Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Neymar_killer
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Neymar_killer » 23 okt 2011, 00:19

Red Assassin je napisao/la:
Sad i mi imamo nesto na fazon Abramovica,et vidjet cemo gdje ce potpisati. Prije ce izabrati nas ili Inter, vi ste vec doveli Matu i time ispicali bonus za krilnog napadaca.
O kakvim ti bonusima pricas, pa stvarno ne mogu da razumijem, bonusi ne postoje, prava na kupnju igraca ima svako bez obzira koliko igrača na kojoj poziciji imaš tako da ;)

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 23 okt 2011, 00:21

Neymar_killer je napisao/la:
Red Assassin je napisao/la:Ma sta se sikirate, dobro smo izgledali prvo poluvrijeme, nije bilo tu Lavine Lucasa da sprjeci gol protivnika.

£40 million Chelsea & Liverpool target Eden Hazard emerges on Inter Milan radar! Read more

ev kad nam dodje ovaj covjek, zasijat ce zajedno sa Suarezom i Gerrardom u World Class izdanju i chaoo. Sad i mi imamo šKe da kupujemo gotive ukoliko nesto ne stima.. Uigravamo se doci ce jos novih zvijezda siguran sam YNWA
Prijatelju moj to ce se desiti kad na vrbi zasvrbi, tako da nemoj previše sanjati, a osim toga on je prvi igrač kojeg je Chelsea tražio od klubava Lige petica tako da ;)

ŽIVI BILI PA VIDJELI, HAZARD IDE U CHELSEA 100%
jesi govorio i za neymara da sto posto dolazi u chelski? napravi drugi acc hazard_killer :lol:
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 23 okt 2011, 00:21

Hajde ba NEYMARE koje mu su želja svi mlađani talenti, idi na svoju temu pa prizivaj igrače.
Počevši od tvog nicka vidi se tvoja ozbiljnost, u dalju raspravu se ne treba sa tobom uplitati.

Neymar, Hazard? A doveli Matu? Dovoditi pojačanja i "mijenjati" tim a odlično vas ide?
Uključi malo mozak, pa koliko god grama u njemu ima i onda napiši svoje mišljenje.
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 23 okt 2011, 00:22

Henderson £16 mil , Downing £20 , Adam £7 , Enrique 5 £ mil , Carroll 35 £ mil = 83 £ mil bačeno niz vjetar.I sa ovim igračima ste mislili doći u CL komedija-tragedija. :mrgreen:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 23 okt 2011, 00:25

E čuj Hazzard- killer :lol:
Ta ti je dobra Carlo.
Samo nemojte nasjedati na provokacije, neka ih. Neka se ispušu ;)
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 23 okt 2011, 00:25

Neymar_killer je napisao/la:
Rizah je napisao/la:Evo ga, već je počelo.

Roy Hodgson managed #LFC for 31 league, FA Cup & European games, winning 13. Dalglish on return has had 32, winning 15. Both lost 9.

Liverpool ima pravo prvokupnje Hazzarda zbog posudbe Cola, o tome se najviše priča u Francuskoj.

da da, ta ti je dobra pa kako ne možes skontati koja bi budala dala najboljeg igraca za nekog Joa Colea koji ima 29 godina i ne samo to njegova prosječna valuta jeste 6.200.000 £ pa to je za bogu plakat ljudi moji, a ovi traže minimalno 40 dok vi ni za germe nemate -.- :)
Nije važan novac koliko činjenica da sad ne mogu privući igrače klase Gotzea i Hazarda jer istim je cilj igranje na najvišem nivou dakle Ligi Prvaka od koje je Liverpool udaljen svjetlosnim godinama.

LS7
Kontakt:

Post Postao/la LS7 » 23 okt 2011, 00:26

trebali bi do januara biti medju 4..pa se onda nadati da mozemo neku fudbalsku
velicinu dovesti..jer tesko da ce iko nam doci ako budemo 7-8.(nedo' Bog)
aa i hazard bi sigurno dobro doso'..malo je takvih majstora...
a protiv stokaa u sri ce sigurno biti tesko..pogotovo nakon danasnjeg kiksa..
al makar se nadat tituli u carling kupu..jer realno samo tu mozemo pehar ponijeti..
"Neki ljudi misle da je fudbal pitanje života i smrti. Vjerujte mi, fudbal je puno ozbiljniji od toga." - Bill Shankly

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 23 okt 2011, 00:26

Kažem ti, u dalju raspravu se sa tobom neću uplatiti.
Očekujemo nove nikove, Hazard_killer ; Goetze_killer.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 23 okt 2011, 00:40

