Majstorski. Ne izgleda tesko, ali ko je igrao fudbal zna koliko je zajebano loptu u pokretu udariti unutarnjom stranom stopala, plasirati i pritom da ona ode na jedino mjesto koje je bilo ne pokriveno.kobe24 je napisao/la:Pitanje za ove koji gledaju utakmicu: kakav je dao gol Balonja, nemam snage da gledam mancesterski derbi bez Edina?
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
Reuf_Herco
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Why always me
..Stvarno je ovaj Balo kralj skandala.
Iako nije nas, ne moze covjek da ga ne gotivi.
@kobe...lagana plasirka i veoma precizan udarac sa vrha 16-ca u desni cosak. De gea nemocan.
Iako nije nas, ne moze covjek da ga ne gotivi.
@kobe...lagana plasirka i veoma precizan udarac sa vrha 16-ca u desni cosak. De gea nemocan.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Kakve veze ima Sarajevo sa ovom temom?Reuf_Herco je napisao/la:Iskreno, zaboli me i za Manchinia i za Balotelila i za Dzeku. A ti sto svrsavas na Dzeku, Dzeko je na klupi i tamo ce ostati po svoj prilici poprilicno dugomdss je napisao/la:Reuf_Herco je napisao/la:Whay always me?![]()
Stvarno je momak u formi, eto zasto Dzeko ne igra.
to sto ti svrsavas na manchinia i balotelija koga boli za to
DZEKO JE DIJAMANT![]()
SAMO SARAJEVO!!!
Ti znaci iz neke (neshvatljive) ljubomore dolazis ovdje pljuvati po Edinu. Bolesnik!
Ne kontam ovo, kakav debilizam!
Edin Džeko-Željino dijete-Predmet mržnje iskompleksiranih pitara. 
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
-
Reuf_Herco
- Kontakt:
Izvini, ali sta sam ja to pljuvao po Edinu?
aha kontam, reci da je Mario igrac u top form i da je manchini trener koji odlicno ove sezone radi svoj posao, automatski znaci pljuvanje po Edinu?
Edin mi je drag momak i volio bih radi njega da igra danas, ali mi je drago radi neobjektivnih glupana ovdje sto se ovako desava.
Jesam li bio jasam?
aha kontam, reci da je Mario igrac u top form i da je manchini trener koji odlicno ove sezone radi svoj posao, automatski znaci pljuvanje po Edinu?
Edin mi je drag momak i volio bih radi njega da igra danas, ali mi je drago radi neobjektivnih glupana ovdje sto se ovako desava.
Jesam li bio jasam?
A baš kad' je dao gol rek'o "Why always me"? 
Hvala vam sto ste mi priblizili nacin na koji je Mario zabio velikim rivalima... 
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Jbo li ga Nasri, sa njim sjedi na klupi 
Ay Che Bostero! Vos Sos Ortiva,
Vos Sos Amigo De La Policía
En Mar Del Plata No Te Plantaste
Con Los Borrachos Como Cobraste
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Vos Sos Amigo De La Policía
En Mar Del Plata No Te Plantaste
Con Los Borrachos Como Cobraste
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Mancini se piše i bio si "jasam" xDReuf_Herco je napisao/la:Izvini, ali sta sam ja to pljuvao po Edinu?
Jesam li bio jasam?
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ispod dresavOluMme je napisao/la:A baš kad' je dao gol rek'o "Why always me"?
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovaj video pogledajte
!
Ovaj video pogledajte
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
Nije nego je to pisalo ispod dresa a on poslije gola pokazao.vOluMme je napisao/la:A baš kad' je dao gol rek'o "Why always me"?
Smijesno je bilo nama koji smo za City ali Unitedovcima sigurno nije.
-
Reuf_Herco
- Kontakt:
Za razliku od nekih, gledam utakmicu i ne obracam paznju na pravopis trenutno.adisice je napisao/la:Mancini se piše i bio si "jasam" xDReuf_Herco je napisao/la:Izvini, ali sta sam ja to pljuvao po Edinu?
