Devil je napisao/la:Postoji.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:postoji li i hrvatski arenasport?
imaju svoje komentatore,nemaju ništa zajedničko sa ovim srbijanskim?
Devil je napisao/la:Postoji.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:postoji li i hrvatski arenasport?
Prenose isto ,ali su drugi komentatori (hrvatski) i oni imaju samo dvije Arena Sport 1 i 2kakavdanakneiskustvu je napisao/la:Devil je napisao/la:Postoji.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:postoji li i hrvatski arenasport?
Prenose isto ,ali su drugi komentatori (hrvatski) i oni imaju samo dvije Arena Sport 1 i 2kakavdanakneiskustvu je napisao/la:Devil je napisao/la:Postoji.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:postoji li i hrvatski arenasport?
mirza_9 je napisao/la:http://www.tvarenasport.com/arena-hr.html
Pa đes ti otkad te nisam vidiomessilla je napisao/la:Ja mislim da Džeko igra za City
Strašnomdss je napisao/la:http://www.bhtelecom.ba/webtv.html
ubacena arenesport 1,2,3,4 ekstra slika nema trzanja ustvari to je moja tv samo preko streama
Da samo je za BHTelecom korisnike.Devil je napisao/la:Je li ovo samo za korisnike BH Telecoma ili za sve,meni samo radi buffering nikako da udje,a steta dobra stvar.
jbo teletext , nema ga ni kod meneEdin TM87 je napisao/la:Kako kod mene je idalje ona losa slika bez teleteksta?
Sta je to? Jel' pritisnes ono zeleno dugme na daljinskom i izbaci ti program dogadjaja koji su bili prije onog sto gledasmessilla je napisao/la:jbo teletext , nema ga ni kod meneEdin TM87 je napisao/la:Kako kod mene je idalje ona losa slika bez teleteksta?
Imaš programski vodič jbt
Strašna stvar , ubacivaće još kanala na ovaj webTV polahko
Zvuk na areni1 na webtv-u ne ide uporedo sa slikom , ali nema veze popraviće to.
I da , možete li vi otvoriti arenin sajt , meni neće
Kod mene su sasvim normalne.Sheyi je napisao/la:da oce ovi vratit arene kakve si bile a ne ovo smanjenokao da gledas film.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.