NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
samo neka pobijede...i da bude sto vise gledalaca..ali i navijaca...
kisa pada dva dana , a i veoma je hladno, oko 6-7 stepeni. mislim da ce to dosta uticati na posjetu, a i dosta ljudi bas zeli da na tv gleda zvijezdu.bice ovo teska utakmica .moja prognoza 2-1moranjak je napisao/la:
- RK Gradacac
- Kontakt:
Meni osobno stadion zvijezde,je jedan od najljepsih jos kad bi ga natkrili to bi cudo bilo...
rekoh ja na pocetku da ce Gosk opstat u ligi, ovaj rezultat sa trenutno jakom Zvijezdom sve govori...
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!
mogu samo rec da smo na kraju dobro prosli....nemogu nista vise pisat pojedini igraci su me razocarali do jaja.pohvale samo gavaricu i labusu
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Sad ide standardna prica, Jovicu otkaz, igraci razocarali, uprava napolje......... a niko ne vidi da se gosk branio bukvalno sa 8 igraca u 16m, 2 ispred i jednim na centru.... i samo na kontre.... a ona dva stopera ko dvi bandere i sad bi tu izmedju njih trebo skocit Djelmic, Matko... smijesno.... Hamza dokazuje iz utakmice u utakmicu da je penzija, protiv slobode nije imo ni jedan koristan pas a da ne govorim o izgubljenim loptama to je sad prenio i na ovu utakmicu. Hvala Hamza al ostario si.astra1922 je napisao/la:mogu samo rec da smo na kraju dobro prosli....nemogu nista vise pisat pojedini igraci su me razocarali do jaja.pohvale samo gavaricu i labusu
Kao sto sam već pisao da je nepisano pravilo da nakon uspiješnog gostovanja gubimo bodove kod kuće.Ovo je opet poraz Jovića,tj.pobjeda Odovića koji je taktički odradio svoj posao.Opste je poznato da Mesi nemože biti u vrhu napada.Ako je Ristić bio povrijedjen zašto je Matko ostavljen u svlačionici.Zasto je Halil morao biti zamijenjen,ako je povreda onda je to uredu.Mujo,osim trke već odavno nista ne pokazuje.Zasto je Jakovljević izostao,ako je zbog žutih onda je to ok.Hamza,bez obzira na sve nije ni sjenka od onog sto je bio.Gavara i Labus zaslužuju prolazne ocjene, ono ostalo ne pomenuto ovdje nije se znalo nositi sa nikakvom taktikom od stručnjaka Jovića.Od sedam,osam igrača sto valjaju u Zvijezdi dobar trener bi mogao napraviti kaka takav rezultat.Jović je jedino umijeće pokazao protiv Borca u prvenstvu i sumnjam da će nakon današnje utakmice moći do kraja izvući dobar rezultat na domaćem terenu,za gostovanja da i ne pričam.Možda protiv Kozare u zadnjem kolu,ali i tu mislim da će ga Jagodić nadmudriti.
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Ristić ima smrtni slučaj u porodici, Jakovljević povrijeđen, Halilović igrao pod povredom. Gavara danas najbolji, Labus takodje odličan a ostatak ekipe ima pad u formi.
Dragon Town
Sreca pa je bila utakmica na TV-u da ne mozete lagati kao prije da vam protivnik nije sanse stvorio...BranaVidara je napisao/la:Sad ide standardna prica, Jovicu otkaz, igraci razocarali, uprava napolje......... a niko ne vidi da se gosk branio bukvalno sa 8 igraca u 16m, 2 ispred i jednim na centru.... i samo na kontre.... a ona dva stopera ko dvi bandere i sad bi tu izmedju njih trebo skocit Djelmic, Matko... smijesno.... Hamza dokazuje iz utakmice u utakmicu da je penzija, protiv slobode nije imo ni jedan koristan pas a da ne govorim o izgubljenim loptama to je sad prenio i na ovu utakmicu. Hvala Hamza al ostario si.astra1922 je napisao/la:mogu samo rec da smo na kraju dobro prosli....nemogu nista vise pisat pojedini igraci su me razocarali do jaja.pohvale samo gavaricu i labusu
GOSK vas je razbio i zasluzio pobjedu a vi ste se branili... Sreca pa imaju gori od vas inace bi vam bila 2. Liga...
Tarabe ste teske...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Grbavica,to ko Željo neka ekipa što je pobijedila na sreću Goska.Mi da smo imali sudjenje kod vas kao što svi imaju kod nas glat bi izgubili.Skontajte se samo koga ste vi i na kakav način samo pobijedili.Lahko je bilo protiv onakve Slobode.
Da ne pisem podugacak post dovljno je samo pogledati tabelu gdje je ZELJO a gdje vi, jos plus Zeljo ima utakmicu manje kuci koju ce 1000000% pobjediti jer igramo protiv nase filijale Veleza...zvjezdas je napisao/la:Grbavica,to ko Željo neka ekipa što je pobijedila na sreću Goska.Mi da smo imali sudjenje kod vas kao što svi imaju kod nas glat bi izgubili.Skontajte se samo koga ste vi i na kakav način samo pobijedili.Lahko je bilo protiv onakve Slobode.
A to za sudjenje...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Dok Zvijezda muku muči sa napadačima, dijete Zvijezde koje igra u Gradini trese mreže ko od šale, 10 odigranih utakmica 9 golova.
