Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Nema cura do Mostarki.... najljepse u BIH definitivno!Bianconeri1988 je napisao/la:Ma meni su moje Sarajke najbolje na svijetu!![]()
![]()
Slazem se kolega.LudLo 4 je napisao/la:Nema cura do Mostarki.... najljepse u BIH definitivno!Bianconeri1988 je napisao/la:Ma meni su moje Sarajke najbolje na svijetu!![]()
![]()
Al su nafurane i uobražene da Bog sačuva. Vjeruj mi. Mislim, čast izuzetcima. A ako je ona avion, a ti nemaš jumbo jet i boing 747 kod sebe, **** jaraneLudLo 4 je napisao/la:Nema cura do Mostarki.... najljepse u BIH definitivno!Bianconeri1988 je napisao/la:Ma meni su moje Sarajke najbolje na svijetu!![]()
![]()
Zar je baš toliko lijepa?Bianconeri1988 je napisao/la:Joj sanj'o sam bivšu, nisam se ni sekunde naspav'o, prokleta bila!
To od sinoć. Ona dvojica te potaklaBianconeri1988 je napisao/la:Joj sanj'o sam bivšu, nisam se ni sekunde naspav'o, prokleta bila!
Legenda.Najveći košarkaš sa ovih prostoraBianconeri1988 je napisao/la:Na današnji dan rođen Dražen Petrović!
Ja otišao u pola 3Sarajlijc@ je napisao/la:Pa dobro jeste normalni vi majke vam do kolko ste sjedili ?
legenda reala je napisao/la:oj plako sam ,dok sam pročito ovih pet-šest stranica![]()
![]()
![]()
mujezina i ovaj pendžeraš spustali ovoj dvojici **** do zore![]()
LBJ MVP je napisao/la:legenda reala je napisao/la:oj plako sam ,dok sam pročito ovih pet-šest stranica![]()
![]()
![]()
mujezina i ovaj pendžeraš spustali ovoj dvojici **** do zore![]()
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 2 gosta.