Utakmice klubova iz BiH na TV-u
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Kakva fudbalska predstava Zvijezde i Goska 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Niste ni vi nist bolji. Veze o fudbalu nemate,a igrate isto pred 1000 gledalaca.
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Cuj to ?Dule 078 je napisao/la:Niste ni vi nist bolji. Veze o fudbalu nemate,a igrate isto pred 1000 gledalaca.

Dje ste "velikani"Dule 078 je napisao/la:Niste ni vi nist bolji. Veze o fudbalu nemate,a igrate isto pred 1000 gledalaca.

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
- vidovitadjemila
OVU LIGU NIKO NE GLEDA ZATO STO JE CJELA PRODANA
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ne furajvidovitadjemila je napisao/la:OVU LIGU NIKO NE GLEDA ZATO STO JE CJELA PRODANA

- vidovitadjemila
Ma ne stvarno ovo vise nema smisla .Ja mislim da bi svi vec jednom trebali progovoriti o tim trulostima u klubovima za koje navijamo.Vec sam vise puta pisao o tome u Travniku.A sto je najgore mi se ubismo braneci svoj klub po cjenu bilo cega.Samo ako neko sa strane nesto primjeti on je odmah neprijatelj.J... vise tu logiku.Hajdemo svi biti malo iskreni,i otvoreno iznositi takve stvari.Pa i budali je jasno da ovako vise ne ide.ili da i ovo malo nas sto gleda ovu jad i cemer odustanemo od od odlaska na tekme šta li...
A cini mi se i da je i na forumu ovdje duplo manje raje pa mozda i vise nego duplo.Bar na temama o nasoj ligi...
A cini mi se i da je i na forumu ovdje duplo manje raje pa mozda i vise nego duplo.Bar na temama o nasoj ligi...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
- KB-TM87
- Kontakt:
U sve ovo se razumiješ ko Mara u krivi qracvidovitadjemila je napisao/la:Ma ne stvarno ovo vise nema smisla .Ja mislim da bi svi vec jednom trebali progovoriti o tim trulostima u klubovima za koje navijamo.Vec sam vise puta pisao o tome u Travniku.A sto je najgore mi se ubismo braneci svoj klub po cjenu bilo cega.Samo ako neko sa strane nesto primjeti on je odmah neprijatelj.J... vise tu logiku.Hajdemo svi biti malo iskreni,i otvoreno iznositi takve stvari.Pa i budali je jasno da ovako vise ne ide.ili da i ovo malo nas sto gleda ovu jad i cemer odustanemo od od odlaska na tekme šta li...
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- vidovitadjemila
A u sta se ti majke ti razumijes .Jel ovo nogomet sto gledamo ti i ja majketi.I ako nemas sta pametno reci onda pametno ćuti.Ja sam danas gledao jednu tekmu nase lige koja nije ni licila na to.i bojim se da ovo vise nema smisla .Mislim na kvalitet.Ako ti to nije jasno onda se nemoj ni javljati ili reci nesto konkretno.Takve postove kao sto je taj tvoj svaki tupan moze napisati...KB-TM87 je napisao/la:U sve ovo se razumiješ ko Mara u krivi qracvidovitadjemila je napisao/la:Ma ne stvarno ovo vise nema smisla .Ja mislim da bi svi vec jednom trebali progovoriti o tim trulostima u klubovima za koje navijamo.Vec sam vise puta pisao o tome u Travniku.A sto je najgore mi se ubismo braneci svoj klub po cjenu bilo cega.Samo ako neko sa strane nesto primjeti on je odmah neprijatelj.J... vise tu logiku.Hajdemo svi biti malo iskreni,i otvoreno iznositi takve stvari.Pa i budali je jasno da ovako vise ne ide.ili da i ovo malo nas sto gleda ovu jad i cemer odustanemo od od odlaska na tekme šta li...
- KB-TM87
- Kontakt:
Odgovor na sva tvoja pitanja... Kolko para tolko muzike 

- vidovitadjemila
J.... muziku koja se svira zbog para a ne iz duše....puno sam ja u kafani....KB-TM87 je napisao/la:Odgovor na sva tvoja pitanja... Kolko para tolko muzike

- KB-TM87
- Kontakt:
Da se duša gleda mi bi igralividovitadjemila je napisao/la:J.... muziku koja se svira zbog para a ne iz duše....puno sam ja u kafani....

