FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ja bi više rekao daboga se nikome ne desio takav sudija kao što je nama u Premijer ligi. Goreg i mržeg sudije ali i čovjeka od "ćele" Dominkovića, BiH nije vidjela. Njegova arbitraža više liči na koncentracioni logor nego na igru. Što mu dalje bila kuća to bolje...Bianconeri1988 je napisao/la:Ovaj Dominiković je naš čovjek! Pobjeda me ne brine![]()

Saban Pehilj postigao dva gola za Krajisnik u finisu susreta u 90. i 91 i tako donio pobjedu kladusanima. prethodno jedinstvo vodilo 1-0. takodje Faruk Hodzic golman koji je posudjen od nas je briljirao
Sastav belgijskog Mechelena, za koji su po 90 minuta upisali bh. reprezentativac Boris Pandža i nekadašnji mladi reprezentativac Diabang Dialiba, prokockao je vodstvo od 2:0 na gostovanju kod Germinal Beerschota.
Gosti su u vodstvo stigli u34. minuti preko Goriusa, da bi u 72. vodstvo uduplao nekadašnji fudbaler Željezničara Diabang Dialiba.
Ipak, gosti su uspjeli prokockati vodstvo od 2:0 i to na jako čudan način. Ekipa Beerschota, za koju je nastupio i nekadašnji bh. reprezentativac Adnan Čustović, do izjednačenje i jednog boda stigla je preko dva autogola gostiju.
Prvo je u 76. minuti sopstvenu mrežu pogodio Chen, da bi isto četiri minute kasnije učinio i njegov kolega Van Hoevelen
Gosti su u vodstvo stigli u34. minuti preko Goriusa, da bi u 72. vodstvo uduplao nekadašnji fudbaler Željezničara Diabang Dialiba.
Ipak, gosti su uspjeli prokockati vodstvo od 2:0 i to na jako čudan način. Ekipa Beerschota, za koju je nastupio i nekadašnji bh. reprezentativac Adnan Čustović, do izjednačenje i jednog boda stigla je preko dva autogola gostiju.
Prvo je u 76. minuti sopstvenu mrežu pogodio Chen, da bi isto četiri minute kasnije učinio i njegov kolega Van Hoevelen
NO PYRO NO PARTY
Halo ja sam jedan od te dvojice.Sta imas za pitat.Ja pratim Zelju pasa moj jos od kad su igrali braca Kojovic,Serbo i ostali u Zelji.I sta se ti imas kladit.Kontas sve mladja raja ili sta.Jeste tad Cobo prodo tekmu isto kosto je Rajkovic prodo protiv HSV kad je Hrubes dao 3 komada pitarima.Danas bit malo blazi protiv rodjenih pa zato prognoziram samo 3-0.
Željezničar - Velež 108 utakmica,
Željezničar 51 pobjeda,
neriješeni rezultati 25,
Velež 32 pobjede.
Željezničar 51 pobjeda,
neriješeni rezultati 25,
Velež 32 pobjede.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Đurbuzovičeve ruke u zraku i Amarovo slavlje u stilu Taiger Woodsa .Nezaboravna slika.MU'MIN T.M. je napisao/la:Nezaboravno slavlje Osima, pobjeda u uslovima karakterističnim za vatrepolo.
[youtube][/youtube]
Zajedno do nove titule

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
napokon sam nasao i kupio knjigu fk zeljeznicar 1982-2007. preporucujem svima. sve informacije vezane za rezultate kluba nacete ovde... sve pohvale i autoru knjige nedzadu hadzialicu. 

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Večeras 3 milje, maksimum!
Veležu dati 3 gola, minimum!
Veležu dati 3 gola, minimum!

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Seahawks Boy
- Kontakt:
Forza Željo 
Večeras 3:1 za nas.

Večeras 3:1 za nas.
Arsenal FC <3
Željo 1921 <3
Victoria Concordia Crescit !
Željo 1921 <3
Victoria Concordia Crescit !
Hajmo plava masino.3-0 dosta onako jaranski.Zeba,Bogi,i prvenac Smajica.
ma tooooooooooooooooooo adilovicu 

nisam u bosni je li neko ima neki link za online molim vas
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Nema prenosa nigdje, to da znaš...tm8782 je napisao/la:nisam u bosni je li neko ima neki link za online molim vas
Šta je ovo, nisam se ni namjestio već 1:0, biće ovo odlično

Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Hawking je napisao/la:Nema prenosa nigdje, to da znaš...tm8782 je napisao/la:nisam u bosni je li neko ima neki link za online molim vas
Šta je ovo, nisam se ni namjestio već 1:0, biće ovo odlično
hvala brate
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
- AmanijakzO
- Kontakt:
2:0! Adilović opet 

Eh Adilovic ce ove sezone da dere mreze
2:0 Adil-beže ti si naš Messi, Zajko-aga ti si naš Xavi

Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
-
- Kontakt:
Krenulo nas, krenulo 

- AmanijakzO
- Kontakt:
Adilović je Adilović, i Zeba je ZebaHawking je napisao/la:2:0 Adil-beže ti si naš Messi, Zajko-aga ti si naš Xavi![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.