[youtube][/youtube]
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- Nail for Real
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Ako neko nije vidio
.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
A nikad ne dobije žuti ?Al ovaj Valdez cigan uvijek mora dotrcati da i on koju pametnu kaze.Bez obzira gdje je prekid on je tu.
Sve večeras mogu razumjeti,al' podršku na ovakvu izjavuenobarca je napisao/la:E nije ni tebi lako...ZELJO DO GROBA je napisao/la:bravo Cesc, imas moju podrsku ako si to reko...ZOI84 je napisao/la:Evo na nekoj španskoj stranici objavili da je Fabregas rekao Kanuteu"smece muslimansko"ako im je vjerovati
i naravno respect @enobarca
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- legenda reala
- Kontakt:
Kažem ja tebi na poluvremenu moj Izo ,neće ovo na dobro izaćispizz je napisao/la: Aferim momcino za veceras, što jest jestmora se priznati to.
Varas najbolji golman na svjetu !!!!!!
Momak pametno odreagovao kod penala ,sačekao Mesia ko Kahn, Zahovića u finalu LP 2001
Čudi me kako golmani više ne brane ove penale Mesiu ,sve to na isti fazon ,dosta mlako po zemlji većinom,kad bi golmani malo pametniji bili ,on bi presto šutati penale
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Salim se, reko da prije novinara pocnem izmišljati 
-
sheringham
- Kontakt:
Jest nam nesto Kvazimodo uplakan.Zomby je napisao/la:![]()
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
ma sace svi veliki muslimani da kazu kako je Cesc smece od covjeka, kako moze da vrijedja muslimane i tako ta sranja...
a svi se kao pozivaju na vjeru, a sve lazi iznose...
to da je Kanute ispo smece veceras, jeste...i boli me neka stvar jel ga Fabregas vrijedjo na vjeroskoj osnovi...
iako sam ubjedjen da nije, al opet ce se dici frka oko toga i na kraju ce se ispostaviti da nista ni slocno tome nije bilo...
to da je Kanute ispo smece veceras, jeste...i boli me neka stvar jel ga Fabregas vrijedjo na vjeroskoj osnovi...
iako sam ubjedjen da nije, al opet ce se dici frka oko toga i na kraju ce se ispostaviti da nista ni slocno tome nije bilo...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
ako je takvo sto reko' onda je sigurno dobro prosao..
i villa.sad i fabregas..a imaju saigrace abidala,ibrahima,keitu-muslimane..
stvarno su njih dvojica cigane..ne treba im to nikako..
"Neki ljudi misle da je fudbal pitanje života i smrti. Vjerujte mi, fudbal je puno ozbiljniji od toga." - Bill Shankly
Halo, odakle znate da je Fabregas izjavio tako nešto
hahha jao likova
unparijed osudili covjeka za rasizam i vjersku mržnju....a možda je Kanute prvi njemu opsovao majku katolicku?? kažem možda...o tome niste razmišljali, jelde...u svojoj patološkoj mržnji prema svemu iz Barce unaprijed pljujete covjeka, a veze nemate ni šta se desilo uopšte...kao onda po Villi kad ste od covjeka pravili demona, da je pljuvao po Ozilu i njegovoj vjeri, pa kasnije sam Khedira demantovao da se radilo o tome
cccc kakvi pakosnici pišu ovdje i cega se sve nece sjetiti jbt 
Zadnja izmjena: spizz, dana/u 23 okt 2011, 01:07, ukupno mijenjano 1 put.
a ma nema te izjave, sala bilaLS7 je napisao/la:ako je takvo sto reko' onda je sigurno dobro prosao..
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
sve veliki muslimani na forumu barne vjeru...LS7 je napisao/la:ako je takvo sto reko' onda je sigurno dobro prosao..
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- KB-TM87
- Kontakt:
Kamo sreće da na Želju trošiš ovoliko energijeZELJO DO GROBA je napisao/la:ma sace svi veliki muslimani da kazu kako je Cesc smece od covjeka, kako moze da vrijedja muslimane i tako ta sranja...
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
pedra u prvoj postavi jos samo drzi alexisovo odsustvo..
i da
jeste jednako:

i da

jeste jednako:

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Decko, taj tvoj sa avatara je imao slicnu situaciju prija par dana. Tako da ne dipr bezvezeLS7 je napisao/la:ako je takvo sto reko' onda je sigurno dobro prosao..
Don't hate what you don't understand.
fakat.. totalna suprotnost od casillasa koji kao pravi gospodin nikada nije ni pomislio da se pomjeri sa gol crtebimbrlica je napisao/la:Al ovaj Valdez cigan uvijek mora dotrcati da i on koju pametnu kaze.Bez obzira gdje je prekid on je tu.
ako izuzmemo cinjenicu da bi bolta ostavio makar 5 metara u tom sprintu
ser del barça es el millor que hi ha !
Sve cestitke Barci na zasluzenom bodu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Casilas je kapiten.Scof1eld je napisao/la:fakat.. totalna suprotnost od casillasa koji kao pravi gospodin nikada nije ni pomislio da se pomjeri sa gol crtebimbrlica je napisao/la:Al ovaj Valdez cigan uvijek mora dotrcati da i on koju pametnu kaze.Bez obzira gdje je prekid on je tu.![]()
ako izuzmemo cinjenicu da bi bolta ostavio makar 5 metara u tom sprintu
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD
- Mesut Ozil 10
- Kontakt:
Navijaci polukluba skandiraju Meeesiiiiiii meeeesiiiii , a Varas im ućera postene

a ti KB bi trebao ponekad doci na utakmice Želje a ne turirati raju po forumima...platicu ti ja kartu ako nemaš para,nema problema care - ali samo dođi na tekmu pa onda drugima soli pamet.KB-TM87 je napisao/la:Kamo sreće da na Želju trošiš ovoliko energijeZELJO DO GROBA je napisao/la:ma sace svi veliki muslimani da kazu kako je Cesc smece od covjeka, kako moze da vrijedja muslimane i tako ta sranja...
- Nail for Real
- Kontakt:
I ko sad ovdje spama
?
Messi lose izveo penal, sta jes jes.
Messi lose izveo penal, sta jes jes.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.