BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Principatus
- Kontakt:
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Selektor Portugala Bento:
"Sto se mene tice mozemo igrati na toj oranici, usput cemo na istoj "posaditi" BiH igrace kad sa njima zavrsimo!"
"Sto se mene tice mozemo igrati na toj oranici, usput cemo na istoj "posaditi" BiH igrace kad sa njima zavrsimo!"
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Postaješ mi jako drag. Pothitno te predložiti savezu za onu poziciju o kojoj sam već pisala.Principatus je napisao/la:Selektor Portugala Bento:

Zadnja izmjena: BaDa12, dana/u 22 okt 2011, 22:14, ukupno mijenjano 1 put.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- Principatus
- Kontakt:

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Šta mislite hoće li sve karte bit rasprodate za jedan dan ?? 
btw.
Nece valjda ovako i u Zenici
[youtube][/youtube]

btw.
Nece valjda ovako i u Zenici

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Stivi_Dzi, dana/u 22 okt 2011, 22:21, ukupno mijenjano 1 put.
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
-
- Kontakt:
Hoce,ali kakvi su levati,pustit ce 5000 u prodaju,a ostalo podijelit onim begovima.Stivi_Dzi je napisao/la:Šta mislite hoće li sve karte bit rasprodate za jedan dan ??
YNWA!
Principatus je napisao/la:Selektor Portugala Bento:

Ma neće, nije više Munib glavnikarameldar je napisao/la:Hoce,ali kakvi su levati,pustit ce 5000 u prodaju,a ostalo podijelit onim begovima.Stivi_Dzi je napisao/la:Šta mislite hoće li sve karte bit rasprodate za jedan dan ??

“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
Naleti na zanimljivu grupu na facebooku
https://www.facebook.com/pages/U-znak-s ... 4745205557" onclick="window.open(this.href);return false;
Fkt bi se mozda trebalo pogurati malo, ako postoji mogucnost da se bilo sta izganja oko ovoga
https://www.facebook.com/pages/U-znak-s ... 4745205557" onclick="window.open(this.href);return false;
Fkt bi se mozda trebalo pogurati malo, ako postoji mogucnost da se bilo sta izganja oko ovoga
Ja volim volim volim samo tebe... !
RIP Vedran Puljic
RIP Vedran Puljic
eno centrotrans vodi i s camcima u portugal.. 

Jbt ovo je bilo gore na Komaru kad smo se vraćali s tekme. Vjerujte mi, tad sam prvi put u životu vidio autobus policije.Casual87 je napisao/la:Naleti na zanimljivu grupu na facebooku

Zola in, Zola passes, Zola scores !
-
- Kontakt:
Imas li link za ovu izjavu,koji je izvor?Principatus je napisao/la:Selektor Portugala Bento:
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
- Goalgetter
- Kontakt:
Vesela SveskaPasodzigera je napisao/la:Imas li link za ovu izjavu,koji je izvor?Principatus je napisao/la:Selektor Portugala Bento:
"Sto se mene tice mozemo igrati na toj oranici, usput cemo na istoj "posaditi" BiH igrace kad sa njima
zavrsimo!"

PalcicPasodzigera je napisao/la:Imas li link za ovu izjavu,koji je izvor?Principatus je napisao/la:Selektor Portugala Bento:

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Ili su "Male novine" ?Dylan Dog je napisao/la:PalcicPasodzigera je napisao/la:Imas li link za ovu izjavu,koji je izvor?Principatus je napisao/la:Selektor Portugala Bento:

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
PlayboyPasodzigera je napisao/la:Imas li link za ovu izjavu,koji je izvor?Principatus je napisao/la:Selektor Portugala Bento:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Dialibica dao gol. Treba ga odmah zvat' 

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
- Kontakt:
karameldar je napisao/la:Neka ga,nek se ispuca!Nimla_RZ je napisao/la:Ronaldo siluje Malagu
Al zato ce njega Spaha da siluje
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
O tome Ronaldo sanja.Manuel je napisao/la:karameldar je napisao/la:Neka ga,nek se ispuca!Nimla_RZ je napisao/la:Ronaldo siluje Malagu
Al zato ce njega Spaha da siluje
modeatori mozeli li sportsport.ba apelovati na komitet za normalizaciju da podnesu zalbe za zute kartone spahica i pandze jer je ocigledno da uopste kontakta nij bilo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.