Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
ko nakon ove utakmice kaže da evans i ferdinand imaju mjesta u prvom timu neka malo ohladi od televizije i foruma pa neka razmisli u kakvoj je zabludi bio
http://www.stretfordend.co.uk/menu.html
http://www.statto.com/football/stats/england/premier-league/all-time-table/pl-years
http://www.statto.com/football/stats/england/premier-league/all-time-table/pl-years
Zezancije ce uvijek biti, pogotovo kad sa 6-1 (i to kod kuce) izgubi jedan veliki klub kao sto je United. Ne znam ko bi se mogao suzdrzati da ne ostavi neki komentar "Six and City" ili "Champ1-6ns" i slicno.
Ja ne vidim nista lose u tome. Vazno je da nema uvreda a zezancije je bilo i bice.
City je nadigrao United, u svakom pogledu. Najgore je sto je United poslije 1:3 mislio da moze nesto izvuci i ostavili su dovoljno prostora jednom od najskupljih napada Evrope. Ovi to iskoristili a da je bilo vise srece u zavrsnici, bilo bi mozda i 1:10.
STRASNO!
Ja ne vidim nista lose u tome. Vazno je da nema uvreda a zezancije je bilo i bice.
City je nadigrao United, u svakom pogledu. Najgore je sto je United poslije 1:3 mislio da moze nesto izvuci i ostavili su dovoljno prostora jednom od najskupljih napada Evrope. Ovi to iskoristili a da je bilo vise srece u zavrsnici, bilo bi mozda i 1:10.
STRASNO!

Zadnja izmjena: SamoZeljo, dana/u 23 okt 2011, 18:24, ukupno mijenjano 1 put.
Ne znam na osnovu cega je Evans zaigrao ispred Jonesa. Nevjerovatno. Ferguson 2 godine forsira tog covjeka iako nas je kostao bezbroj golova i bodova.ja.neron je napisao/la:ko nakon ove utakmice kaže da evans i ferdinand imaju mjesta u prvom timu neka malo ohladi od televizije i foruma pa neka razmisli u kakvoj je zabludi bio
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
@Cartman,
Ti onda ne poznaješ dobro bosanski narod. Mi uživamo u tome da bocnemo nekoga. To što je on, gle slučajnosti, zabio tvom Manchesteru 2 gola i onako se ponio, ne čini ga seljakom.
Vjerujem da to ne bi mislio da je onako reagov'o protiv Francuske.
Da zaključimo raspravu. Manchester zasluženo izgubio, Džeko nije seljak, a Žabac i ostali će se ispuhati, a poslije ćemo sav spam obrisati. Ništa se ne brinite, yebem mu miša. Dobro, lažem. Trebate se zabrinuti za formu defanzivaca (mor'o sam zbog Evre koji mi je donio -2 boda na Fantasy-ju).
Ti onda ne poznaješ dobro bosanski narod. Mi uživamo u tome da bocnemo nekoga. To što je on, gle slučajnosti, zabio tvom Manchesteru 2 gola i onako se ponio, ne čini ga seljakom.

Da zaključimo raspravu. Manchester zasluženo izgubio, Džeko nije seljak, a Žabac i ostali će se ispuhati, a poslije ćemo sav spam obrisati. Ništa se ne brinite, yebem mu miša. Dobro, lažem. Trebate se zabrinuti za formu defanzivaca (mor'o sam zbog Evre koji mi je donio -2 boda na Fantasy-ju).

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
E i ti ko kakav početnikMonolog je napisao/la:@Cartman,
Ti onda ne poznaješ dobro bosanski narod. Mi uživamo u tome da bocnemo nekoga. To što je on, gle slučajnosti, zabio tvom Manchesteru 2 gola i onako se ponio, ne čini ga seljakom.Vjerujem da to ne bi mislio da je onako reagov'o protiv Francuske.
![]()

Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Monolog je napisao/la:@Cartman,
Ti onda ne poznaješ dobro bosanski narod. Mi uživamo u tome da bocnemo nekoga. To što je on, gle slučajnosti, zabio tvom Manchesteru 2 gola i onako se ponio, ne čini ga seljakom.Vjerujem da to ne bi mislio da je onako reagov'o protiv Francuske.
![]()

