Manchester City FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da l' će Manchester City uzeti ligašku titulu pod Guardiolinim vodstvom?

1. Da
92
49%
2. Ne
30
16%
3. Kakav Guardiola, Mourinho je za njeg izmislio trenerski posao
31
16%
5. Gdje je opcija broj 4?
10
5%
4. Evo je.
25
13%

Ukupno glasova: 188

warden
Kontakt:

Re: Manchester City FC

Post Postao/la warden » 23 okt 2011, 14:52

evo zasto Edin ne igra 8-)
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 23 okt 2011, 14:52

Why always me??? :lol: :lol:
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

Marseille84
Kontakt:

Post Postao/la Marseille84 » 23 okt 2011, 14:53

warden je napisao/la:evo zasto Edin ne igra 8-)
a tebi godra :roll:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 23 okt 2011, 14:54

Uh, kako je samo pogodio. Yebem mu stream, prije mi je vrisnulo na rezultatima, pa nakon skoro minut postiže Mario gol. :mrgreen: Ubi mi svu neizvjesnost te akcije. :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 23 okt 2011, 14:54

bimbrlica je napisao/la:Da imam ovolike pare i ovakav tim sigurno bi bolje ;)
Naravno,ti znas da Dzeko treba u svakoj utakmici igrati u prvoj postavi,ti znas da je Johnson obicni kloc koji samo zna driblati,ti znas da Kolarov ne zna centrirati loptu,ti znas da je De Jong obicni mesar,ti znas da Silva nerado daje pasove Dzeki..
Nazalost,Manciniu koji prima milione,ciji saradnici primaju milione nema to ko da javi :(

I da,jos jednom
Dylan Dog je napisao/la:
bimbrlica je napisao/la:Kakav je debil ovaj Mancini.Pa Edinu najvise odgovara ovaj United,njima uvijek zabija,a on ga ostavlja na klupi.Dabogda izgubili kad ne vide da ih debil vodi.Nista oni nece osvojiti sa ovim "strucnjakom".
A sta ako pobjede a Balloteli da gol :?:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 23 okt 2011, 14:56

Pogodi Baloteli :mrgreen:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 23 okt 2011, 14:57

Marseille84 je napisao/la:
warden je napisao/la:evo zasto Edin ne igra 8-)
a tebi godra :roll:
ccc ..
Bosanac sam , ali ..
nit mi je iz dzepa nit u dzep ,ako ce mali dati goll a Dzekson da odmara sto da ne ? club je na prvom mjestu a ne igrac :roll:
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

Neymar_killer
Kontakt:

Post Postao/la Neymar_killer » 23 okt 2011, 15:00

Svaka cast momciii, samo tako nastavitee !!! Balotelli :D
Još da oce Džeko dat gol, fenomenalno bi bilo...

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 23 okt 2011, 15:02

Nisam gledao prvih 15 minuta ali ovih 15 sto jesam mi City izgleda mnogo kvalitetnije. Kako samo brzo iznesu loptu, kakav prenos.
Clichy me prijatno iznenadio a i ostali su dobri.

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 23 okt 2011, 15:03

Dylan Dog je napisao/la:
bimbrlica je napisao/la:Da imam ovolike pare i ovakav tim sigurno bi bolje ;)
Naravno,ti znas da Dzeko treba u svakoj utakmici igrati u prvoj postavi,ti znas da je Johnson obicni kloc koji samo zna driblati,ti znas da Kolarov ne zna centrirati loptu,ti znas da je De Jong obicni mesar,ti znas da Silva nerado daje pasove Dzeki..
Nazalost,Manciniu koji prima milione,ciji saradnici primaju milione nema to ko da javi :(

I da,jos jednom
Dylan Dog je napisao/la:
bimbrlica je napisao/la:Kakav je debil ovaj Mancini.Pa Edinu najvise odgovara ovaj United,njima uvijek zabija,a on ga ostavlja na klupi.Dabogda izgubili kad ne vide da ih debil vodi.Nista oni nece osvojiti sa ovim "strucnjakom".
A sta ako pobjede a Balloteli da gol :?:
Bold 1:
Sve igrace je sam selektirao i sve igrace je sam doveo.Tako da bi trebao znati ko je sebican,ko ne zna centrirati,ko je mesar itd.Ja nisam rekao da Edin mora igrati u svakoj utakmici ali protiv Uniteda je u svakoj utakmici do sad dao pogodak i zato bi trebao igrati.
Bold 2:
Ja nemam nista protiv Mario on je fenomenalan igrac,a Mancini ce uvijek biti smijesan trener i samo je pitanje vremena kad ce dobiti nogu u guzicu ;) Hidink,Mourinho,Del Bosque bi se prosetali EPL-om sa ovakom ekipom i ovolikim novcem dok "strucnjak" biva ponizen u Minhenu protiv BM-a.
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 23 okt 2011, 15:09

bimbrlica,posveti se ti teretani sad za sad,sve sam ti lijepo rekao sta i kako,fudbal gledas previse jednodimenzialno,trebas malo prosiriti vidike :mrgreen:

