pa ja, ja sve kontam zbog čega Kozara ovako dobro stoji, a Jagodić ih vodi .-A- je napisao/la:Ma sada ce penal za ove iz Listice..dzaba se ovi ljudi brane i bore.
Standardica,ali izgleda da je Jagodic ipak uozbiljio ekipu.
Znao je i Cvetkovic kako se igra samo sto mu se nije svidjelo kako se svira pa je otkrio note po kojima je nastajala ta muzika.I ne moze biti kompozitor .Jer gusle su slozen instrument,u sredini drvarcana i glamocaka koji najradje duvaju u diple...VAM je napisao/la:Čestitam na bodu.Jagodić radi za vas pravi posao,on zna kako igrati protiv tih domaćinskih,papanskih ekipa.Ubijeđen sam,a to je i moja želja, da će vam se pod njegovom palicom ostvariti primarni cilj-ostanak u pl...
Sa Vladom Jagodićem Kozara se ne treba brinuti oko ostanka u ligi,ja ih očekujem među 10. momčadi na kraju ljestvicevidovitadjemila je napisao/la:Znao je i Cvetkovic kako se igra samo sto mu se nije svidjelo kako se svira pa je otkrio note po kojima je nastajala ta muzika.I ne moze biti kompozitor .Jer gusle su slozen instrument,u sredini drvarcana i glamocaka koji najradje duvaju u diple...VAM je napisao/la:Čestitam na bodu.Jagodić radi za vas pravi posao,on zna kako igrati protiv tih domaćinskih,papanskih ekipa.Ubijeđen sam,a to je i moja želja, da će vam se pod njegovom palicom ostvariti primarni cilj-ostanak u pl...
A sto se Kozare tice ja sam im vec cestitao. .Ipak su oni posteni momci koji su izborili bod danas na terenu ,a ne za zelenim stolom.Ali im prognoziram ,a ne zelim, drugu ligu. Ako ne ove godine sljedece sigurno....Vladi Jagodicu inace svaka cast i kao treneru i kao covjeku....
Vjerovatno sa jagodicem u ligu sampiona,,,,,malo humora a sve zavisi kolko para imate za njegove hirove i budite srecni sto imate dobre nogometase a taj umisljeni trener je nebitan a tracario g.MARINOVICA a vamo kao fol veliki prijatelji i odmah uskocio na njegovo mjesto,,,,,,stara poslovica CUVAJ SE PRIJATELJA,,,,Grdan je napisao/la:Sa Vladom Jagodićem Kozara se ne treba brinuti oko ostanka u ligi,ja ih očekujem među 10. momčadi na kraju ljestvicevidovitadjemila je napisao/la:Znao je i Cvetkovic kako se igra samo sto mu se nije svidjelo kako se svira pa je otkrio note po kojima je nastajala ta muzika.I ne moze biti kompozitor .Jer gusle su slozen instrument,u sredini drvarcana i glamocaka koji najradje duvaju u diple...VAM je napisao/la:Čestitam na bodu.Jagodić radi za vas pravi posao,on zna kako igrati protiv tih domaćinskih,papanskih ekipa.Ubijeđen sam,a to je i moja želja, da će vam se pod njegovom palicom ostvariti primarni cilj-ostanak u pl...
A sto se Kozare tice ja sam im vec cestitao. .Ipak su oni posteni momci koji su izborili bod danas na terenu ,a ne za zelenim stolom.Ali im prognoziram ,a ne zelim, drugu ligu. Ako ne ove godine sljedece sigurno....Vladi Jagodicu inace svaka cast i kao treneru i kao covjeku.....Da je Vlado Jagodić došao na početku sezone sad bi bili u vrhu ljestvice
,ne bi ispuštali domaće bodove protiv Goška i Čelika
.
Ne zaboravi da sam vise puta bio u pravu kada je tvoj miljenik-vj -u pitanju,no on je trener prolaznik i tako ce biti i u Kozari CUVAJ SE PRIJATELJA,,,,,,,,,,E,moj Vinko Marinovicu koga si ti smatrao za jarana,,,,,,,ipak si ti GOSPODIN koji je poznat vise nego jagodica -bobica koga samo poznaju na deonici ceste od Banjaluke do Gradiske,,,,,,,VAM je napisao/la:ne želeći da se na vašoj temi razvije rasprava s iskompleksiranim podvlašićanima(čuj tukca,Borcu treba pomoć sudija protiv buđavog travnika![]()
![]()
),te svima poznatog navijača olimpika
,koji je pusten na vikend sa Sokoca,samo da vam kazem da sam ubijeđen,a to i zasluzujete,da ce te vec nakon polusezone biti van opasne zone samo zahvaljuci velikom treneru Jagodiću...
pabizo je napisao/la:Ne zaboravi da sam vise puta bio u pravu kada je tvoj miljenik-vj -u pitanju,no on je trener prolaznik i tako ce biti i u Kozari CUVAJ SE PRIJATELJA,,,,,,,,,,E,moj Vinko Marinovicu koga si ti smatrao za jarana,,,,,,,ipak si ti GOSPODIN koji je poznat vise nego jagodica -bobica koga samo poznaju na deonici ceste od Banjaluke do Gradiske,,,,,,,VAM je napisao/la:ne želeći da se na vašoj temi razvije rasprava s iskompleksiranim podvlašićanima(čuj tukca,Borcu treba pomoć sudija protiv buđavog travnika![]()
![]()
),te svima poznatog navijača olimpika
,koji je pusten na vikend sa Sokoca,samo da vam kazem da sam ubijeđen,a to i zasluzujete,da ce te vec nakon polusezone biti van opasne zone samo zahvaljuci velikom treneru Jagodiću...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.