Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vedad Ibisevic
Dobro nam došao nazad PLAVOOKI BOMBARDERU 

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
die erste seisontor
bravooooooo vedoooo 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Bravo majstore.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- majestic24
- Kontakt:
Ko kaze da nekupi otpadke
Bravo Vedo majstore

Bravo Vedo majstore
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Vedo kraljuuuuuu 

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
goool Ibisevica za Hofenhajm,svaka cast Vedoo! samo naprijed!
- SaLL/ihovic
- Kontakt:
haj sto je dao go nego je i osakatio golmana 

SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
To je to ala Inzaghi 
Bravo Vedoooooooooooooooooo!

Bravo Vedoooooooooooooooooo!
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Vedooooo!!!!
kakav je gol, ne gledam utakmicu. Odlicno za naseg Vedu, razvoj situacije nije mogao biti bolji!
kakav je gol, ne gledam utakmicu. Odlicno za naseg Vedu, razvoj situacije nije mogao biti bolji!
Izdržati, to je temelj vrline!
Ne gledam tekmu al samo da kazem to majstore i cuvaj zdravlje.
Na temi Vedo se moze vidjeti tko poznaje fudbal , i kada ne daje golove covjek je beton .. I samo se pitajte sto Vedo dolazi cesto u sanse i generalno puno vise ucestvuje u igri nego Edin (iako je Edin kompletniji napadac) ... puno smo jaci sa Vedom u ekipi bas mi je drago za ove pozitivne vijesti ..
Na temi Vedo se moze vidjeti tko poznaje fudbal , i kada ne daje golove covjek je beton .. I samo se pitajte sto Vedo dolazi cesto u sanse i generalno puno vise ucestvuje u igri nego Edin (iako je Edin kompletniji napadac) ... puno smo jaci sa Vedom u ekipi bas mi je drago za ove pozitivne vijesti ..
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- Goalgetter
- Kontakt:
Tu si u pravukimbo je napisao/la:Ne gledam tekmu al samo da kazem to majstore i cuvaj zdravlje.

-
- Kontakt:
IMAL KO LINK
Kakav je gol dao? Je li još šta napravio osim gola?
Kako mi je drago zbog Vedinha.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- Principatus
- Kontakt:
Hoffenheim sad pod pritiskom, ako odigraju cvrsto i pametno mogu iz kontre jos zabiti gol ili dva i zavrsiti tako.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
MinistaR je napisao/la:Kakav je gol dao? Je li još šta napravio osim gola?
odbijanac bio vedo natrcao i dao gol a imao je jos dvije sansu 100% u prvom poluvremenu al mu golman prvu odbranio a drugu iz kornera vedo sutao glavom pravo u golmana inace igra jako dobro puno se krece i otvara svojim saigracima
Zadnja izmjena: mdss, dana/u 22 okt 2011, 16:56, ukupno mijenjano 1 put.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Goalgetter
- Kontakt:
Bio je jako dobar prije gola. Par dobrih proigravanja, imao 3 sanse (trecu je mogao pogoditi da je sutao lijevom, ali je bila jako teska pozicija).MinistaR je napisao/la:Kakav je gol dao? Je li još šta napravio osim gola?
Braafheid ili Beck ubacio loptu u 16rac, lopta se odbije taman Vedi pred noge, i on zabija lagano.
Braooooo Vedoooooo!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
[youtube][/youtube]
Fantastican go , ovakvi su mi najdrazi. Koncentracija i faktor volje , ovo je za fudbaslkih skola primjer gola. !!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Trenutno korisnika/ca: General505, Google [Bot], Mostarska, soko i 31 gost.