FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

nidjo_barca
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la nidjo_barca » 11 avg 2009, 23:30

the scouser je napisao/la:Ako dodje Fabregas,da li mijenjate formaciju,ako ne,ko ispada Iniesta ili Xavi?
:o Xavi i Iniesta ne ispadaju sigurno,ne znam sto si uopste to napisao

a ako dodje Fabregas,jedina opcija po meni je da Iniesta ide na krilo umjesto Henrya,a Fabregas bi mogao igrat sa Xaviem u tandemu ;)
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 11 avg 2009, 23:37

nidjo_barca je napisao/la:
the scouser je napisao/la:Ako dodje Fabregas,da li mijenjate formaciju,ako ne,ko ispada Iniesta ili Xavi?

a ako dodje Fabregas,jedina opcija po meni je da Iniesta ide na krilo umjesto Henrya,a Fabregas bi mogao igrat sa Xaviem u tandemu ;)
Kontam reko dovode Fabregasa,A formacija im je vec dugo vremena ovakva,pa sam mislio da jedan od njih dvojice ispada.My bad :oops:
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 11 avg 2009, 23:59

the scouser je napisao/la:
nidjo_barca je napisao/la:

Kontam reko dovode Fabregasa,A formacija im je vec dugo vremena ovakva,pa sam mislio da jedan od njih dvojice ispada.My bad :oops:
heh :D ma mogu i njih trojica igrat na sredini,al ne vjerujem da ce tako igrat,ko ce odzuimat lopte,nema destruktivca, :D al necu da pricam o tome,coek nie ni doso' :D
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 12 avg 2009, 00:57

Novine onih manekena iz glavnog grada pisu da je Man. City ponudio 150 miliona eura za Messia i da bi godisnje zaradjivao 12 miliona eura ako bi presao u Man.City. Bas sam se nasmijao kad sam ovo procitao. Mora da je taj koji ej sastavljao taj clanak uzimao neke opasne droge. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"My Favorite Ring is Always the Next One"

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 12 avg 2009, 00:58

amerosm je napisao/la:Novine onih manekena iz glavnog grada pisu da je Man. City ponudio 150 miliona eura za Messia i da bi godisnje zaradjivao 12 miliona eura ako bi presao u Man.City. Bas sam se nasmijao kad sam ovo procitao. Mora da je taj koji ej sastavljao taj clanak uzimao neke opasne droge. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Pa zasto ja bas vjerujem da su ponudili, i to uopste nije smjesno svako ima pravo ponuditi kolko hoce i sta hoce...zasto bi bilo smjesno da neko ponudi 150 mil zamisli jbt koja je to cifra...e sad sto Messi nebi presao za milijardu to je vec druga stvar...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 12 avg 2009, 01:00

amerosm je napisao/la:Novine onih manekena iz glavnog grada pisu da je Man. City ponudio 150 miliona eura za Messia i da bi godisnje zaradjivao 12 miliona eura ako bi presao u Man.City. Bas sam se nasmijao kad sam ovo procitao. Mora da je taj koji ej sastavljao taj clanak uzimao neke opasne droge. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A ja citam danas,Seici ponudili onaj 'blanko cek' da napise kolko hoce lovee,a Messi laganoo odbio :mrgreen:

Blaugrana

Mes Que Un Club

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 12 avg 2009, 01:18

@ miky hz

naravno da nije smijesno to je ogromna cifra, ali su oni trebali znati da je Messi vezan za Barcelonu i da ne bih nikada presao da igra za Man. City i oni svaki prelazni rok ispadaju smijesni (uprava Man. City-a). Ja sam nekad davno ovdje procitao da je njegov otac, koji usput i njegov zastupnik rekao dok se on pita Messi nikad nece napustiti Barcelonu jer je njima Barcelona dala sve sto im je bilo potrebno kad nisu nista imali.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 12 avg 2009, 01:25

amerosm je napisao/la:@ miky hz

naravno da nije smijesno to je ogromna cifra, ali su oni trebali znati da je Messi vezan za Barcelonu i da ne bih nikada presao da igra za Man. City i oni svaki prelazni rok ispadaju smijesni (uprava Man. City-a). Ja sam nekad davno ovdje procitao da je njegov otac, koji usput i njegov zastupnik rekao dok se on pita Messi nikad nece napustiti Barcelonu jer je njima Barcelona dala sve sto im je bilo potrebno kad nisu nista imali.

Pa o tome pricam to je druga stvar,znaci nije novinar koji je taj text napisao debil vec je skroz druga stvar sto Barca nece njega da proda nit on hoce da ide..al to ne znaci da ni jedan klub nema pravo ponuditi svoje ,iako znaju da ce dobiti odbijenicu ali sta je tu je
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

respo
Kontakt:

Post Postao/la respo » 12 avg 2009, 01:29

nema barca pravo uvijek odbiti
ako city ponudi cifru iz uovora barca je mora prihvatiti (vjerovatno znate da spanski klubovi u ugovoru imaju neku dogovorenu sifru koju moraju prihvatiti u slucaju ponude) a to hoce li messi prihvatiti uslove je druga stvar
Some football players pay a billion for a Ferrari or a yacht; with that money I bought myself Livorno’s and Barcelona's shirt. That’s all

RE-SU
Kontakt:

