Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Mi pijemo,
i duvamo,
i pjevamo
jer Želju volimo.
Ne šmekamo,
jer ih ****,
1312 grupe gazimo.
A kad dođe nedelja, ooo-ooo
Željo igrat' počeo , aaa-aaa
srcem ćemo bodriti,ooo-ooo
do pobjede ga nositi.
Zajedno slaviti.
i duvamo,
i pjevamo
jer Želju volimo.
Ne šmekamo,
jer ih ****,
1312 grupe gazimo.
do pobjede ga nositi.
Zajedno slaviti.

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Ako vam nije problem neka mi neko da stranicu gdje cu da pratim rezultate danasnje, fubdbal ...
- Bianconeri1988
- Kontakt:
r.ezultati.com bez ove tačke između r i ezultatinime_tm87 je napisao/la:Ako vam nije problem neka mi neko da stranicu gdje cu da pratim rezultate danasnje, fubdbal ...

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
Blahiran sam, **** ti zivot !Zomby je napisao/la:[youtube][/youtube]
Pogino Marco Simoncelli
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Cova objasnio
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
-
- Kontakt:
Koji je ritam pjesme? Ima li na youtube?nime_tm87 je napisao/la:Mi pijemo,
i duvamo,
i pjevamo
jer Želju volimo.
Ne šmekamo,
jer ih ****,
1312 grupe gazimo.
do pobjede ga nositi.
Zajedno slaviti.
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
ja ovo htio na Željinu temu stavit ...al hajde sad ...Jimmy from the hood je napisao/la:Koji je ritam pjesme? Ima li na youtube?nime_tm87 je napisao/la:Mi pijemo,
i duvamo,
i pjevamo
jer Želju volimo.
Ne šmekamo,
jer ih ****,
1312 grupe gazimo.
do pobjede ga nositi.
Zajedno slaviti.

-
- Kontakt:
Sve su žene kurve, oprosti mi majko i ti si žena.
- sarajlija89
- Kontakt:
Ha jaJimmy from the hood je napisao/la:Sve su žene kurve, oprosti mi majko i ti si žena.

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
sarajlija89 je napisao/la:Ha jaJimmy from the hood je napisao/la:Sve su žene kurve, oprosti mi majko i ti si žena.![]()
![]()

IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Jest nasa policija mocna kad treba istuc obicnog momka,to je cudno jedno.
Momak je samo rekao jaranu da iz zafrkancije skinu kapu policajcu(obicni policajac koji je tuda prolazio)a to je cuo pripadnik krim policije koji je stajao do njih(u civilu),pitao ga "kome ces ti skinuti kapu",da bi na njegovo odgovor "policajcu"primio saku,nakon cega su se potukli,i kasnije momka ovi obicni policajci odvedu iza zgrade,pretukli ga brutalno,nogama ga gazili.
Fuj,sto ih mrzim,izivljavaju se tako,a pravim kriminalcima ne smiju pisnuti,obore glavu kad ih vide,on ce izvaditi ozljedni list i vjerovatno ih tuziti,da ce svi dobit otkaze volio bih neg ista.
A.C.A.B.
Momak je samo rekao jaranu da iz zafrkancije skinu kapu policajcu(obicni policajac koji je tuda prolazio)a to je cuo pripadnik krim policije koji je stajao do njih(u civilu),pitao ga "kome ces ti skinuti kapu",da bi na njegovo odgovor "policajcu"primio saku,nakon cega su se potukli,i kasnije momka ovi obicni policajci odvedu iza zgrade,pretukli ga brutalno,nogama ga gazili.
Fuj,sto ih mrzim,izivljavaju se tako,a pravim kriminalcima ne smiju pisnuti,obore glavu kad ih vide,on ce izvaditi ozljedni list i vjerovatno ih tuziti,da ce svi dobit otkaze volio bih neg ista.
A.C.A.B.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
U ovom vremenu u kakvom zivimo to nije smjeo uraditi taj murjak ..Dylan Dog je napisao/la:Jest nasa policija mocna kad treba istuc obicnog momka,to je cudno jedno.
A.C.A.B.
al u onom vremenu pa ubio bi te na mrtvo ime jos bi na sud isao... al hajde nisu ona vremena,.. tuzit acaba i to je to

1312
inace ima jedna zanimljivost ,a koja je istinita ,a mozete to provjeriti i kod nekog murjaka kojeg znate .Naime jedino kod murjaka koji je na duznosti s cim se ne smije izvrgavat
je njihova(policijska/ kapa ,mozda to zvuci malo smijesno ni ja ne znam zasto ,trebam bas nekog od komsija pitat ,inace zivim u police kvartu ,ali to je neko pravilo do kojeg oni drze
glupost
plawusa
murjaci 

glupost

IO SONO INTERISTA
-
- Kontakt:
Hajde raja, bujrum.
Evo nana napravila kolač, da proslavi prvi dan sa momkom. Kao što znate, juče' su se pokupili.
On je ovaj na snimku.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo nana napravila kolač, da proslavi prvi dan sa momkom. Kao što znate, juče' su se pokupili.
On je ovaj na snimku.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: Jimmy from the hood, dana/u 23 okt 2011, 20:28, ukupno mijenjano 1 put.
Za saku dolara!

Molim da mi neko postavi link za download msn-a,ja sta god nadjem preko googla nesto nece,nemojte ove najnovije,neki solidan..
Zadnji MSN Messenger je haman bio prije pet godina, od tad se zove Windows Live Messenger. A ja ti recimo preporučujem da baš skineš ovaj zadnji jer je odličan, praktičan, lijepo izgleda, možeš importovati fb kontakte, itd...Dylan Dog je napisao/la:Molim da mi neko postavi link za download msn-a,ja sta god nadjem preko googla nesto nece,nemojte ove najnovije,neki solidan..
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Ma nikad nisam previse zudio za sto boljom tehnologijom,ja to sve nazivam msn,ako ko ima dobar link za et Windows Live Meesenger molim da postaviHawking je napisao/la:Zadnji MSN Messenger je haman bio prije pet godina, od tad se zove Windows Live Messenger. A ja ti recimo preporučujem da baš skineš ovaj zadnji jer je odličan, praktičan, lijepo izgleda, možeš importovati fb kontakte, itd...Dylan Dog je napisao/la:Molim da mi neko postavi link za download msn-a,ja sta god nadjem preko googla nesto nece,nemojte ove najnovije,neki solidan..

I imao sam ja i prije Windows Live Messenger,nisam bas tako zaostao,samo bez messenger plusa i to.
Ja lijepog vikenda
Real rasturio,Barca kiksala,United poniženo,Mario pokazao talenat,Bayern izgubio i Juve kiksao pa možel bolje 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.