Eto Njukastla na 1 bod zaostatka

Ma nema veze sto provociraju, samo bi bilo bolje da (pojedinci) imaju makar malo stila,.. Da se i mi sto imamo malo vece kriterije za humor mozemo nasmijati

A sto se tice Dzeke dobro si rek'o,.. Ne bi se ni pocesali da je im'o priliku Francuzima pokazati 4-5 prstiju. Bio bi heroj i patriJota

Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
On jest seljak prve klase, i to je pokazao jos u Wolfsburgu. Nema veze sa Cityem.Monolog je napisao/la:@Cartman,
![]()
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Izvinjavam se moderacijo...Monolog je napisao/la:@Cartman,
![]()
Ali obrazlozi mi gdje ja to ne smijem iznjeti svoja vidjenja utakmice?
Gdje ja to ne smijem napisati da ih je City unistio ?
Gdje ne smijem napisati da su igraci Uniteda Cirksanti i gabori ?
na temi Barcelone se redovno pisu takve stvari pa ?
Nikoga ne vrijedzam vec iznosim svoje misljenje.To sto nekome trenutno ne odgovara,Boze moj.
Ne odgovara ni meni sto sam pao na kladionici ali....
Stranger in the night. SIDA in the morning!
Prije svega nikakvu provokaciju necu uputit iako su pojedini ovdje zasluzili jer se uvijek nasladjuju na nasoj temi kad odigramo lose.Utakmica do crvenog kartona je bila izjednacena.Ono sto je problem bio za vas je losa igra Nanija koji nije mogao nista protiv Clichyja kao I Young protiv Richardsa.I da niste pokusali igrat otvoreno i sa igracem manje bilo bi 1:3 i kraj price.I stvarno ne znam sta je sa ovim Ferdinandom u zadnje vrijeme lik je izgubljen.Nista naravno nije gotovo u prvenstvu vi i dalje igrate najbolje utakmice protiv manjih klubova i i dalje ste kandidati za naslov.Eto bez provokacija a znam sta bi vi uradili da smo mi ovako izgubili.Cast pojedincima.Pozz i sretno.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
@Komšija (
),
Ma jbg, kontam da će makar nekad asistirati i sačuvati mrežu.
Ne očekujem da bude učesnik u Nadalovom porazu od Đokovića.
@Valencia,
Ako ništa, makar će ti poraz Bayerna dobro doći.
A, siguran sam i ja da nikome ne bi smetalo da je protiv Francuza bio raspoložen za šprdanciju. No, to smo ti mi, poznati pod nadimkom dvostruki standardi.
@Žabac,
Gdje sam napis'o da nemaš pravo iznijet vlastito mišljenje? Nemoj molim te shvaćati onako kako tebi odgovara.
Zna se šta je spam, a tome te ne moram ja učiti, zar ne? A da ne govorim o onome "kar'na" or sth. like that.
Vjerovatno je i to veoma konstruktivno, jelde.
Majke mi, svi su ovdje ugroženi, a to znači samo jedno - moderacija radi dobar posao.
Odoh sad i ja malo pogledati pad Bayerna. Dugo se isti nije dogodio, a danas su rezultati za poželjeti (ako si vlasnik kladionice).
Izvinjavam se za spam onima koji su željeli čitati isključivo o utakmici. Ne brinite, sve će večeras biti očišćeno (ako ne budem izletio na par piva).

Ma jbg, kontam da će makar nekad asistirati i sačuvati mrežu.

@Valencia,
Ako ništa, makar će ti poraz Bayerna dobro doći.

@Žabac,
Gdje sam napis'o da nemaš pravo iznijet vlastito mišljenje? Nemoj molim te shvaćati onako kako tebi odgovara.

Odoh sad i ja malo pogledati pad Bayerna. Dugo se isti nije dogodio, a danas su rezultati za poželjeti (ako si vlasnik kladionice).

