odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: odjeca, patike etc etc
Dajte ljudi, kakve sad dukserice, imatel' vi kakvih prijedloga za gojzerice, cipele i slično 

Čelik Zenica 1945
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:

To je to što se tiče ove zime.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
kobe24 je napisao/la:Svidja mi se ovo. Koliko kosta i gdje se moze nabavit'?sikirica je napisao/la:
Sve su 80 eura.

http://www.worldsoccershop.com/departme ... didas.html
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
Monolog je napisao/la:
@Tribalian,
Nećemo biti tako ofirni, yebem mu miša.
Ja sam ipak za ovakvu varijantu najkica.
Bar nisi jedini od modova

naš'o kume falabrzi21 je napisao/la:Sretno, valjda nađeš nešto. Ovdje u Ljubljani ima finih jakni, kaputa. Vjerovatno i gore ima.Plivadon je napisao/la:ima new yorker, danas idem pogledat, ne pada kiša pa sam raspoloženbrzi21 je napisao/la:@plivadon
Ne znam, da li u Sarajevu ima New Yorker. Ako ima, probaj tu.
A mene zanima gdje je u Tuzli Esprit, cini mi se da je @monolog pominjao to. Naravno i ja zbog tih kaputa, pitam.

Ma ovo se nosi

A ovo kad je dan ovakav kao sto je ovaj za nama bio

A ovo kad je dan ovakav kao sto je ovaj za nama bio

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
@plivadon
E drago mi je..Imal kakva slika da vidimo šta si kupio.. Jbg 140 maraka nije malo, ali sigurno da vrijedi..
E drago mi je..Imal kakva slika da vidimo šta si kupio.. Jbg 140 maraka nije malo, ali sigurno da vrijedi..
biće sutra iz školebrzi21 je napisao/la:@plivadon

daj ne zezaj...daj sliku i ja nesto slicno trazim...Plivadon je napisao/la:biće sutra iz školebrzi21 je napisao/la:@plivadon
E drago mi je..Imal kakva slika da vidimo šta si kupio.. Jbg 140 maraka nije malo, ali sigurno da vrijedi..haha s malo curica da ovi naši efendije hodže itd pare oči
Mi nikada odustati necemo...
Tribalian je napisao/la:Ma ovo se nosi![]()
To je to !!!

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Da im bar shipping nije tako skup, uzeo bih jednusikirica je napisao/la:kobe24 je napisao/la:Svidja mi se ovo. Koliko kosta i gdje se moze nabavit'?sikirica je napisao/la:
Sve su 80 eura.![]()
http://www.worldsoccershop.com/departme ... didas.html
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
Slika kurcu nevalja al eto10.Skoro je napisao/la:daj ne zezaj...daj sliku i ja nesto slicno trazim...Plivadon je napisao/la:biće sutra iz školebrzi21 je napisao/la:@plivadon
E drago mi je..Imal kakva slika da vidimo šta si kupio.. Jbg 140 maraka nije malo, ali sigurno da vrijedi..haha s malo curica da ovi naši efendije hodže itd pare oči

Odlično je. Znaš izabrati

Sta obući??? Zanimaju me vasa misljenja oko kombinacije??? Prigoda je razgovor za posao...

Jbg slike su onako ali svaka pomoc je dobro dosla

Jbg slike su onako ali svaka pomoc je dobro dosla

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Hm, fotka broj 3. Samo, ne bih onako stavio šal, već bih ga prebacio preko vrata da bude baš gospodski. 
Inače ne nosim košulju utrpanu u pantole/farmerice, al' kad već to radiš, malo (više) je izvuci (vizuelno je mnogo ljepše, a i ne nabora se onako).

Inače ne nosim košulju utrpanu u pantole/farmerice, al' kad već to radiš, malo (više) je izvuci (vizuelno je mnogo ljepše, a i ne nabora se onako).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Hvala monolog...Konstruktivan komentar...To za sal cu uzeti u razmatranje, a kosulju mogu malo vise izvaditi ali ipak je necu istrpati skroz...Monolog je napisao/la:Hm, fotka broj 3. Samo, ne bih onako stavio šal, već bih ga prebacio preko vrata da bude baš gospodski.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Jara, sretno tebi na razgovoru za posao. Pa da se ti nama pohvališ po povratku (nebitno da l' ćeš poslušati moj ili bilo čiji savjet kada je odjeća u pitanju). Čuvaj se i još jednom sretno.
raja,jel zna neko gdje bi mogao kupit cizmice na fazon sa snjurama da idu uz nogu ,nesto modernije,ne gojzerice i tako ta sranja sad za za ovo kisa-snijeg,jel ima neki site da pogledam ili da zna neko butik ?
ipak fotka broj 4 uz prijedlgoe od monogologa, bilo bi bolje da su ti boje približneMonolog je napisao/la:Hm, fotka broj 3. Samo, ne bih onako stavio šal, već bih ga prebacio preko vrata da bude baš gospodski.

nije tacno. ove kosulje se nose bas ovako kao sto je obuk´o.Monolog je napisao/la:Inače ne nosim košulju utrpanu u pantole/farmerice, al' kad već to radiš, malo (više) je izvuci (vizuelno je mnogo ljepše, a i ne nabora se onako).

skoro, prva, treca i cetvrta slika - odlicno.
druga je samo ok. kaput ti je povelik(predlazem da ga odneses nekom krojacu da ti ga suzi), a takodjer treba paziti da su sako, kais i cipele u istoj boji(kais i cipele trebaju biti od istog materijala).
osim toga, nezamislivo je da muskarac nosi pantole bez kaisa(izuzetak su elegantno popunjeni

vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!