Post Postao/la RE-SU » 12 avg 2009, 08:49

respo je napisao/la:nema barca pravo uvijek odbiti
ako city ponudi cifru iz uovora barca je mora prihvatiti (vjerovatno znate da spanski klubovi u ugovoru imaju neku dogovorenu sifru koju moraju prihvatiti u slucaju ponude) a to hoce li messi prihvatiti uslove je druga stvar

Ne mozes novcem kupiti sreću, bravo Messi!!!
Najbolji tim ikada - Barcelona fc

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 12 avg 2009, 12:26

Kako danas pisu Spanski mediji Laporta zeli vec sada dovesti Fabregasa, iz tog razloga da bi osvojio sljedecu kandidaturu za predsjednika Barce, jer njegov najveci rival Rosell je najavio kao svoj poklon dovodjenje Fabregasa. Dalje Italijanski mediji pisu da je Barca pokazala interes za igraca Napolija Hamskika koji bi kostao izmedju 30-35 miliona eura, a mi nudimo samo 20 miliona, isto tako Turci pisu da Barca zeli dovesti Ardu Turana, mada ja iskreno nevjerujem Turskim medjima, a oni takodjer traze 30 miliona eura. Takodjer su jucer na komemoraciji kapitenu Espanyola bili Guardiola, Puyol, Iniesta, Victor Valdes i Laporta. Eto ovo su informacije koje sam jutros pronasao u stranim medijima.

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 12 avg 2009, 12:57

Barca kontaktirala Arsenal i traze za Fabregasa 45 mil. , Barca nudi 30 !! vidjecemo kako ce ovo zavrsiti ;)

Jos se nadaju da mogu dovesti Matu iz Valencie !! ponuda od 18 mil. bi trebala bit dovoljna ;)

Blaugrana

Mes Que Un Club

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 12 avg 2009, 13:03

nidjo_barca je napisao/la:Barca kontaktirala Arsenal i traze za Fabregasa 45 mil. , Barca nudi 30 !! vidjecemo kako ce ovo zavrsiti ;)

Jos se nadaju da mogu dovesti Matu iz Valencie !! ponuda od 18 mil. bi trebala bit dovoljna ;)
haha nek se nadaju i dalje,hebo ih ti 18 mil.nema prodaje igraca ove godine kako to niko ne konta :mrgreen:
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)

eno-barca
Kontakt:

Post Postao/la eno-barca » 12 avg 2009, 13:06

adnan_nanda je napisao/la:
nidjo_barca je napisao/la:Barca kontaktirala Arsenal i traze za Fabregasa 45 mil. , Barca nudi 30 !! vidjecemo kako ce ovo zavrsiti ;)

haha nek se nadaju i dalje,hebo ih ti 18 mil.nema prodaje igraca ove godine kako to niko ne konta :mrgreen:
to nemozes reci jos sve dok se ne zatvori prelazni rok,posebno zbog valensijih dugova :D

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 12 avg 2009, 13:13

da te upoznam eno-barca valencia je nasla covjeka koji im je pokrio sve dugove jer je donirao klubu bruku para tako da nemoraju nikog prodat od njihovog najboljeg trojca (Villa,Silva,Mata) ;)

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 12 avg 2009, 13:16

hehe ma naravno ima jos do kraja prelaznog roka,a dugovi ce ubrzo nestati o tome vise niko nebrine,i svi vidite da je valencia tvrd orah kad je u pitanju prodaja igraca iako gotovo da nema igraca kojeg neki drugi klub nebi kupio a 18 mil za tako mladog i vec sad odlicnog igraca koji ce postat zvijezda u narednim godinama je premalo stvarno zar ne mislite i vi tako ;) :)
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)

nafrI82
Kontakt:

Post Postao/la nafrI82 » 12 avg 2009, 13:22

Ma trenutno bi Barca trebala dovesti jos jednog defanzivnog veznog ili samo defanzivnog, jer imaju vezu i napad iz snova, gledao sam i one mladice sto su igrali na wembley cupu i americkoj turneji, ima i ondje perspektive, uglavnom za Barcu nema zime ove godine, opet udaraju na sve trofeje... Forza Barca!!!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 12 avg 2009, 14:35

Ibrahumovic odradio prvi trening sa ekipom
Victor Sanchez na posudbi u Xerezu

Barca protiv Citya igra u nekom specijalnom dresu za ovu utakmicu :D

slika

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 13 avg 2009, 13:24

Prema danasnjem pisanju Engleskih medijia spremni smo za Fabregsa platiti 27 miliona funti, no Arsenal trazi 40 miliona funti. Ja licno mislim da ce se naci nagdje na sredini i da cemo morati platiti 35 miliona funti za odbjeglog sina. Dalje u tekstovima pise da ga Laporta zeli dovesti po svaku cjenu tako da bi Sandru Rosellu, njegovom najvecem protivniku na sljedecim izborima oduzeo najace oruzije. Takodjer je Pep iz Barce Athletic u prvi tim promovisao mladog igraca Sergi Roberta.

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 13 avg 2009, 13:30

Barca bi mogla bit dosta oslabljena u prvoj utakmici Spanskog super kupa. Iniesta i Ibra su jos out,Messi i Henry imaju isto neke povrede :cry:

Messi vjerovatno nece igrat ni prvu utakmicu protiv Gijona na Camp nou,jer zeli da igra za repku protiv Brazila :?

Blaugrana

Mes Que Un Club

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.