Izvinjavam se za spam onima koji su željeli čitati isključivo o utakmici. Ne brinite, sve će večeras biti očišćeno (ako ne budem izletio na par piva).

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
jel isto kad ja napisem da je United KARNA il kad on meni kaze da sam idiot ?Monolog je napisao/la:@Komšija (),
Ma jbg, kontam da će makar nekad asistirati i sačuvati mrežu.Ne očekujem da bude učesnik u Nadalovom porazu od Đokovića.
![]()
@Valencia,
Ako ništa, makar će ti poraz Bayerna dobro doći.A, siguran sam i ja da nikome ne bi smetalo da je protiv Francuza bio raspoložen za šprdanciju. No, to smo ti mi, poznati pod nadimkom dvostruki standardi.
@Žabac,
Gdje sam napis'o da nemaš pravo iznijet vlastito mišljenje? Nemoj molim te shvaćati onako kako tebi odgovara.Zna se šta je spam, a tome te ne moram ja učiti, zar ne? A da ne govorim o onome "kar'na" or sth. like that.
Vjerovatno je i to veoma konstruktivno, jelde.
Majke mi, svi su ovdje ugroženi, a to znači samo jedno - moderacija radi dobar posao.
Odoh sad i ja malo pogledati pad Bayerna. Dugo se isti nije dogodio, a danas su rezultati za poželjeti (ako si vlasnik kladionice).![]()
To sto sam rekao da je United KARNA a neko se pronasao u tome , njegova stvar.Nikoga vrijdzao nisam.
O Spamu ne bih govorio pogledaj koliko prosjecno i ukupno postova imam ja a pogledaj onda 90% ostatka foruma.
ma ljudi su iskoristili ponudjeno kao mi protiv arsenala i arsenal je igrao isto rez 5-1 oni napadaju itd itd....
lekcija koju cemo dugo pamtit i koja ce donijet vise dobra nego zla u to sam siguran e sad otpisivat sve igrace uniteda kao sto pojedinci to rade nije uredu. zabrinjavajuci je bio pristup drugom poluvremenu utakmice prvo je donijelo ujednacenu igru i gol balotelija koji je poremetio planove. postupak evansa netreba komentarisat al pristup uniteda nakon toga je zabrinjavajuci nije zbog igraca manje znalo se i prije to desavat vec nesto nije stimalo u glavama ovih nasih igraca.
volio sam bit na trenutak u svlacionici uniteda da vidim kako funkcionise taj famozni fen od fergusona i pretpostavljam da ce sutra fergi donijet mnostvo medicinski lopti na trening onako cisto da se zna kakav pristup netreba bit
lekcija koju cemo dugo pamtit i koja ce donijet vise dobra nego zla u to sam siguran e sad otpisivat sve igrace uniteda kao sto pojedinci to rade nije uredu. zabrinjavajuci je bio pristup drugom poluvremenu utakmice prvo je donijelo ujednacenu igru i gol balotelija koji je poremetio planove. postupak evansa netreba komentarisat al pristup uniteda nakon toga je zabrinjavajuci nije zbog igraca manje znalo se i prije to desavat vec nesto nije stimalo u glavama ovih nasih igraca.
volio sam bit na trenutak u svlacionici uniteda da vidim kako funkcionise taj famozni fen od fergusona i pretpostavljam da ce sutra fergi donijet mnostvo medicinski lopti na trening onako cisto da se zna kakav pristup netreba bit
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
VALENCIA, sjecas li se nase diskusije s pocetka sezone?

