FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Saša Grgić Vilenjak 

Vidis da je ovaj poceo prvi,ne smijes iznijet svoje misljenje da te neki kao on padobranac ne prozove,misli da je previse pametan,a ne konta da je nesto drugoFkr.87 je napisao/la:De sad svadjajte se medjusobno... eto zasto nama nista ne uspije.harry_90 je napisao/la:Znaci pratis me,drago mi je zbog togaDRHAUSE je napisao/la:Pratim ja tebe dovoljno dugo da vidim kako samo praznu slamu mlatiš.prati me i dalje to me jos vise dize kad vidim da me takve pametnice prate ..

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ali oplakah na ovu konstataciju vidiportal rezimski portal e boze podari im znanja 

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Iako je OFF TOPIC moram ostavit link...
http://vidiportal.ba/e-reporter/77-foto ... jed-i-maak" onclick="window.open(this.href);return false;
Inace, fotku je uradio Darko Zabos...a mi stariji znamo da je Dario u mladjim danima bio redovan na tribini. Kasnije je uvijek puno pomoagao ekipi koja je vodila site i galeriju sa svojim slikama.
Pozdrav Darku ako prati forum
http://vidiportal.ba/e-reporter/77-foto ... jed-i-maak" onclick="window.open(this.href);return false;
Inace, fotku je uradio Darko Zabos...a mi stariji znamo da je Dario u mladjim danima bio redovan na tribini. Kasnije je uvijek puno pomoagao ekipi koja je vodila site i galeriju sa svojim slikama.
Pozdrav Darku ako prati forum

Ja mislim da ovih @6.75 po kojoj se cijeni remi Borac-Sloboda na bwin-u je value 

- slani grad
- Kontakt:
sutra nek nam je dragi Bog na pomoci...jer igraci nam sigurno nemogu puno pomoc....nadam se samo da se necemo brukat gore u BL 

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
mašala...vec 8 minuta proslo, a mi nismo primili gola 

- Omerbavarac
- Kontakt:
Eto nama bodova. 

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
dusa me boli kad znam da je sve odo sto se desava u klubu jednosmjerni put do druge lige
makar da ostanemo tu u toku do proljeca pa da probamo dovesti nekog...ali ovako

sta se brines ne mozemo mi ispast.. ja bi volio cak da ispadnemo jer bi se rijesili uprave al je to nemoguce... na kraju cemo zavrsit na sredini vidjeces..Juve-TZ je napisao/la:dusa me boli kad znam da je sve odo sto se desava u klubu jednosmjerni put do druge lige![]()
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!
bilo bi odlicno da vise puste klub da bude GRADSKI i da se dobije osjecaj da je to nas klub...Fkr.87 je napisao/la:sta se brines ne mozemo mi ispast.. ja bi volio cak da ispadnemo jer bi se rijesili uprave al je to nemoguce... na kraju cemo zavrsit na sredini vidjeces..Juve-TZ je napisao/la:dusa me boli kad znam da je sve odo sto se desava u klubu jednosmjerni put do druge lige![]()
ovako godina po godina...sve manje ljudi na utakmicama, nema raje iz tuzle, losiji rezultati, niko ne osjeca da je to njegov tim...nez vise jel moze losije

i da nadju kakve likove u upravu za koje niko nece reci da su muljatori, al sve da da i nista od toga nece biti, beze se nadam

pustili smo i bolje sto smo imali, propade dita...nez sta se desava, al kao da je 100 000 ljudi u knockoutu, dosli smo do toga da nam je svima mrsko nesto uraditi, a kad smo derali bio pun mejdan...kakva nam je to sportska svijest?
propali smo ko ljudi totalno....
nema onog HEROJA koji ce da povede kontru..Juve-TZ je napisao/la:bilo bi odlicno da vise puste klub da bude GRADSKI i da se dobije osjecaj da je to nas klub...Fkr.87 je napisao/la:sta se brines ne mozemo mi ispast.. ja bi volio cak da ispadnemo jer bi se rijesili uprave al je to nemoguce... na kraju cemo zavrsit na sredini vidjeces..Juve-TZ je napisao/la:dusa me boli kad znam da je sve odo sto se desava u klubu jednosmjerni put do druge lige![]()
ovako godina po godina...sve manje ljudi na utakmicama, nema raje iz tuzle, losiji rezultati, niko ne osjeca da je to njegov tim...nez vise jel moze losije![]()
i da nadju kakve likove u upravu za koje niko nece reci da su muljatori, al sve da da i nista od toga nece biti, beze se nadam![]()
pustili smo i bolje sto smo imali, propade dita...nez sta se desava, al kao da je 100 000 ljudi u knockoutu, dosli smo do toga da nam je svima mrsko nesto uraditi, a kad smo derali bio pun mejdan...kakva nam je to sportska svijest?
propali smo ko ljudi totalno....
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!
znam ja ba sta se desava...
neki su previse stari da se trude, nekima je do cure nije im vise do zafrkancije, a nova generacija zakazala
mi smo zakazali
sve neki likovi za kafe, za piva, za napit se na jali i od petka do petka, ko nije takav on se bavi kulturnim stvarima i ne ide na utakmice...
svako gleda imal gdje brije i neceg novog...a niko na slobodu, cast izuzecima, a ima ih
et tako ja to vidim
neki su previse stari da se trude, nekima je do cure nije im vise do zafrkancije, a nova generacija zakazala
mi smo zakazali

svako gleda imal gdje brije i neceg novog...a niko na slobodu, cast izuzecima, a ima ih

et tako ja to vidim

- Probisvjet
- Kontakt:
Propadosmo ko Sloboda Dita!
Nisam se gore osjecao otkako navijam i gledam Slobodu, a to je jedno 40 godina!
Da je ovako bilo u nase vrijeme mi bi stadion preorali, a opstinu okrenuli na dimnjak!

Nisam se gore osjecao otkako navijam i gledam Slobodu, a to je jedno 40 godina!
Da je ovako bilo u nase vrijeme mi bi stadion preorali, a opstinu okrenuli na dimnjak!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- slani grad
- Kontakt:
znaci...nista novo...brukanje se nastavlja
....

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
- SaLL/ihovic
- Kontakt:
bas se pitam zasto nam se ovo desava
...suvisno je i pisat zasto ......sve dok seljaci budu vodili ovaj klub nama nema pomoci
...volim Slobodu vise nego sebe i pratim je od svoje 10 godine ...za 14 godina odkako je pratim ovakvo nesto se nije dogodilo
..ZALOSNO ,ZALOSNO 

SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
- Probisvjet
- Kontakt:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
majka jasmina imamovica najpsovanija osoba u tuzli 

Samo, Vojvodić je pravo pripremio ekipu. Da vam je ostao onaj Crnkić ispali bi iz lige, sva sreča pa ga je vidoviti portal otjerao i doveo provjerenog stručnjaka na njegovo mjesto.Vjerujem da agilna uprava Slobode neče štedjeti na zimu u dovođenju zvučnih pojačanja u pokušaju izlaska u Evropu.Za koju če vjerujemo biti spreman i novo izgrađeni stadion Tušanj(jedan od najmodernijih u regionu).Ali ništa od toga nebi bilo da navijačka skupina Fukare nije napravila pritisak na opčinu i upravu kluba.BRAVO HRABRE FUKARE 

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.