Pa razumijemo seBianconeri1988 je napisao/la:Ganut sam tvojim mišljenjem!![]()
![]()
Cijenim ove tvoje riječi hvale na reprezentative štopere Juventusa!
Ovo volim kad dođe neko sa strane i pohvali te!
I ja volim kad ganem nekog
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Pa razumijemo seBianconeri1988 je napisao/la:Ganut sam tvojim mišljenjem!![]()
![]()
Cijenim ove tvoje riječi hvale na reprezentative štopere Juventusa!
Ovo volim kad dođe neko sa strane i pohvali te!
Dogovoreno Juve +2 razlike pa mozes slobodno hendicep 0-1anton 1983 je napisao/la:Kaj sad jel Juve dogovorio ovu tekmu sa Genovom ili kaj? daj recite tak da znam uplatit kak treba? Ubio bi se da tek kasnije saznam da je ova tekma bila nariktana a da mi niko nije dao dojavu.![]()
ŠMARAAAAM!!!!
Glupost je napisao/la:
Dogovoreno Juve +2 razlike pa mozes slobodno hendicep 0-1
Genoa ima opasno dobru ekipu,ja prezadovoljan sa bilo kakvom pobjedom,sastav nam dobar,Elia,Quaglia taman da dobiju prostor u nastavku tekme.BigBen je napisao/la:Evo sastava, u kojem opet nema Elie...
Juventus (4-2-4): Storari; Lichtsteiner, Barzagli, Bonucci, Chiellini; Pirlo, Marchisio; Pepe, Matri, Vucinic, Estigarribia
A disp.: Manninger, Grosso, Pazienza, Elia, Krasic, Del Piero, Quagliarella. All.: Conte
Squalificati: nessuno
Indisponibili: Giaccherini, Buffon, Vidal
Genoa (4-4-1-1): Frey; Mesto, Dainelli, Moretti, Antonelli; Rossi, Kucka, Veloso, Jankovic; Jorquera; Palacio
Oporavio se onsarajlija89 je napisao/la: Valjda ce se Iaquinta brzo oporavit![]()
![]()
Dovoljan nam je Matri za sada kao prva špica,a i Vučinić igra sada tu poziciju kad igramo s jednim napadačem.sarajlija89 je napisao/la:Valjda bude ubrzo u konkurenciji... Dobar je Memo, ali ema srece jbgTonija nigdje nema
Vrlo vjerovatno:nookey je napisao/la:sastav?
Ovo je nešto između 4-5-1 i 4-3-3 jelde?Što nema VidalaOxygen je napisao/la:Vrlo vjerovatno:nookey je napisao/la:sastav?
Storari; Lichtsteiner, Barzagli, Bonucci, Chiellini; Pirlo, Marchisio; Pepe, Matri, Vucinic, Estigarribia
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.