When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
[youtube][/youtube]
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
svaka časttevezito je napisao/la:Prije svega nikakvu provokaciju necu uputit iako su pojedini ovdje zasluzili jer se uvijek nasladjuju na nasoj temi kad odigramo lose.Utakmica do crvenog kartona je bila izjednacena.Ono sto je problem bio za vas je losa igra Nanija koji nije mogao nista protiv Clichyja kao I Young protiv Richardsa.I da niste pokusali igrat otvoreno i sa igracem manje bilo bi 1:3 i kraj price.I stvarno ne znam sta je sa ovim Ferdinandom u zadnje vrijeme lik je izgubljen.Nista naravno nije gotovo u prvenstvu vi i dalje igrate najbolje utakmice protiv manjih klubova i i dalje ste kandidati za naslov.Eto bez provokacija a znam sta bi vi uradili da smo mi ovako izgubili.Cast pojedincima.Pozz i sretno.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Vala i vi pretjerujete.
Odjednom ne valja skoro nijedan igrač u ekipi... Danas se desila katastrofa isključivo zbog greške Evansa (nepromišljene).Nije mi jasno kako on ima mjesta u ekipi Uniteda ali mislim da ako ovako nastavi neće ni on dugo.
United je kontrolisao utakmicu do tog crvenog,istina nisu imali neke prave šanse ali City se branio dobar dio prvog poluvremena.Young i Nani su danas skroz zakazali i to je možda i glavni razlog ovog debakla.Bez pravih prodora i bez upotrebljivih centaršuteva u sredinu.Welbeck je također razočarao.Igrao je dosta dobro do sada ali danas u skladu sa većinom ekipe dosta loša partija.Mislim da on nikako nije dobar partner za Rooneya u napadu.
Sve u svemu City je prije svega zahvaljujući indisponiranom Unitedu slavio uvjerljivo.Ne umanjujem pobjedu Citya ali moralo se i to desiti da United bude poražen jer su se provlačili počevši od Chelsea pa sve mečeve do Citya.U tim duelima sve ekipe su im napravili po nekoliko dobrih šansi (samo nisam siguran sa Galatiem u LP jer nisam gledao taj meč) ali se United rutinski provlačio i uzimao bod/ove.Ipak i dalje smatram da je United uz Chelsea glavni kandidat za titulu i poprilično sam uvjeren da će ove 2 ekipe završiti na prve dvije pozicije.

