Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Nema mi ništa mrže kad padnem na kladionici u posljednjih 10 minuta...Igram ovaj Caen z1 i primiše ga papci u zadnjih 10 minuta, još bih Juve čekao!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Sochoux čekam za 20 KM i gledaj kad prime gol, pa Bože šta sam ti ja zgriješio, c c c....
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Cekam reala hendikep 4:0 na 60 km
liverpul mi izbaci fesliju iz djepa -.-
liverpul mi izbaci fesliju iz djepa -.-
Evo me nakon više dana banane .
Ma ja pao na onom Švicarskom Luzernu čini mi se a i Liverpool bi me zezno pa tako
Evo ovaj drugi tiket :
Real 2
Juve 1
Philladelphia 1
Texas 1
Tampa Bay (-5,5+) 1
Winnipeg (-5.5+) 1
Edmont (-5,5+) 1
Los.Angeles (-5,5+) 1
Ma ja pao na onom Švicarskom Luzernu čini mi se a i Liverpool bi me zezno pa tako

Evo ovaj drugi tiket :
Real 2
Juve 1
Philladelphia 1
Texas 1
Tampa Bay (-5,5+) 1
Winnipeg (-5.5+) 1
Edmont (-5,5+) 1
Los.Angeles (-5,5+) 1
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
i da..na drugom me oborise Sampdoria za 20 KM cekao bi jos Juventus i da dodam Loserpool ma prvom za iste pare mamicu im nesposobnu !
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
-
- Kontakt:
Neznam ja ovo postavljat al Fiorentina za 147 KM

Place mi se ,povali me Fiorentina za 147 maraka
pogadjam : Hoffenhaim,Herthu,HSV manje od 4.5 zutih kartona,pogadjam Espanyol manje od 2.5 golova,pogadjam Reala vise od 2.5 gola i skidam Osijeka X kvota 5 i padam na Fiorentini koja prima gol u 82 minuti 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- pintol_TM87
- Kontakt:
Nogomet - Colombia - Primera División
Boyacá Chicó je trenutno 10-ti na tabeli, sa dva boda vise od danasnjeg protivnika. Prije tri dana su igrali finale kupa i izgubili kuci od Milionaresa sa 0-1. Nakon ove utakmice im slijedi revans, i trener je odlucio odmoriti najbolje igrace za taj mec, sto je i razumljivo jer pitanje je kada ce se timu kao sto je Boyacá Chicó ponovo otvoriti mogucnost da se bori za neki trofej.
Na drugoj strani Evnigado nije nista posebno, ali protiv rezervi Chica svakako su favoriti. Nikad ih nisu dobili na njihovom terenu, i veceras je idealna prilika za to. Na ovo nizi ulog.
Vrijedi probati...
sta ovo danas svi pali za 140 ajde da vas utjesim ja sam pao na dva takva na liverpulu
Boyacá Chicó je trenutno 10-ti na tabeli, sa dva boda vise od danasnjeg protivnika. Prije tri dana su igrali finale kupa i izgubili kuci od Milionaresa sa 0-1. Nakon ove utakmice im slijedi revans, i trener je odlucio odmoriti najbolje igrace za taj mec, sto je i razumljivo jer pitanje je kada ce se timu kao sto je Boyacá Chicó ponovo otvoriti mogucnost da se bori za neki trofej.
Na drugoj strani Evnigado nije nista posebno, ali protiv rezervi Chica svakako su favoriti. Nikad ih nisu dobili na njihovom terenu, i veceras je idealna prilika za to. Na ovo nizi ulog.
Vrijedi probati...
sta ovo danas svi pali za 140 ajde da vas utjesim ja sam pao na dva takva na liverpulu

Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Ko je od koga prepisivaofelix123 je napisao/la:Neznam ja ovo postavljat al Fiorentina za 147KMharry_90 je napisao/la:Place mi se ,povali me Fiorentina za 147 marakapogadjam : Hoffenhaim,Herthu,HSV manje od 4.5 zutih kartona,pogadjam Espanyol manje od 2.5 golova,pogadjam Reala vise od 2.5 gola i skidam Osijeka X kvota 5 i padam na Fiorentini koja prima gol u 82 minuti
![]()

Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
- pintol_TM87
- Kontakt:
Kad ste zaredali s tim 147 evo jedan zamalo pa 147
steta

On od mene,salakelner je napisao/la:Ko je od koga prepisivaofelix123 je napisao/la:Neznam ja ovo postavljat al Fiorentina za 147KMharry_90 je napisao/la:Place mi se ,povali me Fiorentina za 147 marakapogadjam : Hoffenhaim,Herthu,HSV manje od 4.5 zutih kartona,pogadjam Espanyol manje od 2.5 golova,pogadjam Reala vise od 2.5 gola i skidam Osijeka X kvota 5 i padam na Fiorentini koja prima gol u 82 minuti
![]()

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
Hajj ti nama pintole izbaci kakvih sigurica za trasu 

- pintol_TM87
- Kontakt:
sta reći mesi kako bolan kako...nemam volje nizasta...u 94 fulat penal e boze sta sam ti ja skrivio...
- Eric Cartman
- Kontakt:
Mesi ,dabogda u kolicima hodo uze mi zadnje pare sto sam imo
Klikni OVDE da dobijes 10 centi.
mene je juventus sjebo,daboga im se djeca nogama umivala djubrad jedna
Mene je Liverpool i Sochoux **** danas. A i Osjek mamu ih hebem Slavonsku....
- pintol_TM87
- Kontakt:
isti slučaj i sa mnom...i to velike pareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeEric Cartman je napisao/la:Mesi ,dabogda u kolicima hodo uze mi zadnje pare sto sam imo
-
- Kontakt:
I ne odigram yebo me otac.Jimmy from the hood je napisao/la:Odigra'ću Juventus i Fiorentinu prvo X na "par" markica.
Kažu ne štimaju se više tekme u Italiji.

Prvo 1:1, kraj 2:2. Obje.

Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Da te je boJimmy from the hood je napisao/la:I ne odigram yebo me otac.Jimmy from the hood je napisao/la:Odigra'ću Juventus i Fiorentinu prvo X na "par" markica.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.