City osvaja trofeje,vlasnici su zadovoljni,i znamo kakva situacija jeste,prilicno dobra,a tvoje teorije su ipak "sta bi bilo kad bi bilo",i uzmi u obzir da je njima sigurno vaznije osvojiti Premiership nego liga prvaka.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 23 okt 2011, 15:11

Dylan Dog je napisao/la:bimbrlica,posveti se ti teretani sad za sad,sve sam ti lijepo rekao sta i kako,fudbal gledas previse jednodimenzialno,trebas malo prosiriti vidike :mrgreen:

City osvaja trofeje,vlasnici su zadovoljni,i znamo kakva situacija jeste,prilicno dobra,a tvoje teorije su ipak "sta bi bilo kad bi bilo",i uzmi u obzir da je njima sigurno vaznije osvojiti Premiership nego liga prvaka.
Nije to jednodimenzionalno vec jednostavno Mancini nije trener za velike ekipe.U Interu je osvajao trofeje jer je konkurencija bila uzasna dok ce EPL za njega uvijek ostati samo san ;)

Slozi se s kolegom bilderoM :P
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 23 okt 2011, 15:13

bimbrlica je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:bimbrlica,posveti se ti teretani sad za sad,sve sam ti lijepo rekao sta i kako,fudbal gledas previse jednodimenzialno,trebas malo prosiriti vidike :mrgreen:

Nije to jednodimenzionalno vec jednostavno Mancini nije trener za velike ekipe.U Interu je osvajao trofeje jer je konkurencija bila uzasna dok ce EPL za njega uvijek ostati samo san ;)

Slozi se s kolegom bilderoM :P
A nista,slozit se mozemo samo da je Mancini los trener koji gdje god ode osvaja trofeje,logicno :mrgreen:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 23 okt 2011, 15:13

De Jong je došao dok je Hughes bio trener. Kompany, Lescott, Barry, Richards, Hart su također u klubu duže od Mancinija, tako da si se preračun'o. Roberto se riješio onih koji mu ne trebaju i prošle godine su, ako ništa, izborili direktno učešće u Ligi Prvaka + osvojen FA Cup.

Nisam ljubitelj Mancinija, al' iz utakmice u utakmicu pokazuje kakav-takav napredak. SAd, ako ćeš suditi po porazu od Bayerna, onda...Pa ovogodišnji Bayern igra iznad svojih mogućnosti. Jednostavno demoliraju sve protivnike. Pa Napoli im je uzeo bod, a da nisu opucali po golu (podsjećam, to je jedno od najužarenijih gostovanja). Helem, da l' je pogriješio što Baloteli igra od prve minute? Je l' momak zabio gol? Jeste. U čemu je fora? Džeko je bio u strahovitoj formi, sada istu ne posjeduje. Baloteli igra i zabija i to je ono što se pika. Nezahvalno je kada napadač posti što se tiče golova. Posebno kada u ekipi postoje još 2 odlična napadača (Aguero + Baloteli). Dovoljne su 2-3 nešto slabije utakmice i eto te na klupi, bilo to da se zoveš Edin, bilo da se zoveš Sergio ili Mario. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

delpiero10
Kontakt:

Post Postao/la delpiero10 » 23 okt 2011, 15:14

dajt mi neki link za gledanje utakmice sto ne stopa

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 23 okt 2011, 15:17

Koja je budala ovaj Baletelli :lol: :mrgreen:

Steta za ovu akciju u finisu, kada je Aguero zajebao. Morat ce traziti jos jedan gol u nastavku, jer 1-0 protiv Uniteda nije dovoljno. Ferguson ce pokusati sa nekim izmjenama preokrenuti tok utakmice, jer United nije bio dovoljno konkretan prema naprijed i falilo je pravih akcija. Valjda ce neka kontra biti, da se zavrsi ovo... :P
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 23 okt 2011, 15:18

Sasvim zasluzeno 0:1 i ovaj City mi izgleda mnogo zrelije.
Mancini kao Susic, kako vrijeme odmice sve bolje radi svoj posao. 8-)

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 23 okt 2011, 15:19

Mancini je Džeki uništio formu, svojim sjeckanjem. :roll:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 23 okt 2011, 15:20

Nije fazon u tome igra li Dzeko danas ili ne, ali je fazon to sto i kad je davao golove on je iducu presjedio na klupi. To je ono sto nas sve muci ovdje. I kao Aguero je danas dobar?

delpiero10
Kontakt:

Post Postao/la delpiero10 » 23 okt 2011, 15:20

link molim

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.