Kako je loše ove godine regulisan sistem prenosa utakmica, to je strašno !
Ok je ako hoće da odrade sa svakog stadiona po jednu utakmicu, to čak mogu i da razumijem, nije problem. Ipak, koja je logika da se od 7-8 domaćih utakmica Zvjezde, prenosi ona protiv Gošk-a, ili jedina utakmica iz Travnika, opet gost bio Gošk. Prenose Rudar, nije problem, ali kakva je logika da se prenosi kada u goste dođe trenutno možda i najlošija ekipa u PL, Sloboda. Neko će mi sad replicirat i možda reć, "a šta bi ti, da samo Želju prenose" , ne ja želim da prenose utakmice koje su gledljive, zanimljive, gdje je bar jedan protivnik atraktivan. Današnja utakmica Zrinjski-Sarajevo je meni lično veoma zanimljiva i pored toga što ne prenose mog Želju, jer ću gledati klubove koji kroje sam vrh tabele, klubove koji znaju igrati, i na kraju krajeva me i rezultat interesuje. Zar se nije moglo sačekati da u Gradačac, Travnik, Prijedor dođu Široki,Borac,Sarajevo,Zrinjski, pa dalje, Velež, Olimpik...ali Gošk prenosit toliko puta
. U ovaj niz namjerno nisam stavio svoj klub, klub koji je u ove dvije sezone osvojio Ligu i Kup, i time ulazi i sami vrh prema interesovanju za njegove utakmice, ma gdje one bile, samo da ne bi neki "pametenjakovic" kao poentu mog posta izvukao "prenosite Želju" ! 
Ok je ako hoće da odrade sa svakog stadiona po jednu utakmicu, to čak mogu i da razumijem, nije problem. Ipak, koja je logika da se od 7-8 domaćih utakmica Zvjezde, prenosi ona protiv Gošk-a, ili jedina utakmica iz Travnika, opet gost bio Gošk. Prenose Rudar, nije problem, ali kakva je logika da se prenosi kada u goste dođe trenutno možda i najlošija ekipa u PL, Sloboda. Neko će mi sad replicirat i možda reć, "a šta bi ti, da samo Želju prenose" , ne ja želim da prenose utakmice koje su gledljive, zanimljive, gdje je bar jedan protivnik atraktivan. Današnja utakmica Zrinjski-Sarajevo je meni lično veoma zanimljiva i pored toga što ne prenose mog Želju, jer ću gledati klubove koji kroje sam vrh tabele, klubove koji znaju igrati, i na kraju krajeva me i rezultat interesuje. Zar se nije moglo sačekati da u Gradačac, Travnik, Prijedor dođu Široki,Borac,Sarajevo,Zrinjski, pa dalje, Velež, Olimpik...ali Gošk prenosit toliko puta

Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
o tome sam ja jucer govorio kume,gazde goska su jako dobri frendovi sa glavnim i odgovornim urednicima za prenose premier lige,tako da reklamiraju svoj "strasni"klub sa velikom tradicijom i navijacima,skupit ce vise prenosa nego neki klubovi koji igraju par godina u pl,hercegovci,satro privatnici znaju sta rade...sad ce se onaj iz metropole citluka javit grdan da kaze nesto na ovaj post...vidis da je ovo sve u racku otislobabilonTM je napisao/la:Kako je loše ove godine regulisan sistem prenosa utakmica, to je strašno !
Ok je ako hoće da odrade sa svakog stadiona po jednu utakmicu, to čak mogu i da razumijem, nije problem. Ipak, koja je logika da se od 7-8 domaćih utakmica Zvjezde, prenosi ona protiv Gošk-a, ili jedina utakmica iz Travnika, opet gost bio Gošk. Prenose Rudar, nije problem, ali kakva je logika da se prenosi kada u goste dođe trenutno možda i najlošija ekipa u PL, Sloboda. Neko će mi sad replicirat i možda reć, "a šta bi ti, da samo Želju prenose" , ne ja želim da prenose utakmice koje su gledljive, zanimljive, gdje je bar jedan protivnik atraktivan. Današnja utakmica Zrinjski-Sarajevo je meni lično veoma zanimljiva i pored toga što ne prenose mog Želju, jer ću gledati klubove koji kroje sam vrh tabele, klubove koji znaju igrati, i na kraju krajeva me i rezultat interesuje. Zar se nije moglo sačekati da u Gradačac, Travnik, Prijedor dođu Široki,Borac,Sarajevo,Zrinjski, pa dalje, Velež, Olimpik...ali Gošk prenosit toliko puta. U ovaj niz namjerno nisam stavio svoj klub, klub koji je u ove dvije sezone osvojio Ligu i Kup, i time ulazi i sami vrh prema interesovanju za njegove utakmice, ma gdje one bile, samo da ne bi neki "pametenjakovic" kao poentu mog posta izvukao "prenosite Želju" !