Kad sam ja govorio prije dovodjenja Downinga da je to greska i da se treba dovesti Mata ili Hazard mnogi ovdje su me napadali i lijepili nekakve statistike da je on 6 po broju stvorenih sansi,i stavljali neke klipove gdje on pogadja kantu sa 10000000 metara.Taj covjek ne moze predriblati ni cunjeve na treningu.Ogromno bacanje novca i tog igraca se treba pokusati rijesiti vec u januaru.Ali je problem sto KD mora opravdati ulozeni novac tako da ce Downing jos dugo biti starter,a samim tim ce i igra Liverpoola da pati.Bez dobrog krila i napadaca kojem ne treba X sansi da zabije pogodak nemamo se cemu nadati.Suarez je klasa ali nije on taj igrac koji zavrsava,on je vise taj koji ce stvoriti sansu ali dosta se pati sa realizacijom.Daj boze da nas u januaru pojacaju Higuain(cak moze i Tevez) i Hazard/Goetze pa da se imamo cemu nadati.I da se KD opameti i pocne dovoditi igrace iz drugih liga a ne "aklimatizovane" igrace.
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 23 okt 2011, 00:43

Jednostavno je Young bio prvi izbor, ali je on ( logično ) izabrao United. Ljudi igraju ligu prvaka, najjači su u Engleskoj i treba ga u potpunosti razumjeti. Mata nam je bio "preskup", pa eto kao nismo mogli dati desetak više miliona i dovesti igračinu, pa smo utjehu pronašli u "najboljem STVARATELJU šansi" u premier ligi koji je do sada ostao upamćen samo po prečki.
Maxija bih prije gurnuo nego njega ili početi sa klasičnom 4-3-3 formacijom, sa Bellamyem, Suarezom i Carrolom u napadu.

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 23 okt 2011, 00:45

Krilo i gol igrac su prijeko potrebni i nadat je se da je to shvatila i uprava.A od ovih dosadasnjih transfera Adam i Enrique su dobri,a za Downinga i Hendersona zali boze para.

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 23 okt 2011, 00:48

I Carroll je odlično pojačanje, ja sam siguran u to! ;) Takav igrač nam je potreban i da je igrao u ovom meču u prvom poluvremenu bismo imali 2:0 najmanje.

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 23 okt 2011, 00:51

Carroll se jos moze tolerisat jer je u zadnjoj utakmici koju je igrao od pocetka pokazao napredak.Trudi se,trci,dobija zracne duele,ali nama trebaju golovi.Ako ih ubrzo ne pocne zabijati bit ce problema.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 23 okt 2011, 00:59

Andy Carroll :

Visina : 190

Težina : 69

Pozicija : Napadač

Nacionalnost : Englez

Nastupa : 7

Golovi : 1

Odlike : Nema p.s alkos

Plaćen : 35 mil

Zaključak : Flop :arrow:
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 23 okt 2011, 01:03, ukupno mijenjano 1 put.

LS7
Kontakt:

Post Postao/la LS7 » 23 okt 2011, 01:00

od chupe carrolla sam ove sezone ocekivo' 15+ golova..mada nije dobro starto'..
al et josh se nadam da ce proradit,,al treba(i mora,jer nema ko) bit u prvih 11...
carroll ce se uskoro smatrati institucijom..aBd ..$$#
"Neki ljudi misle da je fudbal pitanje života i smrti. Vjerujte mi, fudbal je puno ozbiljniji od toga." - Bill Shankly

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 23 okt 2011, 01:05

Ruralno stanovnistvo:

Stanovnistvo koje zivi na selu,odlikuje se neshvaljivim govorom,stilom odjevanja i cudnim mirisima.Jos jedna od osobina im je da uvijek ali uvijek navijaju ili za Bayern ili za Real.Ti si se ocigledno odlucio na ovo prvo.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 23 okt 2011, 01:26

ma ovaj klub je uklet... da su dosli i mata i young i bilo koji igrac koji vam je zelja opet ne bi mogli pobjediti norwich i slicne. pa eto taj suarez kojeg svi hvali i koji je strasan igrac kod nas ne bi mogao pogoditi mrezu da je gol sirok 30 metara...
You are someone else I am still right here

Marcus
Kontakt:

Post Postao/la Marcus » 23 okt 2011, 02:05

Nevjerojatno zvuči ova opsjednutost Saurmana Liverpoolom da on nakon svakog njegovog kiksa ima neku maloumnu potrebu dolaziti na ovu temu i provocirati, stvarno slučaj za razmatranje.

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 23 okt 2011, 02:08

Liverpool navodno opet povezan sa Taiwom, ali jednostavno nema razloga da napušta tim, što je izjavio i trener Milana.

__

#lfc have had 153 shots in the Premier League this season and scored 12 goals.
#mufc have had 138 and scored 25. (8% conversion vs 18%.) :?

Realizacija nam je super, zaista.

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 23 okt 2011, 10:19

Zanima me, ko je odgovoran za politiku dovođenja aklimatizovanih igrača , Comolli ili KK ? Mislim da je to ono zbog čega trenutno ispaštamo.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.