Odjednom ne valja skoro nijedan igrač u ekipi... Danas se desila katastrofa isključivo zbog greške Evansa (nepromišljene).Nije mi jasno kako on ima mjesta u ekipi Uniteda ali mislim da ako ovako nastavi neće ni on dugo.
United je kontrolisao utakmicu do tog crvenog,istina nisu imali neke prave šanse ali City se branio dobar dio prvog poluvremena.Young i Nani su danas skroz zakazali i to je možda i glavni razlog ovog debakla.Bez pravih prodora i bez upotrebljivih centaršuteva u sredinu.Welbeck je također razočarao.Igrao je dosta dobro do sada ali danas u skladu sa većinom ekipe dosta loša partija.Mislim da on nikako nije dobar partner za Rooneya u napadu.
Sve u svemu City je prije svega zahvaljujući indisponiranom Unitedu slavio uvjerljivo.Ne umanjujem pobjedu Citya ali moralo se i to desiti da United bude poražen jer su se provlačili počevši od Chelsea pa sve mečeve do Citya.U tim duelima sve ekipe su im napravili po nekoliko dobrih šansi (samo nisam siguran sa Galatiem u LP jer nisam gledao taj meč) ali se United rutinski provlačio i uzimao bod/ove.Ipak i dalje smatram da je United uz Chelsea glavni kandidat za titulu i poprilično sam uvjeren da će ove 2 ekipe završiti na prve dvije pozicije.
FK Pjetlovi
Izjava trenera:
- Ovo je naš i moj najgori dan u životu, čak i kao igrač nisam gubio 6-1. Ne mogu pogledati u rezultat utakmice. Prvi gol nas je iznenadio, a isključenje Evansa dotuklo. Nastavili smo napadati i kod 4-1 što je bilo suludo, ovo je jednostavno bio jedan vrlo težak dan za nas - koji se ne može načuditi greškama obrane.
- Mi nismo prestajali napadati, a oni su stalno išli u kontre s igračem viška, to što smo igrali bila je ludost. Nisam očekivao od iskusnih igrača poput Ferdinanda i Evre da će tako srljati naprijed bez imalo zdravog razuma. Opet moram reći – imali smo vrlo loš dan, cijela momčad – smatra Ferguson koji i dalje vjeruje u svoju momčad.
Iako poraz od gradskog rivala posebno peče Ferguson želi što prije zaboraviti današnji dan i vratiti se pobjedama.
- Vratit ćemo se opet na vrh. Do siječnja će sve biti u redu. Igrali smo sa svim protivnicima iz gornjeg dijela ljestvica, a oni još mnogi moraju igrati međusobno što je vrlo važno. Ovaj rezultat koji nas je osramotio je za nas sjajna motivacija da se svi skupa pokrenemo i zaigramo bolje. Ipak, ova gol-razlika koju ima Manchester City (+26, op.a.) nije mala. Ona često odlučuje i puno puta nam je išla u prilog i zato sam zabrinut zbog visokog poraza – optimističan je Ferguson.
United i njihov trener žele što prije ostaviti ovaj dan iza sebe. Još od 30-tih godina vragovi' nisu pretrpili toliko težak poraz. Tada ih je Huddersfield, kao danas potukao sa šest 'komada', samo što je u toj utakmici na strani Uniteda ostala nula na semaforu.
24 h hr.
- Ovo je naš i moj najgori dan u životu, čak i kao igrač nisam gubio 6-1. Ne mogu pogledati u rezultat utakmice. Prvi gol nas je iznenadio, a isključenje Evansa dotuklo. Nastavili smo napadati i kod 4-1 što je bilo suludo, ovo je jednostavno bio jedan vrlo težak dan za nas - koji se ne može načuditi greškama obrane.
- Mi nismo prestajali napadati, a oni su stalno išli u kontre s igračem viška, to što smo igrali bila je ludost. Nisam očekivao od iskusnih igrača poput Ferdinanda i Evre da će tako srljati naprijed bez imalo zdravog razuma. Opet moram reći – imali smo vrlo loš dan, cijela momčad – smatra Ferguson koji i dalje vjeruje u svoju momčad.
Iako poraz od gradskog rivala posebno peče Ferguson želi što prije zaboraviti današnji dan i vratiti se pobjedama.
- Vratit ćemo se opet na vrh. Do siječnja će sve biti u redu. Igrali smo sa svim protivnicima iz gornjeg dijela ljestvica, a oni još mnogi moraju igrati međusobno što je vrlo važno. Ovaj rezultat koji nas je osramotio je za nas sjajna motivacija da se svi skupa pokrenemo i zaigramo bolje. Ipak, ova gol-razlika koju ima Manchester City (+26, op.a.) nije mala. Ona često odlučuje i puno puta nam je išla u prilog i zato sam zabrinut zbog visokog poraza – optimističan je Ferguson.
United i njihov trener žele što prije ostaviti ovaj dan iza sebe. Još od 30-tih godina vragovi' nisu pretrpili toliko težak poraz. Tada ih je Huddersfield, kao danas potukao sa šest 'komada', samo što je u toj utakmici na strani Uniteda ostala nula na semaforu.
24 h hr.
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
Pored ovakvog genocida mene bi bilo stid osvojiti titulu.
Zar jos neko u to vjeruje? Ja sam siguran da na ljeto slijedi veliki remont ekipe. Bek, vezni, prica se o spicu a ne bi me cudilo da SAF dovede i jos jednog stopera. Jones-u je mozda najbolje na beku a Rio nije sto je nekad bio, Vida ima problema sa povredama tako da me nebi cudilo da SAF krene i po stopera na ljeto. Neki igraci ce sigurno i napustiti klub tako da bi se mogao ocekivati buran ljetni prelazni rok u Unitedu. Rano je o tome pricati, prerano ali nekako imam osjecaj da ce se bas to i desiti, do sada me nije varao bar sto se prelaznih rokova tice.Zabac je napisao/la:Pored ovakvog genocida mene bi bilo stid osvojiti titulu.
Titula je jos moguca ali ne znam zaista kako ce se ekipa oporaviti nakon ovakvog debakla. Da, slijedi nam niz "laksih" meceva ali ostaje nam da vidimo moze li Ferguson iz ovoga dici momke i vratiti im samopouzdanje koje je sasvim sigurno drasticno poljuljano.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.