Jesam li bio jasam?
Ali vama je ocito trenutno bitnije sta pise ovdje nego sta se desava na terenu. Ipak Dzeko ne igra, bolje sve ostale popljuvati ovdje na forumu
-
adnan_hzsa
- Kontakt:
to hoces da dzeko zasluzuje igrati trenutno u prvih 11? pa ovdje isto udba ne smijes nikad kritikovati. pa treba biti realan dzeko nije dao gol od tottenhema a to je u septembru bilo. on je meni predrag igrac i vise volim da on igra al jbg kad nije u formi. vidio si sta je sve fulio protv viljareala.babilonTM je napisao/la:Edin Džeko-Željino dijete-Predmet mržnje iskompleksiranih pitara.
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
-
karameldar
- Kontakt:
Koja je legenda ovaj Baloteli. A kako to da je zuti dobio za ono,koliko se sjecam Rivaldo je uvijek onako nesto slicno radio,a nikad zuti nije dobijao?
YNWA!
-
samosarajvo
- Kontakt:
Nemoj svrstavati sve navijace Sarajeva u te iskompleksirane.Nemas to pravo.babilonTM je napisao/la:Edin Džeko-Željino dijete-Predmet mržnje iskompleksiranih pitara.
Meni je Dzeko trenutno najdrazi igrac (ne racunajuci pojedince iz mog kluba) a sigurno mi je jedan u vrhu medju najdrazim svih vremena (zidane,ronaldo,dzeko).
Momak ne samo sto je veliki igrac vec je i gromada od covjeka, skroman, posten.
EDIN DZEKO !
-
Reuf_Herco
- Kontakt:
Sve u svemu, ne pretjerano dobra utakmica. City nista posebno, United los. Po meni licno , silva najbolji igrac na terenu. Stvarno se vidi klasa u njegovoj igri. Steta sto igra u ovoj mesarskoj ekipi. Mislim da ce ovo nerjeseno na kraju zavrsiti.
- Omerbavarac
- Kontakt:
U Rivaldovo vrijeme nije postojalo pravilo koje se odnosi na skidanje dresa.karameldar je napisao/la:Koja je legenda ovaj Baloteli. A kako to da je zuti dobio za ono,koliko se sjecam Rivaldo je uvijek onako nesto slicno radio,a nikad zuti nije dobijao?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Nemam to pravo, niti sam to uradio. Iskompleksirani pitari, obuhvata navijače Sarajeva koji mrze sve ono što ima i najmanju vezu sa Željom, takvih ima i sa druge strane. Ovo iskompleksirani se odnosi samo na one koji to jesu, kao što je onaj delegat gore, ako to nisi, a vidim da nisi, svaka čast !samosarajvo je napisao/la:Nemoj svrstavati sve navijace Sarajeva u te iskompleksirane.Nemas to pravo.babilonTM je napisao/la:Edin Džeko-Željino dijete-Predmet mržnje iskompleksiranih pitara.
Meni je Dzeko trenutno najdrazi igrac (ne racunajuci pojedince iz mog kluba) a sigurno mi je jedan u vrhu medju najdrazim svih vremena (zidane,ronaldo,dzeko).
Momak ne samo sto je veliki igrac vec je i gromada od covjeka, skroman, posten.
EDIN DZEKO !
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
-
karameldar
- Kontakt:
Pa to nije skidanje dresa.Omerbavarac je napisao/la:U Rivaldovo vrijeme nije postojalo pravilo koje se odnosi na skidanje dresa.karameldar je napisao/la:Koja je legenda ovaj Baloteli. A kako to da je zuti dobio za ono,koliko se sjecam Rivaldo je uvijek onako nesto slicno radio,a nikad zuti nije dobijao?
YNWA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.