Domaćini evo u četvrtoj utakmici primili drugi go.
Kada igraju kući, obavezno igrati manje golova.

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Jimmy from the hood je napisao/la:I ne odigram yebo me otac.Jimmy from the hood je napisao/la:Odigra'ću Juventus i Fiorentinu prvo X na "par" markica.
Kažu ne štimaju se više tekme u Italiji.![]()
Prvo 1:1, kraj 2:2. Obje.
Nemoj se kladiti.haris10 je napisao/la:prijedlozi z a sutra
Jimmy from the hood je napisao/la:A kasnio u kino, pa nisam imao vremena, yebaiga.
hodža je napisao/la:Jimmy from the hood je napisao/la:A kasnio u kino, pa nisam imao vremena, yebaiga.
ko normalan ide u kino jbt![]()
![]()
ooo jesi li to ti ?Manuel je napisao/la:Ma sta je ovo sta god odigram obori me pogotovo ovi mrtvi talijani,covjek dobije 1000 maraka a ja ne mogu cvaju cccccccccccccccccccc
hodža je napisao/la:ooo jesi li to ti ?Manuel je napisao/la:Ma sta je ovo sta god odigram obori me pogotovo ovi mrtvi talijani,covjek dobije 1000 maraka a ja ne mogu cvaju cccccccccccccccccccc
![]()
nisu neke pare al` bi mi dobro dosledeno_TM87 je napisao/la:evo listic sa zakasljenjem
Javor - Partizan 2
Marseille - Ajaccio 1
Liverpool - Norwich 1
Panathinaikos - Ergotelis 1
Dinamo Z. - Rijeka 1
Beira Mar - Benfica 2
Malaga - Real M. 2
Admira - Wacker pik 1
Kvota 14.55
Uplata 1.40
Dobitak 20.40
eto kontaj nam kakvih sigurica za danas svega ti , otiso sam u debel minus, morat cu nenu ubit pa joj pemziju zaplijenitpintol_TM87 je napisao/la:isti slučaj i sa mnom...i to velike pareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeEric Cartman je napisao/la:Mesi ,dabogda u kolicima hodo uze mi zadnje pare sto sam imo
i ja sam to upratio muma im *******Willy je napisao/la:U prošlom prvenstvu kad je Sevilla igrala kući subotom u 22h bar 5 puta nije pobjedila, čekao sam je za dobitak bar 3 puta. Špance u tom terminu nikad ne igrajte, pogotovo ako je kvota mala.
Hajd Boga vam nemojte i mene zaboravit. Ja sam od utorka zijanio 40-tku, valja to vratitEric Cartman je napisao/la:eto kontaj nam kakvih sigurica za danas svega ti , otiso sam u debel minus, morat cu nenu ubit pa joj pemziju zaplijenitpintol_TM87 je napisao/la:isti slučaj i sa mnom...i to velike pareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeEric Cartman je napisao/la:Mesi ,dabogda u kolicima hodo uze mi zadnje pare sto sam imo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.