Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Dzeko ce zabit, jer BHT ne prenosi. 
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Pa Mancini je sam kriv zasto je Dzeko van forme zbog stalnog "odmaranja". Sad ce te vidjeti kako ce Balotelli i Aguero "odmarati" utakmice
- thenaturalone
- Kontakt:
JaoooNumber1 je napisao/la:glupi žabar!
frajer zapali kuću, igra prvu postavu..
da bog da ih ubili 6-0 da i ovaj žabar ode!
Pa nije sprzio nogu pa da je sad Dzeko u nekoj prednosti, a realno trenutna forma Balotelija je bolja.
Ovo je sasvim očekivano i opravdano, mada sam se potajno nado da će edin početi od početka, jer ima tradiciju da daje golove unitedu kada god igra protiv njih (računajući onaj odbijanac silve, džeko je postigao 4 gola protiv uniteda u 4 utakmice, ak se nevaram).
Mislim da je bolje da Džeko udje sa klupe, Balonja će danas ranije na klupu, prognoziram da će igrati do 60 min. maximalno!
Mislim da je bolje da Džeko udje sa klupe, Balonja će danas ranije na klupu, prognoziram da će igrati do 60 min. maximalno!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
kakva je to koncentracija na utakmicu kad se tako ponaša uoči jedne od bitnijih utakmica..thenaturalone je napisao/la:JaoooNumber1 je napisao/la:glupi žabar!
da bog da ih ubili 6-0 da i ovaj žabar ode!kakve veze ima to sto je zapalio kucu sa prvom postavom?
Pa nije sprzio nogu pa da je sad Dzeko u nekoj prednosti, a realno trenutna forma Balotelija je bolja.
Nil Satis Nisi Optimum
-
AboveTheLaw
- Kontakt:
Ljudi manje priče više linkova, ajde dajte da gledam..nema na bht jbm im 
- thenaturalone
- Kontakt:
Sta mislis Dzeko pred utakmicu sa Portugalom ode kod roditelja u Brijesce, tu se malo zabavi sa nekom rajom i zapale kucu. Haj reci iskreno, bil ti opravdao da ga Pape stavi na klupu i da pocne Zec ili Muslimovic umjesto njega?Number1 je napisao/la:kakva je to koncentracija na utakmicu kad se tako ponaša uoči jedne od bitnijih utakmica..thenaturalone je napisao/la:JaoooNumber1 je napisao/la:glupi žabar!
da bog da ih ubili 6-0 da i ovaj žabar ode!kakve veze ima to sto je zapalio kucu sa prvom postavom?
Daj ba budite realni, Baloteli jeste cvaka, ali kao takav je doveden i prihvacen. Vjerujem da Mancinia zaboli neka stvar jel on slupao auto ili zapalio kucu, dokle god zabija, a zabija, na nasu zalost i zalost Dzeke.
Prenosi li neka televizija iz BiH utakmicu ? Ako ne, stavljaj te linkove !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Linkovi molim vas ????? 
-
Reuf_Herco
- Kontakt:
http://www.lshunter.tv/football-live-st ... video.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Probaj sa ovim.
Probaj sa ovim.
-
Reuf_Herco
- Kontakt:
Evo ti jos jedan:
http://veetle.com/index.php/channel/view#4ea09fec079d0" onclick="window.open(this.href);return false;
http://veetle.com/index.php/channel/view#4ea09fec079d0" onclick="window.open(this.href);return false;
http://atdhenet.tv/40460/watch-manchest ... ester-city" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Reuf_Herco
- Kontakt:
Why always me?
Stvarno je momak u formi, eto zasto Dzeko ne igra.
Zadnja izmjena: Reuf_Herco, dana/u 23 okt 2011, 14:57, ukupno mijenjano 1 put.
-
Reuf_Herco
- Kontakt:
Sad se lijepo izvini manchiniuNumber1 je napisao/la:glupi žabar!
da bog da ih ubili 6-0 da i ovaj žabar ode!
Reuf_Herco je napisao/la:Whay always me?![]()
to sto ti svrsavas na manchinia i balotelija koga boli za to
DZEKO JE DIJAMANT
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dzeko ce zaigrat u prvoj postavi , al tek u reprezentaciji 11.Novembra ...
Ovaj Balonja stvarno nije normalan lik

Ovaj Balonja stvarno nije normalan lik
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
-
Reuf_Herco
- Kontakt:
Iskreno, zaboli me i za Manchinia i za Balotelila i za Dzeku. A ti sto svrsavas na Dzeku, Dzeko je na klupi i tamo ce ostati po svoj prilici poprilicno dugomdss je napisao/la:Reuf_Herco je napisao/la:Whay always me?![]()
DZEKO JE DIJAMANT
SAMO SARAJEVO!!!
Konacno si se otkrio u punom svjetlu.Reuf_Herco je napisao/la:Iskreno, zaboli me i za Manchinia i za Balotelila i za Dzeku. A ti sto svrsavas na Dzeku, Dzeko je na klupi i tamo ce ostati po svoj prilici poprilicno dugomdss je napisao/la:Reuf_Herco je napisao/la:Whay always me?![]()
DZEKO JE DIJAMANT![]()
SAMO SARAJEVO!!!
Nadam se da ces biti banovan radi svjesnog iznosenja lazi na forumu.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Pitanje za ove koji gledaju utakmicu: kakav je dao gol Balonja, nemam snage da gledam mancesterski derbi bez Edina? 
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.