Mrtvi Bajern,dabogda.dabogda....
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
pintol_TM87 je napisao/la:6 TIP DANA:
Ranheim vs Randberg
zbroj golova 3+ a moze i 4+...a vrijedi probati danas norvesku drugu sve tekme 3+ na neki sistem... http://www.betexplorer.com/soccer/norwa ... id=6733155" onclick="window.open(this.href);return false;
Pogodjeno i nadam se da me neko poslusao i odigrao čitavu norvesku drugu ligu zbroj golova 3+ jer bii dobio...uostalom provjerite sami sta se desilo u norveskoj drugoj ligi...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!