Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Joj jest bezveze kad nemas gdje gledati tekmu, aljazeera prenosi sve lige na svijetu osim Premiershipa, moram ganjati Arryadiju 2 na Eutelsatu W6, navodno taj kanal nije zakljucan, al bojim se da ce sve badava biti ako Dzeko ne bude igrao.
DIJAMANTUUUUUUU, DIJAMANTUUUUUUUUUUUU, DIJAMANTUUUUUUUU, ne mogu vise promukao sam...
DIJAMANTUUUUUUU, DIJAMANTUUUUUUUUUUUU, DIJAMANTUUUUUUUU, ne mogu vise promukao sam...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Ovo ništa ne znaci, u nekim najavama ga ima u nekim nema, ma igrat ce bar malovOluMme je napisao/la:
-
Madridista18
- Kontakt:
Mislim da ce poceti sa Dzekom i Aguerom
Vec sam rekao da mislim da ce Dzeko poceti jer je psihicki i fizicki mnogo stabilniji od Balotellija.
sad gledam..pjanic se povrijedio..ne igraAllAbout je napisao/la:posto dzeko nece igrat vjerovatno..roma i pjanke u 3 igraju zato
Unica grande amore
Uz duzno postovanje, ali Pjanic ima svoju temu. Ovo je tema o dijamantu.AllAbout je napisao/la:sad gledam..pjanic se povrijedio..ne igraAllAbout je napisao/la:posto dzeko nece igrat vjerovatno..roma i pjanke u 3 igraju zato
DIJAMANTUUUUUUUUUU, DIJAMANTUUUUUUUUUUU, DIJAMANTUUUUUUUU, ne mogu vise promukao sam...
- Goalgetter
- Kontakt:
Hart, Richards, Kompany, Lescott, Clichy, Barry, De Jong, Milner, Silva, Aguero, Balotelli
Bez Nasrija, Tourea i Dzeke
ovi u prvih 11 su u boljoj formi..toure prvi put ne igra..to je malo cudnoGoalgetter je napisao/la:Hart, Richards, Kompany, Lescott, Clichy, Barry, De Jong, Milner, Silva, Aguero, Balotelli
Unica grande amore
Svi smo predpostavljali da nece igrati danas. Koliko bih volio da udje, i da postigne odlucujuci pogodak. Pozelimo mu srece.
glupi žabar!
frajer zapali kuću, igra prvu postavu..
da bog da ih ubili 6-0 da i ovaj žabar ode!
Nil Satis Nisi Optimum
Goalgetter je napisao/la:Hart, Richards, Kompany, Lescott, Clichy, Barry, De Jong, Milner, Silva, Aguero, Balotelli
Kosonja ce dobiti po usima danas.
Zadnja izmjena: Zomby, dana/u 23 okt 2011, 13:43, ukupno mijenjano 1 put.
Igra ToureZomby je napisao/la:Goalgetter je napisao/la:Hart, Richards, Kompany, Lescott, Clichy, Barry, De Jong, Milner, Silva, Aguero, Balotelli
Bez Nasrija, Tourea i Dzeke![]()
hajd sto Nasri i Dzeko ali Toure
mozda je lakse povr.
Ako mogu dobit od nekog link za SportKlub na pp ...hvala 
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
-
samosarajvo
- Kontakt:
nema na bhtu ? ccc , sramota!
dajte kakav link dobar
dajte kakav link dobar
Dabodga CITY izgubio mater im.. samo zato sto Dzeko ne igra.. Pa tip uvijek zabije protiv Uniteda i opet ga stavlja na klupu
AMIN Illahi jarabbi...Number1 je napisao/la:glupi žabar!
DIJAMANTUUUUUUUUUUU, DIJAMANTUUUUUUUU, DIJAMANTUUUUUUU, ne mogu vise promukao sam...
Zadnja izmjena: Harrison, dana/u 23 okt 2011, 14:02, ukupno mijenjano 1 put.
Pa nije lud da ga pusti da igra u zadnje vrijeme Dzeko za City igra ocajno ! Baloteli je miljama ispred njega, Aguera necu ni da pominjem !
-
Reuf_Herco
- Kontakt:
Ovo je realno, niti jedan drugi trener ne bi izveo drugi sastav. Za nadati se da ce Dzeko uci u drugom poluvremenu i da ce uraditi nesto. Ali hajmo biti iskreni, u ovom trenutku Aguero i Baloteli su zasluzeno ispred Dzeke u prvih 11.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.