-
- Kontakt:
Eto Ivica Osim opet dobio mandat da vodi ovaj nas cirkus, pa mozda i dogurate daleko, samo nemojte se nadat ove godine da osvojite nesto jer je sad na Hrvate red, na godinu mozda nesto i napraviteArogantni je napisao/la:Da ne pisem podugacak post dovljno je samo pogledati tabelu gdje je ZELJO a gdje vi, jos plus Zeljo ima utakmicu manje kuci koju ce 1000000% pobjediti jer igramo protiv nase filijale Veleza...zvjezdas je napisao/la:Grbavica,to ko Željo neka ekipa što je pobijedila na sreću Goska.Mi da smo imali sudjenje kod vas kao što svi imaju kod nas glat bi izgubili.Skontajte se samo koga ste vi i na kakav način samo pobijedili.Lahko je bilo protiv onakve Slobode.
A to za sudjenje...
Žao mi je što Bh.javnost nije uživala kraj tv.gledajući utakmicu Zvijezde i Goška.Imamo sreće sto su u blatu Sloboda i Slavija i siguran sam da će se obje ekipe u drugom dijelu izvući iz agonije.Mi ako nista ne promijenimo,a zna i lud sta,bićemo prvi otpozadi.
Zvijezda-Gosk,trebalo je biti 1-1,ali ipak ispade 0-0.Ovo je dno dna.Jović je prije na noć znao da će biti remi.Zapravo,glavni igrač je Nurdo.Po njegovom komandom Jović igra.To ispade Nurdina Zvijezda,ko zna kakva je to muljaža.Borac razvalit a juče ni sijenka od one Zvijezde.Nazalost sto valjda tako mora biti jer Zvijezda živi od njih.Ja znam da ja neću vise ići na utakmice da se dzaba nerviram kada se rezultat štima.
mogu samo rec da sam i ja to cuozvjezdas je napisao/la:Zvijezda-Gosk,trebalo je biti 1-1,ali ipak ispade 0-0.Ovo je dno dna.Jović je prije na noć znao da će biti remi.Zapravo,glavni igrač je Nurdo.Po njegovom komandom Jović igra.To ispade Nurdina Zvijezda,ko zna kakva je to muljaža.Borac razvalit a juče ni sijenka od one Zvijezde.Nazalost sto valjda tako mora biti jer Zvijezda živi od njih.Ja znam da ja neću vise ići na utakmice da se dzaba nerviram kada se rezultat štima.
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Idemo na BOJKOT, previše je to očito. Kod Ninkovića nije bilo polemike, deri sve redom kod kuće i to svima po 2-3 komada u mreži
A sada je očito štimanje rezultata, ekipa u toku mjesec dana pruža toliko oscilacija u igri da se to više ne može sakriti. Hm, onaj prvi gol protiv Borca pa sasvim diskutabilan kao da ga je Avdukić pustio 

Dragon Town
Ja sam siguran da Zvijezda može svaku gotov ekipu dobiti kod kuće i neke na strani.Imamo ekipu sigurno za prvih pet mijesta.Jović je i suviše dobar da taktiku može postaviti kakvu želi i dobiti bilo koga...ali,mislim da je tu Jović samo igračić za nečiji biznis.Dosta su svijeta otjerali sa stadiona i očekujmo da će uskoro biti kao što je bilo u Modriči,Orašju...
- zvijezdica
- Kontakt:
Treba otvoriti posebnu temu gdje bi oni što pišu o zavjerama, dogovaranjima i drugim folovima iz domena bolesne mašte mogli pisati "nadaleko i naširoko" a poštedjeti druge posjetioce teme NK "Zvijezda" takvih stvari. Ja nisam nigdje pročitao da je nakon remija u Tuzli neki navijač Slobode napisao da je ovaj ili onaj prodao bod Zvijezdi. A utakmica je bila gotovo identična ovoj u Gradačcu. I Sloboda i Zvijezda su imali svoje prilike i sva tri rezultata su bila moguća.
U subotu i Zvijezda i Gošk su mogli postići golove iz svojih prilika, mogli su pobijediti i jedni i drugi, tako da je remi bio i najrealniji ishod. To što mi mislimo da Zvijezda može biti 4. ili 5. to je naš problem što nismo realni u ocjenjivanju kvalitete svoje ekipe. Gošk je uzeo bod u gostima kod Kozare, Travnika i Olimpika ( mi smo izgubili sve utakmice kod Olimpika) tako da to nije ekipa za nabijanje gol razlike ( a što su i pokazali na našem stadionu i čisto i pošteno izborili bod).
Niko ne bi bio sretniji od mene da smo pobijedili Borac i u kupu, a da li je to ekipa koju neko u BiH može pobijediti kad hoće?
Zato pustite te priče i prizivanje nekakvih bojkota jer čini mi se to odgovara samo jednom tipu preko rijeke Save, kome su svi nesposobni u Zvijezdi osim njega!!!!!
U subotu i Zvijezda i Gošk su mogli postići golove iz svojih prilika, mogli su pobijediti i jedni i drugi, tako da je remi bio i najrealniji ishod. To što mi mislimo da Zvijezda može biti 4. ili 5. to je naš problem što nismo realni u ocjenjivanju kvalitete svoje ekipe. Gošk je uzeo bod u gostima kod Kozare, Travnika i Olimpika ( mi smo izgubili sve utakmice kod Olimpika) tako da to nije ekipa za nabijanje gol razlike ( a što su i pokazali na našem stadionu i čisto i pošteno izborili bod).
Niko ne bi bio sretniji od mene da smo pobijedili Borac i u kupu, a da li je to ekipa koju neko u BiH može pobijediti kad hoće?
Zato pustite te priče i prizivanje nekakvih bojkota jer čini mi se to odgovara samo jednom tipu preko rijeke Save, kome su svi nesposobni u Zvijezdi osim njega!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.