BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- SaLL/ihovic
- Kontakt:
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Staro proročanstvo kaže: "Jedanaestog dana u jedanaestom mjesecu, dvije hiljade i jedanaeste godine, jedanaest zmajeva će se sručiti na glave jedanaest nesretnih Portugalaca i počet će tma i tmuša. U jedanaest sati noću, čitava Portugalija će biti zavijena u crno i bol, nezaustavljivi plač će odjekivati Portugalijom...a tada će iz pepela da ustane najvatreniji i najači zmaj,zmaj od Bosne koji ce vođen pjesmom navijača zapaliti nebo iznad zemlje u obliku srca i svi cemo glasno i ponosno da pjevamo cijele noći ...NAPRIJED ZMAJEVI" !!!
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
- Goalgetter
- Kontakt:
A 15-og ?
. Mozemo mi dobiti 11-og, al pitanje je sta ce biti 15og u Lisabonu. Valjda ce tu Pandza i Papac donijeti prevagu.

A 15-og cemo da spusimo ko sretniGoalgetter je napisao/la:A 15-og ?. Mozemo mi dobiti 11-og, al pitanje je sta ce biti 15og u Lisabonu. Valjda ce tu Pandza i Papac donijeti prevagu.

-
- Kontakt:
Zaboravio si reci,da ce zmaj sa brojem 11 da im zavali par golcina,nas DIJAMANT!SaLL/ihovic je napisao/la:Staro proročanstvo kaže: "Jedanaestog dana u jedanaestom mjesecu, dvije hiljade i jedanaeste godine, jedanaest zmajeva će se sručiti na glave jedanaest nesretnih Portugalaca i počet će tma i tmuša. U jedanaest sati noću, čitava Portugalija će biti zavijena u crno i bol, nezaustavljivi plač će odjekivati Portugalijom...a tada će iz pepela da ustane najvatreniji i najači zmaj,zmaj od Bosne koji ce vođen pjesmom navijača zapaliti nebo iznad zemlje u obliku srca i svi cemo glasno i ponosno da pjevamo cijele noći ...NAPRIJED ZMAJEVI" !!!

Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
O pa gdje si ti jessuse de portugese,imali skobalja.jessus123 je napisao/la:A 15-og cemo da spusimo ko sretniGoalgetter je napisao/la:A 15-og ?. Mozemo mi dobiti 11-og, al pitanje je sta ce biti 15og u Lisabonu. Valjda ce tu Pandza i Papac donijeti prevagu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
ako VEdo bude igrao dobro ove ostale utakmice BL mogli bi igrat u formaciji
.............BEgovic......
Lulic...Mravac....SPahic....Salihovic
................Rahimic..........
Pjanic.......Misimovic...........MEdunjanin
.........Ibisevic........Dzeko.....
Samoubistvo!zgembo89 je napisao/la:ako VEdo bude igrao dobro ove ostale utakmice BL mogli bi igrat u formaciji
voltron30 je napisao/la:Samoubistvo!zgembo89 je napisao/la:ako VEdo bude igrao dobro ove ostale utakmice BL mogli bi igrat u formaciji
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
Jos kad vidim Mravca da ce nam biti stub odbrane, najezim se...
Volim te Zeljo!!!
Kosa mi se digne kao kod Seje ...zlatandr je napisao/la:Jos kad vidim Mravca da ce nam biti stub odbrane, najezim se...
Realnost ocam, i ja bi volio vidjet Vidica,Subotica al to smo mi Mravac-Pandza i neka dobro je ba ionako tim pobjedjuje ,a ne pojedinac...Sto se tice ove formacije u odbrani se transformise u 4 3 2 1,a u napadu 2 3 3 2..Isto tako cinjenica je da Dzeko tesko moze sam uradit nesto protiv Pepea,Vedo sluzi da trckara distribuira loptu i smanji pritisak na dzeku..Umjesto Vede moze igrat i Zahirovic,al onda ce se dzekson iscrpit u napadu vec za 1 pol..jbt gleda mciro igro u Lisabonu u 2pol sa 3 spice Muslimovic,Ibisevic i Dzeko ne mogu da pofataju oni odbrambeni ko koga cuva:Dvoltron30 je napisao/la:Samoubistvo!zgembo89 je napisao/la:ako VEdo bude igrao dobro ove ostale utakmice BL mogli bi igrat u formaciji
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Prema vecerasnjoj utakmici Reala i Malage ne pise nam se dobro 

Susic reko od Nadarevica nema nista ne planira ga nikakoM A J S T O R je napisao/la:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Neka ga,nek se ispuca!Nimla_RZ je napisao/la:Ronaldo siluje Malagu
YNWA!
jes prvo poluvrijeme. sad ih slabo ima...Nimla_RZ je napisao/la:Ronaldo siluje Malagu
...
Pa? Prvo poluvrijeme ne brojiš?panties je napisao/la:jes prvo poluvrijeme. sad ih slabo ima...Nimla_RZ je napisao/la:Ronaldo siluje Malagu
Čelik Zenica 1945
Kad karte puštaju u prodaju jel neko zna ?????
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
31. oktobraStivi_Dzi je napisao/la:Kad karte puštaju u prodaju jel neko zna ?????
Čelik Zenica 1945
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.