Ma ja kad se ponavljam kao papagaj da je ovo smijurija,sta se radi oko prijenosa,i da ovo nema nigdje na svijetu,ljudi me napadaju...Eto ne moraju mog Borca niti jednom prenositi,ali nek prenose ostale.Zrinjski-Sarajevo cu danas sa uzitkom pogledati,jer me interesuje.
da napisem da se i ja slazem sa prethodna tri komentara..
Volim te Bosno!!!
Mozda nisam u pravu, ali meni logika govori da i Zvijezdi i Travniku vise odgovara da prenose njihove domace tekme sa GOSK-om, nego sa Zeljom, Sarajevom i sl. Sa GOSK-om bi ionako tribine bile (polu)prazne, a sa ovim jacim klubovima tribine su punije ako nema prenosa, a samim tim i klupska kasa je punija.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
ma kakve gazde goska bola šta je vama...manite se šuplje..ja o ovom prijenosu pričam od kad je počelo ov ousrano prenošenje bezveznih utakmica.pastore je napisao/la:o tome sam ja jucer govorio kume,gazde goska su jako dobri frendovi sa glavnim i odgovornim urednicima za prenose premier lige,tako da reklamiraju svoj "strasni"klub sa velikom tradicijom i navijacima,skupit ce vise prenosa nego neki klubovi koji igraju par godina u pl,hercegovci,satro privatnici znaju sta rade...sad ce se onaj iz metropole citluka javit grdan da kaze nesto na ovaj post...vidis da je ovo sve u racku otislobabilonTM je napisao/la:Kako je loše ove godine regulisan sistem prenosa utakmica, to je strašno !
Ok je ako hoće da odrade sa svakog stadiona po jednu utakmicu, to čak mogu i da razumijem, nije problem. Ipak, koja je logika da se od 7-8 domaćih utakmica Zvjezde, prenosi ona protiv Gošk-a, ili jedina utakmica iz Travnika, opet gost bio Gošk. Prenose Rudar, nije problem, ali kakva je logika da se prenosi kada u goste dođe trenutno možda i najlošija ekipa u PL, Sloboda. Neko će mi sad replicirat i možda reć, "a šta bi ti, da samo Želju prenose" , ne ja želim da prenose utakmice koje su gledljive, zanimljive, gdje je bar jedan protivnik atraktivan. Današnja utakmica Zrinjski-Sarajevo je meni lično veoma zanimljiva i pored toga što ne prenose mog Želju, jer ću gledati klubove koji kroje sam vrh tabele, klubove koji znaju igrati, i na kraju krajeva me i rezultat interesuje. Zar se nije moglo sačekati da u Gradačac, Travnik, Prijedor dođu Široki,Borac,Sarajevo,Zrinjski, pa dalje, Velež, Olimpik...ali Gošk prenosit toliko puta. U ovaj niz namjerno nisam stavio svoj klub, klub koji je u ove dvije sezone osvojio Ligu i Kup, i time ulazi i sami vrh prema interesovanju za njegove utakmice, ma gdje one bile, samo da ne bi neki "pametenjakovic" kao poentu mog posta izvukao "prenosite Želju" !
@jose,
ko je taj navijač koji će radije ostat uz tv nego gledat kad mu dođe željo, borac, sarajevo, zrinjski itd. to nije nikakav navijač i bolje je da je takvih manje na stadionu jer samo psuju, zvizde i vrijeđaju svoj tim.
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Najmanje pola navijaca (simpatizera, kako god da ih nazoves) na stadionu bi radije po ovom ruznom vremenu ostalo kuci i gledalo utakmicu, nego se smrzavalo na stadionu. Nisu navijaci samo oni koji postavljaju transparente i pjevaju cijelu utakmicu. Vecinom su to ljudi sa 35+ godina koje je proslo to navijacko ludilo i koji bi u miru da pogledaju utakmicu. I od kojih klubovi i naplate kartu, jer ovi drugi udju ili besplatno ili na najjeftiniju kartu.Kevin je napisao/la:
ko je taj navijač koji će radije ostat uz tv nego gledat kad mu dođe željo, borac, sarajevo, zrinjski itd. to nije nikakav navijač i bolje je da je takvih manje na stadionu jer samo psuju, zvizde i vrijeđaju svoj tim.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Sramota da su lidera Široki samo jednom prenosili i to u 1. kolu protiv Željezničara,a Zrinjski prenose već 4. put.Nisu htjeli prenositi Široki protiv Borca i Sarajeva,ali će ga zato prenositi protiv Olimpica.Po prijenosima se ne bi znalo tko je tko na ljestvici.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Doktorinho, ELDIABLO20, Fudo, Hajdeee, invincible1921, MikiPirs, nedimmmm1337 i 61 gost.